Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פנדה- gearbox fail/no gaer

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

נמצאת בבעלותי פיאט פנדה שנת 2006 גיר רובוטי.

מתה על הרכב הזה ושונאת את התיבה הרובוטית. בכל מקרה כרגע היא החליטה להתנכל לי.

האוטו נדלק ולא מעביר הילוכים. נשאר על ניוטרל. gearbox fail או no gear ככה הוא כותב שאני מנסה להעביר לראשון או לרוורס.

השאלה היא מה זה הדבר הזה.

אני מאד מקווה שלא הלך הגיר אבל אשמח לשמוע בצורה מורחבת מה זה אומר ואם תפנו אותי למוסך אמין ולא יקר בירושלים זה בכלל יהיה פנטסטי מצידכם.

ממתינה..

יום טוב...

פורסם

זאת כנראה בעיה במשאבה, בכל אופן את חייבת להגיע למכון גירים ואני לא ממש מכיר באזור י-ם, אבל לפני שהמוסכניק מתחיל לבדוק תבקשי ממנו לבדוק את החיבורים החשמליים של הגיר אולי בעיה חשמלית, אבל לפי מה שאני יודע בדרך כלל לפנדה הרובוטית יכולה להיות בעיה במשאבה של הגיר.

פורסם

גם לי היה את זה בפונטו - היה בעיה בממסר של הגיר - הוא הוחלף וזה תיקן את הבעיה ממליץ לך ללכת למוסך התלתן בפתח תקווה

ולהתרחק מאיטליאנו בעקבות נסיון רע איתם

פורסם

לפעמים עדיף להפעיל את ביטוח הגרירה ולגרור רחוק למוסך מומלץ מאשר להתעקש על מוסך קרוב שלא תמיד מתמחה בסוג הבעיה והרכב. סתם חומר למחשבה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

קצת יותר פרטים:

לאחר הנעה את מנסה להעביר ישר את ההילוכים ואז ההודעה ?

גם אצלי בגרנדה זה מופיעה אבל רק אם אני מעביר להילוך מיד אחרי התנעה וביגלל שעדיין לא ניבנה הלחץ בגיר יש הודעה וזימזום,

לאחר החזרה לניוטרל והמתנה של כחצי דקה הגיר חוזר לעצמו

האם אצלך דומה או שללא קשר לזמן המתנה השגיעה נימשחת והוא נישאר על ניוטרל?

לאחר קריאה בפורומים הבנתי שלרוב הבעיה היא במשאבה של הגיר ולרוב קשורה לפחמים של מנוע המשאבה שניגמרים

הבנתי שיש מוסכים מעטים שיכולים להחליף את הפחמים ללא החלפת כל המשאבה (הרבה יותר זול)

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...