Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני צריך בבקשה חוות דעת על הרכב הונדה אקורד מנוע 2,000 סמ"ק

שנתונים 2005 או 2006.

מה שאני יודע שבדגם קומפורט יש 2 כריות אוויר ולכן אני רוצה את דגם האקסקיוטיב 2,000 שבו יש 6 כריות.

הדברים החשובים לי לדעת על הרכב הם:

-צריכת דלק אמיתית בתוך העיר ומחוץ לעיר

-אמינות

-תקלות/בעיות ידועות או מחלות כל שהן של הרכב

-עלויות טיפולים ואחזקת הרכב

אני יודע שזה הונדה וזה רכב אמין, השאלה שלי היא אם האקורד רכב יקר לאחזקה כל כך..? וכמה עולים טיפולים וכד? ומה הבעיות או המחלות הנפוצות שלו אם יש? גם לגבי צריכת דלק חשוב לי מאוד לדעת כי הרכב אמור ליסוע הרבה ובעיר בעיקר..

אם אתם בעלים נוכחיים או שהייתם בעבר בעלים של הונדה אקורד מהדגמים הללו תציינו בבקשה..

עוד רכב מפתה זה הדגם אקסקיוטיב 2,400 שהוא באמת מלא בתוספות: עור, סנרוף, פנסי ערפל, ג'נטים והמנוע כמובן..

אם מישהו יודע בוודאות גם חוות דעת על ה-2400 אני ישמח.. יכול להיות שהוא אוכל פחות מה-2000 סמ"ק?

וגם כמובן לגבי טיפולים, אמינות, מחלות נפוצות ברכב (אם קיימות) ואחזקה כללית אני אשמח.

תודה ושבוע טוב.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

האקורד בשנים האלה רכב מאוד מוצלח מבחינת שילוב מנוע וגיר ונחשב גם לדי חסכוני בקבוצה שלו(בסביבות 1-10 בתוך העיר)

האחזקה קצת יקרה שזה כולל גם את הביטוח אך לא בשמיים.

רכב מאוד מהנה לנהיגה ובעל סחירותטובה יחסית למרות שנחשב די יקר בקבוצתו.

מומלץ בעיקר הדגם המפואר שנחשב לבטיחותי יותר.

בקיצור-מומלץ!!!

פורסם

צריכת הדלק לדעתי ממוצעת לרכב בעל מנוע 2 ליטר,אכן הטיפולים שלה לא זולים.

אני אישית מוצא את הרכב הזה מאוד נוח לנהיגה.

אכן ישנה מחלה אחת שגם הרכב שלי "נפל" בה ממש לא מזמן והיא נזילה בצינור שמן הגה כח,תיקון במוסך מורשה עולה 2000 ש"ח:cry:

HU-pioneer p99rs|comp-hertz hi energy xl |amp 1-FA 2150x|amp 2-FA 1.6|sub-hx300d

פורסם

בתור בעלים קודמים של אקורד 2005 קומפורט אני ממליץ בחום.

שילוב מנוע-גיר מוצלח מאוד, ביצועים מעולים במונחי העבר (לא בעידן מנועי TSI..) וצריכת דלק אמיתית סביב ה 11 משולב. בנסיעה בינעירונית תגרד את ה 14 ק"מ/ל.

הרכב בעל התנהגות ספוטיבית, וההגה מהיר ובעל תקשורת טובה. בכלל - קשה לנהוג באקורד לאט!! משהו דואג להמריץ את האדרנלין רוב הזמן.

הרכב מרווח יחסית, ותא המטען גדול. האיבזור קמצני, וחוץ מבקרת אקלים מפוצלת לא תמצא הרבה - המערכת המובנית לא קוראת MP3.

מבחינת תקלות - מישהו הזכיר את צינור משאבת הגה כח שנוטה להזיע מוקדם מהצפוי, ואי החלפתו תגרום לשמן לברוח ולנזק במשאבה.

חיי המצבר קצרים ביותר בגלל הקיבולת הנמוכה 45 אמפר.

האוטו טופל במוסך מורשה, ובעדינות אספר שהמחירים שם שערורייתים.

מקווה שעזרתי.

Mazda CX5

Škoda FABIA

• תוכן חדש...