Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז מה, חזרנו לגראדים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לידיעת חבריו האידאולוגים של גנדי: גם הירדנים לא רוצים את הפלסטינים אצלם.

הירדנים מרוצים מאוד מכך שהם הבעיה שלנו.

Dr.SUPERCHARGER

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אין ברירה וחייבים למצוא דרך להשכין כאן שלום, והבעיה היא שכרגע פשוט אין לנו פרטנר לשלום.

כרגע?

ואתה מאמין שמתישהו כן יהיה לנו פרטנר לשלום?

אני מציע לך לעיין בתוכניות הלימודים של הגנים ובתי הספר שלהם, ולהקשיב רק לחלק מהדברים שמאות אלפי התושבים שם (האנשים התמימים שלטענתך רק רוצים לחיות את חייהם בשלום) צועקים ברחובות במהלך הפגנות.

אתה גם מוזמן לקרוא את המצע של חמאס, שאגב זכה לרוב בבחירות שנערכו בעזה ולהבין מה זה אומר על העמדות של רוב האזרחים שם.

אפילו אבו מאזן, שלדעת רבים הוא מהמתונים שבניהם ובן אדם שכן ניתן לדבר איתו, אמר פעמים רבות בפה גלוי שהם לא יסתפקו בשטחים שלפני 67, אלא "בכל השטחים הכבושים של 48", קרי כל ארץ ישראל. אגב ארגון אש"ף (ארגון לשחרור פלסטין) אותו הוא מייצג, נוסד ב-1964... תהרהר בעובדה זו ותעיף גם מבט על הסמל של הארגון שצירפתי, ותסיק לבד את המסקנות לגבי המטרה האמיתית שלהם.

הבעיה היא שהערבים לעולם לא ישלימו עם קיומנו כאן. הם מאמינים בכל כוחם שאלו שטחים ששייכים להם, ואם אתה מכיר את אופן ההתייחסות של ערבי לאדמה שלו, אתה גם יודע שזה הערך הקדוש ביותר שקיים מבחינתו.

אין מה לעשות, אנחנו צריכים להבין שאנחנו חיים במזה"ת, וגם נסיון העבר מלמד אותנו שהערבים מבינים רק כוח. אם נתרפס לפניהם, זה רק יחזק אותם והם יסיקו מזה שרק צריך להמשיך להילחם ביהודים עד לניצחון - גירוש היהודים מאדמתם.

PLO-logo.jpg

פורסם

מלחמה עם ירדן תבטיח את בטחון ישראל ומשפחתך?

תלוי איזו מלחמה (וכמובן מי ינצח...).

אם מלחמה כמו מלחמת לבנון 1 או 2, או מבצע עופרת יצוקה - אז לא, מפני שמבצעים / מלחמות אלו לא שינו את המצב כלל.

אבל אם מלחמה כמו מלחמת השחרור או ששת הימים - אז בהחלט יתכן שכן, אבל רק בתנאי שאנחנו נחליט מראש איזו תוצאה אנו רוצים להשיג מהמלחמה, ואיזה מחיר אנחנו מוכנים לשלם, ולא נשנה את דעתנו כשיהיו דיווחים כאלה וכאלה בחדשות.

כרגע המצב הוא שאנחנו לא יודעים מה אנחנו רוצים, ולכן גם לא יכולים להיות נחושים בשום דבר, ולכן כל מלחמה תבטיח לנו רק הרוגים.

דני

פורסם
פה בדיוק הטעות שלך!

אתה מתעסק עם עם שחפץ חיים בדיוק כמוך! בדיוק!

רק שהשלטון שלהם הוא שלטון פנאטי-מיליטנטי שבדיוק כמו שהוא מתאכזר אליך, מתאכזר גם אליהם.

אני מספיק מבוגר בשביל לזכור איך כל חנויות הירקות בתל אביב הופעלו ע"י עזתים, כל פועלי הבנין היו עזתים, הרבה מאוד מהמנקות בבתי חולים ומוסדות היו עזתיות, כל פועלי החקלאות היו עזתים.

