Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאתם אולי יודעים,החלפתי לפני חודש וקצת את הרכב הישן שלי (אונו 1400) לאפלאוז מודל 92 אבל דגם קרבורטור ולא הזרקה,וכאן הבאסה שלי.

דבר ראשון האוטו חזק מאוד מאוד ומושך בצורה בריאה הוא נתחיל לתת משיכה חזקה כבר ב3000סל"ד

רציתי לקבל קצת יותר בטורים גבוהים,אז שמתי לו פילתר פתוח של חברה כל שהיא,אגב אין לו מנתק בטורים ובניוטרל סחטתי אותו ל8600סל"ד בערך.

בכל מקרה,אני ישתך לכם כאן תמונה שתראה לכם איך הרכבתי אותו,הוצאתי את הפילתר המקורי מהכופסא,סגרתי את הקופסה חזרה,לא נגעתי בנשמים למיניהם.

עכשיו אני לא רוצה לגעת בנושא הרעש שהיה אמור להיות כמו בסופר לנסר עם פילתר כי זה לא ממש קשור לכאן,התעסק בזה שאני מרגיש בריחה של לחץ אויר מתחת לקופסא,ומיזה כניראה הרעש יניקה לא משהו בכלל כמעט ואין רעש,המשיכה טובה יותר אין ספק אבל רציתי לדעת,האם יש דרך כל שהיא לחבר צינור נרוסטה היישר מהפתח של הפרפרים שיונקים אויר,צינור ישיר לפילתר ללא כל הכופסא,בכך בטח ישתפר הרעש,ולחץ יניקת האוויר לא?

אני מרגיש שמשהו שם חסר לי בלחיצה. אני מתכוון לצנרת מסוג כזה http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicAccessory.php?CatID=1&SubCatID=7&CarID=268325&Code=a7f7d3978f269d431bb2064587e95526

שיחובר ישר לעיגול שניכנס אליו אויר. או ללכת לנפח שיעשה לי עבודה מיוחדת,כי כשמרימים את הקופסה יש כמו בורג גדול שעליו מבריגים את הכופסה וכו' וזה מפריע.

עכשיו,בדגם הזרקה של אפלאוז 94 לדוגמא,כששמים את הפילתר זה נותן רעש יניקה הרבה יותר יפה ומרגישים יותר יניקת אוויר,יש הבדל בקרבורטור להזרקה ביניקת אוויר?

עוד משהו נוסף בקשר לשיפור ביצועים,היה לחבר ותיק כזאת 92 בבר והוא אמר שהוא פתח לה את ההברגה של הדיזות,בכך הוא פתח יותר זרימת דלק וקיבל לפי דבריו הרבה יותר כוח בצורה משמעותית,אבל היה ריח של דלק בכל קיק,והאוטו היה עובד על 2000 בסרק,מליצים לעשות את זה? והאם זה בדוק שיש שיפור בכוח.?

ג'ינו.

Photo1256.jpg

Photo1257.jpg

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

מה שעשיתה פה לא פונקציה בכלל, אין שום תועלת במערכת שיצרתה,אתה יכול החליף דיזות אבל עדיף 2 קרבורטורים כפולים שיפור רציני ביותר זול יחסית ובתמורה רבה

פורסם

מה עשיתי בעצם? הוצאתי את הפילתר המקורי,והלבשתי את זה מבחוץ,צריך צנרת לא?

ומה זה קרבורטור כפול מה מו מי קצת מידע.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אם כבר פילטר פתוח, אז לפחות למקם אותו במקום שיקבל אוויר קר,

יכול להיות שצריך לבדוק גזים אחרי החלפה לפילטר פתוח?

אני מקווה שאתה יודע שאת הרכב הזה לא תהפוך לרכב מירוץ , או משהו בסגנון.

כל משחק שלך בקרבורטור יגרום לשינוי, טובה או לרעה, אבל שינוי בהחלט.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

עצה שלי תחזיר למצב מקורי ותשמור על המנוע הוא ממש יקר

בתור אחד שהרכב הראשון שלו הייתה אפלאוז הרכב עדין ולא סובל התעוללות .

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

תריץ חיפוש באינטרנט נותן עד 15 סוסים צוהלים לפי הצהרות החברות מאנגליה. בעיקרון יצא לך פרפר לענישה לכל צלינדר

פורסם

לא כלכך מבין מה שאמרת עם הפרפר. בכל מקרה,שווה לפתוח את הבורג של הדיזות ככה בלי לשנות כלום? להזרים יותר דלק?

החבר אמר שהיה כוח הרבה יותר מורגש תוספת מורגשת,אם זאת בקיקים ריח של דלק ובסרק עומד על אלפיים סל"ד

ג'ינו

פורסם

סרק של 2000 סל"ד ?? :shock:

תראה חביבי , חבל על הזמן המאמץ , הדלק הכסף, ועל הרכב, אתה לא תהפוך את הרכב לרכב מירוץ, ולא למשהו קרוב,

והבדיקה של לתת פול גז בניוטרל לא נותנת כלום חוץ. מזיהום אוויר, רעש, ובזבוז דלק.

