Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם משהו מכיר VOLO צ'יפ ??

zl@tnik
שימו לב! השרשור הזה בן 4774 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם ,

נתקלתי בצ'יפ הזה ,http://www.ebay.com/itm/2003-03-Hyundai-Getz-OBD-Performance-Flash-Chip-/320550104945?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item4aa2466f71

באינטרנט ורציתי לדעת אם משהו מכיר או עבד איתו ??

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכול לחבר אותו למצת אולי זה יעשה לך רעש של וואאםם וואאאםם וקצת פחות כסף בבנק

וואוו.... לא ידעתי שיש גם שירותי בידור / סטנד אפ אישיים בפורום הזה , עד שסופסוף יש פורום מקצועי בנושא של שיפורים חייב לבוא משהו סתום כמוך, שככל הנראה לא מבין כלום בנושא אלא סתם בא להצחיק.... אז חמוד, זוז הצידה ותן לאלו שמבינים במכוניות לענות !!

וד"א סתם בשביל שתדע שVOLO זו חברה אמריקאית שמתמחה בצ'יפים של ייעול תצרוכת הדלק ועכשיו גם בנושא של שיפור ECU של המנוע .

אז אני חוזר ושואל שוב את חברי הפורום, אם יש משהו שיש לו נסיון או מכיר את הצ'יפ VOLO - VP12 ,אשמח לשמוע חוו"ד לפני שארכוש אחד !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צד אחד אתם אולי צודקים, אבל אפשר גם להסביר לבחור ולא סתם הפיש?

אני לא הגבתי עד התגובות האלה של החוסר כבוד כי אני פשוט לא מכיר, כן ליונדאי הזאת לדעתי שום דבר לא יעזור , אבל בכל זאת אולי אפשר ללהעות מנומסים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל, תודה לעונים ......

129 דולר אתה רוצה לזרוק על הזבל הזה ועוד ליונדאי?

דבר שני,(ואולי קצת לא קשור) אני לא מבין מה יש לאנשים נגד יונדאי גטס :?: (מדובר כמובן על GLS 1.6 ), לא ברור לי למה הוחלט שהרכב לא מספיק ספורטיבי לשיפורים קלים.....וכמובן שהרצתי בפורום חיפוש על הדגם לנסות ולהבין למה הדבר הזה הוחלט, והתוצאות שקיבלתי בחיפוש היו "עזרה בקנייה של יונדאי גטס ..."

סבבה, אז נכון שזה לא M3 או STI :-D, אבל אני עדיין חושב שמגיע לרכב הזה קצת יותר כבוד במגזר של מכוניות מיני ספורטיביות!

הוא עדיין מאיץ מ0-100 לא רע בכלל ולוקח סיבובים בצורה יחסית מהנה :-).

ומסתבר שהשלדה שלו לא רעה בכלל :

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל, תודה לעונים ......

דבר שני,(ואולי קצת לא קשור) אני לא מבין מה יש לאנשים נגד יונדאי גטס :?: (מדובר כמובן על GLS 1.6 ), לא ברור לי למה הוחלט שהרכב לא מספיק ספורטיבי לשיפורים קלים.....וכמובן שהרצתי בפורום חיפוש על הדגם לנסות ולהבין למה הדבר הזה הוחלט, והתוצאות שקיבלתי בחיפוש היו "עזרה בקנייה של יונדאי גטס ..."

סבבה, אז נכון שזה לא M3 או STI :-D, אבל אני עדיין חושב שמגיע לרכב הזה קצת יותר כבוד במגזר של מכוניות מיני ספורטיביות!

הוא עדיין מאיץ מ0-100 לא רע בכלל ולוקח סיבובים בצורה יחסית מהנה :-).

ומסתבר שהשלדה שלו לא רעה בכלל :

שמע אתה המצתה קטגוריה חדשה והכנסתה בא את הרכב הכי לא מתאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה יפה שאתה אוהב את האוטו שלך, אבל אין מה להוסיף לו צ'יפ משום חברה שהיא .

זה לא בא ממקום שאני אוהב את האוטו "שלי" ,(אולי ישמע הזוי אבל בנוסף לגטס, היה עד לפני 4 חודשים הייתה לי לנסר LIMITED 2009 חדשה מהחברה שעכשיו הוחלפה לספורטג' חדש, ככה שתבין שזה לא רכב ראשון ואני לא איזה ילד שחושב שהאוטו שלו הוא ה...! ) אני פשוט חושב שזה באמת אחלה של רכב קטן וספורטיבי שמקבל יחס של" משפחטומטית מינוס " :? ,

שמע אני יודע שאני נלחם פה בתחנות רוח כי אי אפשר לעבור אחד אחד מחברי הפורום ולהתחיל לשכנע, אבל אם כבר יש במה לנצל לגבי הנושא הזה ....:wink:..ד"א מעניין למי מבין האנשים שהגיבו פה יש או היה כזה רכב (גטס 1.6 GLS ) ?????????

