Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז מה, חזרנו לגראדים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כ-20 דק' (אולי יותר) נשמעה אזעקה בנס ציונה, רחובות, באר יעקב, גדרה ודרומה...

פעם ראשונה שאנחנו (נס ציוניים) שומעים את קולות ה"מלחמה" האלה, ונראה לי שזה רק התחיל להלילה.

ובנימה זו - מקווה ללילה שקט. בלי עוד אזעקות ונפילות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באשדוד היתה אזעקה חזקה למדי ממה שהבנתי, ואילו ברחובות בקושי שמעתי.

מה עם כיפת ברזל? זה ליופי?

פורסם

הייתי בגדרה וגם משם שמעו את האזעקה והנפילה.

בתקווה שלילה שקט יעבור על כוחותינו בדרום.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
באשדוד היתה אזעקה חזקה למדי ממה שהבנתי, ואילו ברחובות בקושי שמעתי.

מה עם כיפת ברזל? זה ליופי?

אלי, יש כיפת ברזל ברחובות, היא מוצבת בכפר גבירול - ונראית לעין.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לפי הכותרת אפשר להבין שהייתה הפסקה...

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
כבר חודש וחצי ששקט בב"ש.

אתה באר שבעי ? או שהצטרפת לאחרונה בעקבות לימודים? טוב לדעת. ולכותבי ההודעה לפני, תושבי שדרות סבלו 8 שנים בערך הפצצות שטיפטפו לאט לאט, עד שהעניינים הגיעו לסף רתיחה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

כתושב אשקלון אני מוחה. לכולם היתה אזעקה ורק אצלנו סומכים יותר מידי על כיפת ברזל.

לגבי תושבי שדרות מה שאנחנו חוטפים זה משחק ילדים לעומתם. לנו יש התראה מספקת כדי להגיב ומדובר על טיל פה וטיל שם. אצלם זה היה גשם כמו במהלך עופרת יצוקה אבל עם חצי זמן ההתראה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חצי זמן התראה בשדרות? הצחקת אותי. הרבה פעמים מרגע האזעקה יש פחות מ5-4 שניות להיכנס למרחב מוגן/ להשתטח על הרצפה. הרבה אנשים שם כבר די אדישים למה שהולך שם, אבל אם נשמעת שריקה (2 שניות לפני הפגיעה) אז פתאום רואים את האנשים משתטחים על הרצפה בחלקיק שנייה. ונראה לי ששדרות זה המקום היחידי שבו זקנות בנות 90+ בכסא גלגלים יודעות לרוץ לצלילי האזעקה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
אלי, יש כיפת ברזל ברחובות, היא מוצבת בכפר גבירול - ונראית לעין.

אני יודע שיש, השאלה היא למה היא לא יירטה?

פורסם

כיפת הברזל יודעת גם לחשב איזור נפילה משוער. אם הנפילה הולכת להיות בשטח פתוח- היא לא מנסה ליירט כלל. רק בשטח בנוי היא תיירט- מפני שכל טיל יירוט עולה הון ורוב הגראדים/ קסאמים בכלל נופלים בשטח פתוח.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

ברחובות הית אזעקה חזקה מאוד, אבל לא שמעו שום נפילה. אולי בגלל עוצמת הסירנה לא שמעתי נפילה

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...