אתה רוצה לשפר? אפשרי , תלוי בתקציב, להחליף לקרבורטור עם דיזות גדולות יותר יתן יותר כוח מן הסתם, אבל זה בא על חשבון צריכת דלק ובלאי גבוה, וגם ככה המנוע לא חדש,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

שיפרת את מצבו של זה שקנית ממנו את הפילטר אוויר.

לדעתי לא יהיה לך שום שיפור בכוח וגם לא תרגיש כלום.

הניסויים שאתה עושה מהר מאוד יגרמו לזרוק את כל הרכב וזה מכיוון שלא משתלם להחליף מנוע ברכב זה וגם קשה למצוא מנוע משומש במצב טוב .

אם אתה מחפש מכונית מהירה וחזקה תחפש מכונית שתוכננה מראש לזה.

פורסם

השיפור הכי טוב לרכב הזה הוא להפוך אותו להזרקה עסק לא קל בכלל ולא זול

בזמנו הסבתי את הרכב שלי

הרבה עבודה והרבה כסף

מחשב צמה סעפת יניקה קומפלט חיישנים בית פילטר וצינורות דלק משהו שם שונה לא זכור לי בדיוק

מה שכן אחרי זה אתה תקבל רכב חזק מאוד יחסית ל 1600 למיניהם לקולט סיווק "לא VTI" סופר לנסר מאזדות אף אחת מהם לא תתן לך בראש באחריות

העניין הוא שרכב כזה עולה 6000 שקל לא חושב שכדאי לכנס לזה הרכב היום לא שווה את המחיר

שביצעתי את ההסבה בזמנו הרכב עלה במחירון 8000 שקלים נחשב לדגם אחר XI

אני לא אוהב את התשובה שתקבל ממני אך היא הכי נכונה תמכור את שלך וקנה אחת מוזרקת

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

בונה אתה בכלל לא בקיה במה שאתה בחלקים הטכנים כלל וכלל לפי מה שאני רואה, רוצה לעשות קיצורים אל תשאל פה לעצות.

אני רוצה לשאול שאלה נגיד ותשחק עם הדיזות אך תפצה על חוסר האויר? הרי זה קרבורטור ואין לך חיישן לא מצערט ולא מאפ סנסור.

אומנם הדלק מקרר אך בכל זאת אתה תקבל תערובת עשירה מדי והרכב לא יסע כמו שצריך, בנוסף לזה איך בדיוק מכוונים דיזות, ללפי מה שידוע לי אתה פשוט פותח בורג בקרבורטור שאו מזרים יותר דלק או פשות פותח טיפה את הפרפר של המצערת, ולדעתי מה שהרגיש חבר שלך זו רק תחושה כיוון שהוא בסך הכל היה פותח יותר טוב בהאצות ואתה יכול לעשות זאת ללא משחקי ברגים כי לכוון קרבורטור לעבודה אידיאלית זה לא קל. בנוסף אתה יכול פשות לשים דיזה גדולה יותר ואז אולי יהיה שיפור כל שהו אבל עזוב אין כמו 2 כרבורטורים כפולים.

מהצד הטכני אם תשחק עם הזנט הדלק בגלל גילו של האוטו יכול להיות כי חלקים מיושנים ישבקו חיים אומנם לא ישר ולא דרסטית, אך בכל זאת זמן יתקצר מאד, וגם הקרבורטור לא יתן לך לחיות בשקט.

אבל זו דעתי בגדול שטויות ולא יותר מזה, אין פה קיצורידרך ולא משפרים אותו אפילו ב5 סוסים ב100 שקל. רוצה לנסות אני לא ממליץ.

פורסם

גם אני חשבתי על להביא לו מנוע של הדגם הזרקה מפירוקיה,כי יש אצלנו כמה כאלה,השאלה אם זה מסובך מידי וכמה זה אמור לעלות עם עבודה? במידה והוא מזקה אותי על המנוע שלי והשאר בכסף? כמה זמן זה אמור להיות? שווה לעשות את זה או שזה יקר ובמחיר הזה אפשר להביא כבר רכב מוזרק 94 מוכן?

פורסם

תראה כלכלית לא ממש שווה כי זה כרוך בהרבה עבודה חשמל מחשב כפי שציינתי מקודם אם תרכוש רכב מושבת עדיף

מה שכן התוצאה היא אחלה במידה ומדובר ברכב ידני -

אוטמטית הגיר שונה שם

הכל תלוי בך

דעתי היא שהרכב הנל גם ככה זול תמכור את שלך וקנה אחת מוזרקת עדיף

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

• תוכן חדש...