Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד ערב שגרתי בחניון...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קיבלתי היום את המצלמה החדשה שלי, אז החלטתי לשתף אתכם בכמה תמונות מהחניון שבו אני עובד מהערב...

P1200001.JPG

P1200013.JPG

עדיין לא ערכתי...E קלאס החדשה

P1200024.JPG

XM

P1200042.JPG

P1200050.JPG

P1200053.JPG

מצטער על האיכות הירודה, בגלל החושך...

172

פורסם

נהוג לתשתש מספרי רכבים כשמפרסמים תמונות ....

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

תודה רבה, וד"א, כבר שוחחתי עם בעלי הרכבים.

בעליו של הלינקולן היה עם מבטא אמריקני משהו, ואפילו נתן לי את כתובת האי-מייל שלו כדי שאשלח לו את התמונות. :)

המצלמה היא אולימפוס C-40Z, ובדיוק עכשיו נזכרתי ששכחתי להשתמש ב"מצב לילה". :oops:

תומר

172

פורסם

אני מקווה בשבילך שתמשיך לעבוד בתניון, אבל אם לפרסם תמונות עם מספרי רכב לא מטושטשים אני מסופק אם תמשיך לעבוד בחניון הזה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אני מקווה בשבילך שתמשיך לעבוד בתניון, אבל אם לפרסם תמונות עם מספרי רכב לא מטושטשים אני מסופק אם תמשיך לעבוד בחניון הזה...

:roflmao:

אתה מצחיק אותי... תן לי רק סיבה אחת!

אתה בכלל יודע מדוע נהוג לטשטש לוחיות?

היחיד שלא דיברתי איתו היה בעל הסיטרואן, ולכן לא פרסמתי תמונה עם מספר הלוחית שלו.

צמד ה-A6 היו אחים שהגיעו ביחד ולכן גם חנו בצמוד.

אם אני רוצה, אני יכול לפרסם תמונות של מכוניות חשופות לוחית רישוי, אין בזה כל רע..

172

פורסם

אנשים פה בפורום , (אני לפחות) מטשטשים את מספר הרכב בכדי שלא ייטפלו אליהם מלשינים כאלה או אחרים (פורום פתוח) בעקבות שיפורים אלו או אחרים (פורום למכוניות ספורט לא?)

לא חושב שיש כל רע בפירסום לוחיות של מכוניות מן הישוב . :idea:

:roflmao: People drive big cars cause to make up for their small c0cks :roflmao:
  • תוכן חדש...