Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני מעוניין לחבר את הידית למקל ההליכה שלי. שני החלקים עשויים מתכת, ואין לי מושג איך "להדביק" בינהם. הלחמה אינה באה בחשבון, בשל התפר שיווצר בין המקל לידית. אם יש חומר מילוי שאני יכול להכניס בין המקל לידית (מהמקל יוצא מין צ'ופציק מתכתי החוצה, כאשר יש מרווח של כמה מ"מ בין הצ'ופצ'יק להיקף המקל) כאשר החומר המדובר מתקשה בצורה חזקה זה יהיה מעולה - אבל אני לא מכיר חומרים כאלו ואשמח לעזרה.

מצ"ב תמונה של החלקים

תודה מראש

dscf2048a.jpg

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אפוקסי.

תוודא לפני ההדבקה ששני המשטחים גסים יחסית -

בקיצור, דרוש שיוף קל לפני.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כמה אופציות:

1.אתה יכול לייצר טבעת רחבה בין שני החלקים. בקצה הטבעת יהיו חורים שדרכם תוכל להעביר ברגים שיתפסו לך את 2 החלקים.

2.אתה יכול לחבר בניהם עם חלק כמו בתמונה שהעליתי

3.אתה יכול להגדיל ראש ולקחת את 2 החלקים לאיש מקצוע שיחרוט לך הברגה על כל אחד מהחלקים כדי שתוכל להבריג אותם אחד לשני (אלא אם הם זהים בקוטר)

t-screw-set.jpg

פורסם
אפוקסי פלסטלינה - להשיג בחנויות לאביזרי רכב.

מדביק כמו פלדה.

איציק

זה מגיע בצורה של שני צינורות פלסטלינה שאתה מערבב ביניהם לפי הכמות הרצויה. עובד יופי אם באמת יש מרווח בין שני החלקים.

יש גם דבק פלדה קרה שמשמש לתיקון חורים ושברים בצנרות ברזל, גם עובד יופי. זה אם אין מרווח גדול בין החלקים. גם כאן מערבבים שני חומרים ומדביקים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בין הקוטר הפנימי של הידית לצ'ופצ'יק של המקל יש מרווח של 3-4 מ"מ. אז פלסטלינה או פלדה קרה?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לא נראה לי שקל לעצב פלסטלינה שתתאים למרווח כזה. הייתי מתחיל עם פלדה קרה ורואה אם זה מחזיק.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

שום דבק או ״פלדה קרה״ לא יחזיקו את זה בהתחשב בעובדה שעל המקל בקושי יש בשר להדביק עליו וחלק הידית צריך להחזיק גוף אדם

אתה צריך למצא בעל מקצוע שיוכל להבריז את הפין של המקל ולהלביש חלק בלחץ שימלא את הידית ובתוכו הברגה ואז שני החלקים יתברגו אחד לשני

או

במקום הפין שעל המקל להבריז חור לבורג 8-10 להבריג שם בורג שיבלוט כמה סמ ואז למלא את הידית עם אפוקסי ולהכניס אליו את המקל, זה יתן יותר בשר לדבק להתפס בו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אפוקסי E6000 , מגיע בשפופרת בודדת - אתה יכול לגרור עם זה רכב.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הממ, אלו דברים שכדאי לחשוב עליהם.

הפין שבתוך המקל, היה יותר בחוץ (עליו ישבה ידית עץ שהורדתי), והכנסתי אותו פנימה, אל תוך גוף המקל, כך שהוא נוגע בחלקה הפנימי של הידית (הוא בולט אל תוכה, ונוגע ב"תקרה" שלה). אני מתכוון לנסות למלא שם בפלדה נוזלית, לתת לזה להתייבש ליום-יומיים ולקוות לטוב. במקרה הכי גרוע, יש א)מקל ספייר, ו-ב) איביי לידיות חדשות :p

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...