Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפוח מזגן עובד אצלי על מקסימום בלי מזגן ובלי תגובה מהכפתורים.

חיפוש בפורום פה ובפורומים בחול הצביע על מודול המפוח (אותו חלק ירוק-עם צלעות כסף שנמצא מתחת לתא הכפפות).

פירקתי אותו ועברתי על ההלחמות - לא עוזר.

מישהו יודע איפה אפשר לקנות חלק כזה, או טוב יותר לקחת חלק כזה תקין להחליף ולראות אם זה פותר את הבעיה.

כמה זה עולה?

ואיפה יש באזור תל אביב, כפר סבא?

תודה רבה

פורסם

אצל ג'אן זה יקר בטירוף. לאמא שלי בC3 היתה את אותה בעיה,בהתחלה חשבתי "זה כולה נגד מהירויות כמה הוא כבר עולה?!". אז אמרתי למוסכניק תזמין לי חדש, המוסכניק חזר אלי ואמר לי שעדיף לי לשבת. 700 ש"ח לפני מע"מ כמובן על סכמה חשמלית קטנה וגוף קירור. כמובן שלי זה נשמע הזוי לכן באמת הנגד מהירויות פורק ומצאנו נתק באחת הרגלים, הולחם וטפו טפו טפו הוא כבר עובד מעל חצי שנה ללא שום בעיות.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

מדובר על סיטוראן C5 2002.

הלכתי לאלקטורנאי, הוא לא מצא נתק או משהו.

בגאן יש רק מקורמי ב- 760 ש"ח...

יש ב- EBAY ב- 70 דולר, אבל אני מעדיף לקנות פה. ברור שקודם אני בכלל רוצה להרכיב את החלק לראות אם הבעיה נמצאת בו.

רעיונות????

פורסם

יש שם שני טרנזיטורי הספק. אחד מהם או שניהם מקוצרים וזו הסיבה לתקלה. אם יש לך מישהו בעל ידע באלקטרוניקה. הוא יכול לפרק את הטרנזיסטורים ולהתקין במקומם חדשים. עלות כ"א מהם כ15 ש"ח וניתן לרכוש אותם בחנויות האלקטרוניקה בשד, הר ציון בתל אביב. אם אתה רוצה, פנה אלי בה"פ, ככל שזכור לי יש לי את הסכימה של המעגל, אם זה עשוי לעזור לך.

פורסם

אחרי 3 חנויות חלפים, שני מוסכים, ואלקטרונאי אחד עדיין לא מצאתי חלק בפחות מ-758 ש"ח.

כמו כן לא הצלחתי לתקן את שלי.

רעיון, או מישהו יודע איפה אפשר לקנות חלק מפירוק/ חליפי?

• ספונסר פורום
פורסם

לרוב איני נוטה לפרסם הודעת מהסוג האלו,אבל אם לא הצלחת להשיג,אתה מוזמן לקפוץ אלינו ולקבל את הנגד במחיר שצויין קודם,אפילו תקבל אחד משומש תקין לבדיקה.

אורן

• תוכן חדש...