Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

KIA RIO ידני 1.25 ב80 ?

VW130071
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא זוכר אם בCARTUBE או AUTO; באחד מהם הייתה כתבה די מקיפה על הריו 2012 והיה מצויין שהמנוע הכי חלש יהיה 1.4, ה1.25 לא יכנס לארץ.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ריו מעוצבת, מודרנית, מכוסה באחריות ארוכה וסביר להניח שיותר מאובזרת בהשוואה לפאביה, איביזה וקליאו. אני הייתי משלם קצת יותר כדי לא להתעסק עם יבואן שנותן את האחריות הכי קצרה בשוק ומפציץ במבצעים כל שני וחמישי.

אגב באירופה ריו קיבלה ביקורות מצויינות. הביקורות טוענת שאיכות הרכב מאוד קרובה לפולו.

פורסם

האחריות לא שווה כלום פניתי ליבואן עם האחריות של פיקנטו זרק אותי לכלביםפ

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

, RIO ידני 1.25 הדגם הזה לא אמור להגיע לארץ

1.4 אמור להגיע בסוף חודש,

היום: סקודה פאביה 2012 ידני

פעם: סיוויק 1.6 2003,ניסן אלמרה פרפקט 2006

פורסם

מאוד מעניין מה שהבחור ציין בביקורת, גירסת ה1.1L עושה 88 MPG בממוצע, שבעברית - 37.5 ק"מ לליטר (!?!). :shock: :shock:

מנוע 1.1 ליטר דיזל. אבל היי, למה שנזכה לראות מנוע כה חסכוני בארץ? הרי משרד התחבורה יודע יותר טוב מכולם מה טוב ליהודים ומה לא.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

1.1L טורבו דיזל 3 צילנדרים 70 כ"ס. מנוע אידיאלי לפיקנטו, אבל לרכב כמו ריו? לא יודע. חלש מידי. היבואן מתכוון להביא 1.4 טורבו דיזל ידני 90 כ"ס.

פורסם

לחברות הליסינג יש עניין רב ברכב הזה בדגמי 1.4 אוט' והן יהיו מוכנות לקנות אותו רק עם המחיר מחירון ללקוח פרטי יהיה גבוה משמעותית. מעניין אם הן יתנו ליבואן למכור דגמי 1.1/1.25 ידני/אוט' במחירים מוזלים. לפי דעתי היבואן יוכל להציע במחיר אטרקטיבי רק דגמים ידניים.

פורסם
האחריות לא שווה כלום פניתי ליבואן עם האחריות של פיקנטו זרק אותי לכלביםפ

אתה מוכן להרחיב בעניין? לי הייתה התנסות מצויינת עם החברה יום לאחר הקנייה. הייתה לי בעיה בשעת ערב שהכול כבר סגור... קיבלתי טלפונים מכולם: אחראי שרות, שיווק, קשרי לקוחות ומנהל מוסך מרכזי, כולל גרר על חשבונם ל"תקלה" שהתבררה כטעות שלי (על משהו שאומנם היו צריכים לידע אותי ובכל זאת).

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
מנוע 1.1 ליטר דיזל. אבל היי, למה שנזכה לראות מנוע כה חסכוני בארץ? הרי משרד התחבורה יודע יותר טוב מכולם מה טוב ליהודים ומה לא.

איתמר.

מה בדבר יבוא אישי ??:roll:

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
ריו מעוצבת, מודרנית, מכוסה באחריות ארוכה וסביר להניח שיותר מאובזרת בהשוואה לפאביה, איביזה וקליאו. אני הייתי משלם קצת יותר כדי לא להתעסק עם יבואן שנותן את האחריות הכי קצרה בשוק ומפציץ במבצעים כל שני וחמישי.

אגב באירופה ריו קיבלה ביקורות מצויינות. הביקורות טוענת שאיכות הרכב מאוד קרובה לפולו.

היא אולי מעוצבת (כל מכונית מעוצבת, כן?), אבל ממש רע. האחריות זה יתרון, נכון. ובמדינתנו שבעלי רכב נעשקים בכל דרך אפשרית זה גם יכול להיות יתרון מכריע. אבל היא עדיין מכוערת :wink:

פורסם
אתה מוכן להרחיב בעניין? לי הייתה התנסות מצויינת עם החברה יום לאחר הקנייה. הייתה לי בעיה בשעת ערב שהכול כבר סגור... קיבלתי טלפונים מכולם: אחראי שרות, שיווק, קשרי לקוחות ומנהל מוסך מרכזי, כולל גרר על חשבונם ל"תקלה" שהתבררה כטעות שלי (על משהו שאומנם היו צריכים לידע אותי ובכל זאת).

אומנם גם הנסיון שלי עם טלקר בתחום השירותיות לא היה משהו,

אבל אחריות זה חוזה בכתב, לא נראה לי שיכולים לא לכבד את זה, בטח ב-3 שנים הראשונות של פגוש לפגוש.

הכי קל לזרוק באוויר דברים.

משכנתא זה קל

פורסם
אם ה RIO אכן תתומחר ב 80K, אזי חבל על הטורח שביבואה.

שוק המיני\סופר מיני הידניות רווי היום במכוניות שנמכרות בסכומים שנעים בין 60 ל 70K, ועל פניו נראה שזהו רף המחירים העליון שלקוחות יסכימו לשלם.

היונדאי I20 הידנית מתומחרת כך ולכן היא כמעט ולא נמכרת.

הסבה שהריו וה-i20 לא מתומחרות בפחות כסף, זה כדי לא לפגוע במכירות של ה-i10/פיקנטו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
הסבה שהריו וה-i20 לא מתומחרות בפחות כסף, זה כדי לא לפגוע במכירות של ה-i10/פיקנטו.

מסכים :mm_yeah:

וגם הI20 בכלל משווקת עם מנוע 1.4 3 דלתות וה1.6 עם 5 דלתות

כך שאני לא מבין למה אתה משווים אותם .

פורסם

איתמר.

מורי נהיגה יחטפו אותם בכמויות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...