מאות אלפי עזתים היו עובדים בישראל ותאמין לי, הם עם חפץ חיים בדיוק כמוך וכמוני.

אתה טועה ומטעה.

עם שחפץ חיים לא היה רוצח וגורם לכמות המצבות לעלות אקספוננציאלית בזמן כל שנות קיומה של מדינת ישראל.

עם שחפץ חיים לא היה שם את שטח האדמה שאתה ואני קוראים לו "מדינת ישראל" בסמל המדינה שלהם ומכריזים שאנו פולשים לא רצויים פה ושאנו "בני קופים וחזירים" תוך כדי דה-לגיטימציה בינלאומית לכל מה שנושא את השם "ישראל".

עם שחפץ חיים לא היה בוחר במכחיש שואה רשמי (שכתב דוקטורט להכחשת שואה) לשלטון שאמור לעשות איתנו שלום (ושנחשב ל"מתון"). שמו הוא "אבו מאזן", אם אינך יודע.

עם שחפץ חיים לא מכריז בפורום בינלאומי שהוא דורש ממך וממדינת ישראל להכיר בקיומו ובזכותו לחיות במדינה, ובמקביל מסרב להכיר בזכותך לחיות כאן במדינה משלך.

עם שחפץ חיים לא קורא לכיכרות בערים שלו על שמם של מחבלים מתאבדים שהעלו יהודים בסערה השמיימה-רק כי הם יהודים.

עם שחפץ חיים מנסה לבנות לעצמו כלכלה בריאה משלו, ולא מנסה לשנורר כל יום תרומות מאחרים וטוען שהוא מסכן ולא יכול להסתדר ללא גביית מיסים. איזה מין עם שרוצה מדינה לא יכול אפילו להסתדר שבוע בלבד בלי שאנחנו נדאג למערכת הכלכלית ולבריאותו?

יש רק בעיה אחת: הבכירים שיורו על המהלך ימצאו את עצמם מהר מאוד על דוכן הנאשמים בהאג, שם יואשמו בפשעי מלחמה.

ואת כל מי שכובל את ידינו מאחורי הגב ופוגע בזכותנו להגן על עצמנו הייתי מעמיד למשפט ברחוב הישראלי. מה הנקודה שלך? האם אתה חושש שישנאו אותך יותר ממה ששונאים עכשיו? חביבי, אנחנו חיים בשכונה אלימה, וכל עוד לא העלו להאג אף מנהיג ערבי אין שום סיבה שאנו נתחשב בבית המשפט הזה. המלך חוסיין חיסל עשרות אלפי פלסטינאים בספטמבר השחור, בוש הבן חיסל על ימין ועל שמאל באפגניסטן רק בגלל שהורידו להם שם 2 בניינים, אסד הבן עסוק עכשיו בשחיטה של מתנגדיו.

yairba,

אה, אז אין בניינו שום מחלוקת, מסכים איתך לחלוטין!

דורקי,

די עם הקשקוש הזה, "ירדן היא פלסטין", ירדן תשב בשקט בזמן שאתה זורק פלסטינים ישראלים מעבר לגדר הגבול?

תאר לך שירדן תחליט ש"ישראל היא פלסטין" ומתחילה באופן פעיל להעביר פלסטינים ירדנים את הגבול לישראל, אתה מתאר לך מה יקרה? :shock:

יש לי חדשות בשבילך. ירדן כבר העבירה פלסטינים ירדנים לתוך ערים ישראליות. או ליתר דיוק-לתוך עיר הבירה שלך. שכונת "שמעון הצדיק" בירושלים היא בדיוק המקרה הזה-הלגיון הירדני כבש כנגד החלטת או"ם בינלאומית את ירושלים וחיסל את תושביה היהודים ונתן את בתיהם לירדנים ולערבים שברחו מכאן ב48 בעצת ירדן.

מבחינתי, ירדן יכולה להיות חלק מהפתרון-לפתוח את מעבר אלנבי לתנועת סחורות לירדן (בדיוק כמו שהמצרים לקחו אחריות על עזה!) ולדפוק ללאומיות ה"פלסטינית" המזוייפת הזו (שאף פעם לא באמת התקיימה בהסטוריה ושנועדה לנגח את מדינת ישראל) את המסמר האחרון בארון.