ולגבי הצ'יפ, אני בספק אם משהו ניסה את זה על גטס, אבל כנראה שכולם כאן מוממחים גדולים למנועים האלה, אז אם כולם אומרים ששום צ'יפ לא יעזור יהיה נחמד גם לדעת ל-מ-ה זה לא יעזור ??

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא בא ממקום שאני אוהב את האוטו "שלי" ,(אולי ישמע הזוי אבל בנוסף לגטס, היה עד לפני 4 חודשים הייתה לי לנסר LIMITED 2009 חדשה מהחברה שעכשיו הוחלפה לספורטג' חדש, ככה שתבין שזה לא רכב ראשון ואני לא איזה ילד שחושב שהאוטו שלו הוא ה...! ) אני פשוט חושב שזה באמת אחלה של רכב קטן וספורטיבי שמקבל יחס של" משפחטומטית מינוס " :? ,

שמע אני יודע שאני נלחם פה בתחנות רוח כי אי אפשר לעבור אחד אחד מחברי הפורום ולהתחיל לשכנע, אבל אם כבר יש במה לנצל לגבי הנושא הזה ....:wink:..ד"א מעניין למי מבין האנשים שהגיבו פה יש או היה כזה רכב (גטס 1.6 GLS ) ?????????

ולגבי הצ'יפ, אני בספק אם משהו ניסה את זה על גטס, אבל כנראה שכולם כאן מוממחים גדולים למנועים האלה, אז אם כולם אומרים ששום צ'יפ לא יעזור יהיה נחמד גם לדעת ל-מ-ה זה לא יעזור ??

רואים עדכמה אתה לא מבין שאתה שואל מדוע לא יעזור.

במנוע קטן אנמי,מנוע אנמי, ללא טורבו או משהו מיוחד? הציפ הזה יתן אולי 2.5 סוסים, בינינו מה התפקיד של ציפ ברכב אטמוספרי? שינוי מפות הצתה ודלק? אם כן יהיה לך יותר דלק ואיזה ציפ יתן לך עוד אויר? מה אתה לא יודע שמנסיון מאנשים שהרכיבו ציפים פמנועים אנמים אטמוספרים ואמרו בכנות שסתם זרקו כסף לפח, אם עשיתה שינועים מרחיקי לכת במנוע אז ציפ מסוגל לתת לך עוד 15 סוסים ןגם זה לא בטוח. תסע קצת על רכבים בסגמנט של גטס ובכלל במכוניות בעלות אופי ספורטיבי ואז תחזור ותרשום מה אתה חושב על גטס, אני עוד אומר את זה בעדינות, להשתולל עם גטס צריך להיות על כדורים. אני יכול ללזרוק לך לפחות 4 מכוניות מאותה רמה ששוחטות את גטס ללא מלח בכל פרמטר, ונתחיל באכילת דלק מוגזמת ביחסביחס לביצועים שלה, כך שאם אינך רוצה שהשרשור הזה יצא מגדרו, תנסה לחשוב מדוע רושמים לך את הדברים האלה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תלמד,לא קונים שום דבר שמתיימר לשפר ביצועים או צריכת דלק ברכב ע"י חיבורו למחשב מEBAY!

הכל חרטא שבמקרה הטוב לא עושה כלום ובמקרה הגרוע הורס משהו.

אתה רוצה לשפר? קנה בסיס טוב ומתאים לשיפור [לא,לא יודנאי גטס] ושפר אותה ע"י מוצרים של חברות מקצועיות ומוכרות בעזרת משווקים בעלי ניסיון וידע בתחום,תקבל בדיוק מה שאתה משלם עליו.

אל תקנה שום דבר שמתחבר למחשב של הרכב,זאת לא איזה אפלקציה שאתה מוריד לסלולרי שלך ויכול למחוק ולשכוח,פה אתה לוקח סיכון.

Renault Clio TCe 120 EDC

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעבר לעובדה שהצ'יפ לא שווה כלום.

חזרת והזכרת את המילה ספורטיבי יחד עם הגטס, לכן תן לי לחדש לך,יונדאי גטס, גם בגרסה 1.6 אימתנית, לא רכב ספורטיבי.

אלא סופר מיני רגילה לחלוטין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4774 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...