Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקשר לקנייה מאזדה 6/3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות מאזדה 6 או 3 עדיפות ל6 כרגע יש לי גולף 2002

השאלה שלי היא האם כדי לקנות מאזדה 6 שנת 2003-2005 ומה הנתונים שיש למאזדה מבחינת צריכת דלק ומה הבדל בין 6 ל 3?

אשמח לעזרתכם, תודה

פורסם

אהלן!

קודם כל, זה תלוי בהעדפות שלך.

מה אתה מעדיף??

רכב חדש יותר וחסכוני (יחסית לרכב השני) בדלק, או רכב רמה אחת מעל אבל ישן יותר?

דברים שכדאי לקחת בחשבון:

ה 6 היא כמה רמות מעל ה3 ולכן עולה יותר, צורכת קצת יותר דלק, הטסט שלה, הביטוח והטיפולים יותר יקרים.

מאזדה 3 ו6 דיי דומות בתחום הצריכת דלק, ועומדות על בין10 ל12 ק"מ לליטר בערך (תלוי בסגנון נהיגה שלך)

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

לדעתי לא כדאי לקנות מאזדה 3 או מאזדה 6. אין בהם נעילת דיפרנציאל או הילוך כוח, מה שמאוד מגביל את היכולת בשטח.

(או ברצינות - כדאי או לא זה מושג אוביקטיבי. אולי תסביר לנו מה הציפיות שלך מהרכב כדי שנדע מה כדאי לך ולא מה כדאי לי?)

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש לנו המשפחה 9 שנים ברציפות מאזדה 6 ( 2 דגמים ) .

ואנחנו ממש ממש מרוצים ! צריכת דלק בסביבות 11/1 לליטר אבל הרכב חזק ומתנהג חבל על הזמן .

• תוכן חדש...