פורסם
yairba,

תאר לך שירדן תחליט ש"ישראל היא פלסטין" ומתחילה באופן פעיל להעביר פלסטינים ירדנים את הגבול לישראל, אתה מתאר לך מה יקרה? :shock:

תקרא את ההערכות המדיניות שלי ותראה שהן ריאליות לחלוטין.

כרגע, במצב העניינים הנוכחי הפעולה הזו בלתי אפשרית, אבל לך תדע מה ילד יום - בשלב כלשהו העולם יהיה עסוק בבעיות ענק שאינן קשורות לישראל (לדוגמא - משבר כלכלי עולמי עמוק תמיד הסתיים במלחמה שהמריצה את הכלכלה) ובמצב עניינים כזה ישראל תהיה חייבת לנצל את שעת הכושר כמו גם את יתרונה הצבאי העצום ולפתור אחת ולתמיד את הבעיה שבן גוריון הותיר כאן.

הפתרון יהיה חייב לנקות את השטח בדיוק כמו שקוניטרה הסורית נעלמה מהמפה במלחמת ששת הימים.

פורסם
תקרא את ההערכות המדיניות שלי ותראה שהן ריאליות לחלוטין.

כרגע, במצב העניינים הנוכחי הפעולה הזו בלתי אפשרית, אבל לך תדע מה ילד יום - בשלב כלשהו העולם יהיה עסוק בבעיות ענק שאינן קשורות לישראל (לדוגמא - משבר כלכלי עולמי עמוק תמיד הסתיים במלחמה שמריצה את הכלכלה) ובמצב עניינים כזה ישראל תהיה חייבת לנצל את שעת הכושר כמו גם את יתרונה הצבאי העצום ולפתור אחת ולתמיד את הבעיה שבן גוריון הותיר כאן.

הפתרון יהיה חייב לנקות את השטח בדיוק כמו שקוניטרה הסורית נעלמה מהמפה במלחמת ששת הימים.

+1000000.

מדינות ערב יהיו חייבות לפתור את הבעיה ה"פלסטינית" שהן בעצמן יצרו ב48. ישראל לא היתה צריכה בכלל להעלות את הבעיה הזו על פני השטח בהסכמים וועידות ובאוסלו. מסמוס הבעיה של הלאום המזוייף הזה יכול להתבצע בעידוד הגירה למדינות הללו ובתמריצים של מדינת ישראל והעולם, או במלחמה שתיכפה עלינו ע"י המון מוסלמי מוסת ב"אביב הערבי" המדמם שהולך לסחוף את העולם המוסלמי לכאוס.

קראו בGPLANET כמה דברים שקצת יפתחו את הראש למה שהולך סביבנו.

פורסם
כנראה שאתה לא יודע לקרוא. בעצמי אמרתי שהמערכת אז יירטה הרבה יותר.

בקיצור, נראה לי אתה צריך להשלים שעות שינה, זה משפיע עליך קשה.

אני לא יודע לקרוא? הינה ציטוט של הודעה שכתבת בעצמך -

"לפני חודשיים כשהיו מטחים לעבר הדרום המערכת עשתה עבודה מצויינת - פעלה ויירטה. היום בקושי פועלת ובקושי מיירטת. איך השתנו האילוצים? היום היו למעלה מ-30 רקטות ודווח רק על יירוט אחד. תחזור לישון, וכשתגיע לבסיס תעשה השוואה של שיגורים מול יירוטים במערכת ההפגזות הקודמת. "

איפה בדיוק אני לא יודע לקרוא? אני כתבתי שאתה רק מקשיב לתקשורת שאומרת כך וכך כשבפועל זה הרבה יותר יירוטים. זה שכתבת שלפני כחודשיים היו יותר יירוטים מהתקופה הנוכחית, זה לא קשור בעליל למה שאני כתבתי. אז אולי אדון GOLF באמת צריך ללכת לישון בעצמו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בנות, להפסיק לריב!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...