Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C4 2006 אמינות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני ואשתי מעוניים לרכוש רכב זה בגלל בטיחות,נוחות ,וקצת חסכון בדלק, לאחר דפדוף רב בפורום מצאתי שרשורים משנת 2009 בהם ממליצים עליו,חבר שלי שעובד במגרש המליץ לי לא להתקרב לרכב הזה בטענה שזה שק של תקלות,

המליצו לנו גם לבדוק רכבים אלו משנת 2008 במגרשי הליסינג, בהם אפשר לקנות במחיר דומה.

השאלה אם יש מישהו שמכיר רכב זה ויכול להעיד על הרבה תקלות או להפך אמינות בשנתון 2006-2007 ?

תודה!

פורסם

בשנתון הזה הרכבים שברמת הגימור הנמוכה (SX) הם רק עם 2 כריות אויר.

ממליץ לחפש SX-PACK על מנת לקבל 6 כריות אויר ולהעלות את רמת הבטיחות.

יבואן פיג'ו סיטרואן מוכר רכבים כאלו עם שנתיים אחריות ואחזקה - אפשר גם להוציא מהם מימון ללא ריבית אם מתאמצים.

בהצלחה

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אני גם ממליץ לבדוק ב "לובינסקי טרייד", קניתי מהם בעבר.

יש להם מלאי אין סופי של C4 עם תיעוד מלא של הטיפולים\תיקונים במוסך היבואן.

שנתיים אחריות וטיפולים זה בונוס רציני.

http://www.lubinskitrade.co.il/?pg=cars&CategoryID=0&fld_adv_open=&make=%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F&model=C4&designation=-1&gear=-1&fromyear=-1&toyear=-1&pricefrom=-1&priceto=-1&odofrom=-1&odoto=-1&location=-1&ownership=-1&enginefrom=-1&engineto=-1&enginetype=-1&handfrom=-1&handto=-1&Page=2

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
בשנתון הזה הרכבים שברמת הגימור הנמוכה (SX) הם רק עם 2 כריות אויר.

ממליץ לחפש SX-PACK על מנת לקבל 6 כריות אויר ולהעלות את רמת הבטיחות.

יבואן פיג'ו סיטרואן מוכר רכבים כאלו עם שנתיים אחריות ואחזקה - אפשר גם להוציא מהם מימון ללא ריבית אם מתאמצים.

בהצלחה

אלעד

לא מדויק,למיטב זכרוני רק הגרסאות הידניות נמכרו עם 2 כריות, כל השאר 6 כריות.

פורסם

לא מדוייק לגבי הידני.

בשנת 2006 כל הדגמים (פרט לSX-PACK) הגיעו עם 2 כריות אוויר.

ב-2007 ישנם דגמים עם 2 כריות ודגמים עם 6 כריות, יש אפילו סעיף על זה במחירון.

כמובן שאלו עם ה-6 כריות אוויר בטוחות יותר.

פורסם

לא מדגם מייצג,

יש לי קרוב משפחה שנסע ב 3 שנים על C4 כזאת לא פחות מ 200 אלף ק"מ,

ולא היו לרכב הזה תקלות בכלל.

אגב, חברת ליסינג שסיפקה לו את הרכב (פריים ליס) שייכת לקבוצת לובינסקי (יבואנית סיטרואן) - שירות מצויין, טיפול במוסך מרכזי.

והרכבים שהיו בחרבת ליסינג הזאת נמכרים ב"לובינסקי טרייד".

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מצטער לאשש את החששות שלך, אבל יש ברשותי רכב כזה משנת 2010 (ליסינג למזלי) וכל קשר בינו לבין אמינות הוא מקרי בהחלט, כמו כן היו קיימים רכבים דומים בחברה (מהשנתונים שציינת) שפשוט רק רע זכור לי מהם.

שוב אני לא מדבר על רכבים שעושים 100 אלף קילומטר בשנה, אלה על 20-30 אלף, תקלות מגיחות משום מקום, שלא נדבר על הגיר המזעזע, הנוחות, איכות הדשבורד שנוטה פשוט להתפרק ולחדול מלעבוד אחרי התעסקות סטנדרטית לחלוטין.

צפיפות מוגזמת בתא הנוסעים ובתא המטען, ושלא נדבר על החוסר כוח המוחלט של הרכב (אל תחשוב על עקיפות) וצריכת דלק הזויה שורה תחתונה אני ממש אבל ממש לא ממליץ.

פורסם

2.5 סיבות לקנות C4 2006: מחיר נמוך, מראה, אבזור (בחלק מהדגמים).

בכל השאר, כולל נוחות, היא לא משהו בלשון המעטה.

פורסם
אני מצטער לאשש את החששות שלך, אבל יש ברשותי רכב כזה משנת 2010 (ליסינג למזלי) וכל קשר בינו לבין אמינות הוא מקרי בהחלט, כמו כן היו קיימים רכבים דומים בחברה (מהשנתונים שציינת) שפשוט רק רע זכור לי מהם.

שוב אני לא מדבר על רכבים שעושים 100 אלף קילומטר בשנה, אלה על 20-30 אלף, תקלות מגיחות משום מקום, שלא נדבר על הגיר המזעזע, הנוחות, איכות הדשבורד שנוטה פשוט להתפרק ולחדול מלעבוד אחרי התעסקות סטנדרטית לחלוטין.

צפיפות מוגזמת בתא הנוסעים ובתא המטען, ושלא נדבר על החוסר כוח המוחלט של הרכב (אל תחשוב על עקיפות) וצריכת דלק הזויה שורה תחתונה אני ממש אבל ממש לא ממליץ.

כל מה שרשמת הם מאפיינים מובנים של הרכב-כוח מנוע, גודל תא נוסיעם, תפקוד תיבת הילוכים.

לא ראיתי אף איזכור של תקלה כלשהיא שהייתה לך.

אם הדשבורד מתפרק לאחר התקנות מקומיות אלימות - זו לא ממש בעיה של הרכב, יותר של המתקינים.

תוכל בבקשה לפרט, אלו תקלות היו ברכב שלך?

פורסם

תקלות, חיישן בקרת יציבות שנדלק ולא נכבה (ואף אחד לא נגע בו), תקלת לחץ שמן שנגרמת מחיישן או פילטר שמן (קרה כמה פעמיים), תקלות מחשב שונות, תושבות מנוע שהלכו כאילו היו מנייר, רדיו דיסק שחדל לתפקד כמה פעמים והוחלף, תאי איחסון שאיבדו את היכולת להיסגר ועוד.

באמת שאין לי בעיה לפרגן, אבל במקרה הזה באמת אבל באמת שאין למה, כמו שציינו, מלבד מחיר מפתה ואיבזור (אם אתה ממש חייב בקרת שיוט כן) אני לא רואה שום סיבה לרכוש רכב כזה, החל מנוחות דרך צריכת דלק ועד לגודל תא המטען.

מה שאני כן יכול להגיד זה שלרכב יש אחיזת כביש גבוה, אבל זה פשוט לא מספיק :cry:

• תוכן חדש...