Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע מעניין ב- VOLVO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שהם מציעים את ה- S40 T5 ב- 180K, ואת ה- S60 T4 ב- 200K. לא תמחור נורא כל כך.

אם למישהו יש ניסיון עם ה- S40, אשמח לשמוע.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מכיוון שהורי כמעט ורכשו את ה-S40 בחודש שעבר אבל בסוף זה התבטל כי לא היה צבע מסוים וריפוד ספציפי שרצינו, בקיצור אפילו לא הציעו את המנוע (T5) ותקופה מאוד גדולה שלא הציעו שום דבר חוץ מהמנוע 2.0 החדש שלהם ככה שמאוד מוזר לי מאיפה ה"גרילו" את המנוע הזה, מי שיודע יותר על הדבר הזה אשמח גם לשמוע.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

את S60 החדשה לא מכיר. ה-S40 צפופה. היא בנויה על אותה פלטפורמה של מזדה3 ופורד פוקוס, אבל המנוע צריך להיות נחמד.

מצד שני אם אתה לא צריך את הפאלוורה אז ממש עדיף את הפורד מונדאו, ענקית(חולקת פלטפורמה עם ה-S80!) ומנוע טורבו של 240 כ"ס באותו כסף של ה-S40.

פורסם

האם מדובר באותה S40 מלפני עשור, זאת שמבוססת על מיצובישי? אם כן, אז לחבר הפורום לנצ'יהוליסט (יפתח)

הייתה כזאת במשפחה למיטב זכרוני, והרושם ממנה היה שלילי למדי.

S40 זוכה לשבחים באנגליה בעיקר בגרסת הסטיישן, עקב אבזור ותמחור אטרקטיביים. מהסדאן לא ממש מתלהבים.

S60 היא הדור החדש - הכל יפה יותר, רך יותר, מפואר יותר, בטיחותי יותר וכו'.

נסיון אישי יש לי רק על ה-S60. באמת רכב מאד איכותי ומפנק, אבל אני בספק אם ימצא חן בעיניך בתור איש GTI.

כל הפאר וההדר מנתק אותך מהכביש, והתחושה שמתקבלת היא כמו של אניה אמריקאית טיפוסית מלפני המשבר,

רק עם מתלים קצת יותר קשיחים שתורמים לזוויות גלגול שפויות.

על סמך נסיוני האישי (והמוגבל), זאת שמחוברת יותר לנהג היא בכלל ה-XC60. מעניין אם גם עליה מתכננים מבצע.

פורסם

למיטב ידיעתי ה-S60 זה לא מבצע. זה מנוע 1.6 טורבו חדש. העלו את המחיר של ה-2 ליטר טורבו ב-10K (בשיטת, תמיד יגיעה הפרייר) והכניסו מתחתיו את המנוע החדש.

אם אתה לא צריך את הגודל, אז ה-S40 בתור רכב "פרימיום" חזק יכול להיות אטרקטיבי(תלוי ברמת הגימור שמקבלים). אופציה נוספת תהיה לנצ'יה דלתא.

פורסם

דווקא בכתבות ומבחנים שנעשו לS60 החדשה היא קיבלה פידבקים בנושא ההתנהגות

(שיפור ניכר מהקודמות),אמנם לא מדובר בסדרה 3 אבל בכל זאת מציעה חבילה לא רעה בכלל(אפילו צויין בכמה סיקורים כי מנוע ה2.0T מספק ואין צורך בגרסה הבכירה והיקרה)

פורסם
מה שמצא חן בעיני ב- S40 הוא דווקא הגודל שלה. מונדאו אני ממש לא צריך.

גם אצלי זה הכיוון - ואני בודק את ה GTI , הג'ולייטה , וה S40 T5 , עם פזילה חוזרת ל מאזדה 6 .

השאר גדולות ורחבות לטעמי .

יש גם מבצעים באלפא ו VAG ..

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ליין מן,

הסיבה שאני מחליף (אולי) תוך פחות משנה, זה כי אני צריך תא מטען (שני ילדים...), ולכן ה- GTI והג'ולייטה פחות רלבנטיות.

אגב, אם אחליף, תוכל לקבל את ה- GTI שלי במחיר מבצע ;-) (5ד, כחול כהה מטאלי, ועוד עם חיישנים גרפיים ודיבורית BT :x-mas:)

דריש,

זה לא הדור שאתה מתייחס אליו, אבל גם לא חדש לגמרי. אני נהגתי על ה- T5 לפני שרכשתי את הגולף הקודמת (160), וזו היתה חוויה די נדירה (בקו ישר). לכן אני שוקל את זה גם הפעם. דווקא המנוע הזה קיבל ב- S40 ביקורות לא רעות. אחרי הכל, זה המנוע של הפוקוס ST :evil: ואפילו את ה- S40 אפשר להזמין בכתום של ה- ST.

פורסם

צטער :lol: , קונה בחודשיים הקרובים וחדשה .

יש לך רכב מדליק תהנה בכייף , ואני בטוח שתמצא מחליפה טובה .

אני צריך מידות רוחב סבירות , רחובות כרם התימנים בת"א ( עבודה )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

כבעליו של s40 t4 משנת 1999

אני אציין מספר דברים על הרכב (כן אני יודע שזה דור חדש)

הנדסת אנוש מעולה כל דבר נמצא בדיוק במקום

צריכת הדלק אינה כה גרועה (בוודאי לא ביחס לgti)

הרכב חזק, מאוד חזק, מאוד מאוד מאוד חזק, אממממ חזק בטירוף

(יש מצב ששלי מצ'ופצ'פת)

פורסם

דווקא צריכת הדלק צפויה להיות גרועה יותר, אם כי לא נוראית.

שים לב שמדובר על מנוע שונה מאשר אצלך. בעבר שקלתי רכב כמו שלך, אבל הוא באמת היה (לי) קצת לא נוח ודי צפוף.

• תוכן חדש...