Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תשימו לב לחוטים שמחוברים...

יש לי 2 רמקולים 6X9 של פיוניר, וסאב JBL GT5 1024BR

עכשיו לפי מה שהבנתי, אני צריך לחבר רמקול אחד לפלוס ולמינוס של CH 1, רמקול שני ולפלוס ולמינוס של CH2, ואת הסאב למינוס של CH3 ולפלוס של CH4 (גישור?)

האם ישנה טעות במה שאמרתי?

הנה התמונה

img0863pn.jpg

Uploaded with ImageShack.us

פורסם

הרמקולים נכון, בסאב תחבר את המינוס למינוס של CH4, ואת הפלוס לפלוס של CH3.

יש לך מתחת לחיבורים +...BIDGED...- זה הסימונים של הגישור.

פורסם
הרמקולים נכון, בסאב תחבר את המינוס למינוס של CH4, ואת הפלוס לפלוס של CH3.

יש לך מתחת לחיבורים +...BIDGED...- זה הסימונים של הגישור.

כמו שרואים בתמונה נעלם הבורג שמחזיק את החוט במינוס של CH4.. אז בגלל זה שאלתי אם זה אפשרי הפוך, פלוס של 4 ומינוס של 3...

בכל מקרה, יש אפשרות פשוט להעביר את הבורג מהפלוס של הCH4 למינוס של ה CH4? כי הרי בכל מקרה לא מחברים לשם כלום בגלל הגישור..

פורסם

סבבה תודה רבה על העזרה... מסתבר שהרכב היה אצל מישהו שחושב שהוא מבין ברמקולים, חיבר את 2 הרמקולים האחוריים לערוץ אחד, ואת הסאב וופר כמו שרואים בתמונה רק לערוץ אחד... (בתמונה הסאב מחובר לCH3)

עריכה: אני צריך להוריד את הגיין לפני שאני עושה את הגישור? או שאפשר להשאיר את זה איך שזה מכוון עכשיו? או שבגלל הגישור הוא בעצם יקבל יותר כוח ואז הגיין בעצם גבוהה מידיי עכשיו?

פורסם

סתם בשביל להיות בטוח תוריד את הגיינים כל פעם שאתה מחבר משהו חדש. אחרי שאתה מחבר תכוון מחדש.

מה הפואנטה של הגיין, להתאים את הרגישות של המגבר למתח הכניסה מהמערכת. כוון גבוהה מדי אתה מכניס עיוותים, נמוך מדי וכנראה לא תהיה מרוצה מהווליום.

חפש מדריך בפורום או בגוגל, בדוק יש משהו יותר מפורט משאני ימסוגל להסביר.

פורסם
סתם בשביל להיות בטוח תוריד את הגיינים כל פעם שאתה מחבר משהו חדש. אחרי שאתה מחבר תכוון מחדש.

מה הפואנטה של הגיין, להתאים את הרגישות של המגבר למתח הכניסה מהמערכת. כוון גבוהה מדי אתה מכניס עיוותים, נמוך מדי וכנראה לא תהיה מרוצה מהווליום.

חפש מדריך בפורום או בגוגל, בדוק יש משהו יותר מפורט משאני ימסוגל להסביר.

עוד לא יצא לי בחיים לכוון מגבר, אבל טוב נו.. פעם ראשונה לכל דבר..

לפי מה שהבנתי אני צריך להגביהה את הרדיו דיסק ל45 (מתוך 62) ופשוט לעלות לאט לאט את הגיין עד שמתחילים לשמוע עיוות?

ודרך אגב.. איך נשמע סאב וופר שהוא מעוות? עוד לא יצא לי לשמוע באס מעוות..

פורסם
עוד לא יצא לי בחיים לכוון מגבר, אבל טוב נו.. פעם ראשונה לכל דבר..

לפי מה שהבנתי אני צריך להגביהה את הרדיו דיסק ל45 (מתוך 62) ופשוט לעלות לאט לאט את הגיין עד שמתחילים לשמוע עיוות?

ודרך אגב.. איך נשמע סאב וופר שהוא מעוות? עוד לא יצא לי לשמוע באס מעוות..

קלעת בול, כשאתה שומע עיוות תנמיך עד שאין עיוות ואתה מרוצה מהווליום.

סאב וופר מעוות זה פחות באס מעוות ויותר סאב פצוע. אתה עלול לשמוע קליפינג מההגברה, ורעשים למיניהם מהסאב עצמו, הוא יכול גם להתחיל להתחמם יתר על מידה, גם לזה צריך לשים לב.

• תוכן חדש...