Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אפשר להפוך רכב משנת 82 לאספנות כבר?

לפי מה שאני יודע אפשרי ב1.1 אבל אתמול ראיתי גולף שנת 82 עם לוחית זיהוי "רכב אספנות"!

האם שינו את משהו? או שיכול להיות בגלל שזה רכב שעלה על הכביש בסוף 81?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
האם אפשר להפוך רכב משנת 82 לאספנות כבר?

לפי מה שאני יודע אפשרי ב1.1 אבל אתמול ראיתי גולף שנת 82 עם לוחית זיהוי "רכב אספנות"!

האם שינו את משהו? או שיכול להיות בגלל שזה רכב שעלה על הכביש בסוף 81?

עזוב שטויות, תעביר לי את פרטי הגולף :wink:

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

ולי יש 2 כלות חדשות שיצטרפו לגוצי שלי שהוא כבר אספנות, אלפא סוד , ובנלי שמחכה ליום שאוכל להעביר אותו על שמי, ואז להתחיל לשקם אותו אחרי 20 שנה ששכב בלול באיזה חור.

תמונה 424.jpg

פורסם

ולוו אם אתה מתרגז מהתשובה שלי אז תשתה מים ותרגע, אם אתה מחפש ולוו לפרוק יש לחבר כזו מודל 81 244 אם לא תתרגז אפשר לסדר לך אותה בסכום סמלי לפני שהיא הולכת לברזל.

טל

פורסם

טל הזכרת לי,וולוו,יש אחת כחולה ליד הבית של ההורים שלי עומדת כבר שנים,ניראה לי 84 עם מגנזיום,אם תירצה דבר איתי על המיקום.

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

• תוכן חדש...