Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

קניתי רכב חדש לכן אני מעביר את כל המערכת . רציתי לשעול כמה שאלות : האם החיבור שצויין בתמונה שצירפתי הוא חיבור הנכון ביותר ?

פשוט לפי מקורות (AUTO SOUND פורומים שונים (רוסיים) קבל חייב להיות אחרי מחלק מתח ומאוד מאוד קרוב למגבר שצריך עזרה בהספקת זרם.

האם טענה נכונה ? מה ההבדל אם קבל יהיה לפני מחלק מתח או אחריו ? האם זה נכון לחבר קבל למגבר אחד כאשר במערכת קיימים שני מגברים ? אם לא נכון אז למה ?

תודה מראש ?

פורסם

מעניין אותי לדעת, כמה עלה לך הקבל + התקנה שלו?

אל תפרט איפה, רק תגיד כמה.

לשאלתך, אם שאלת אנשים שמבינים ושיודעים מה הם עושים ואמרו לך שספציפית לבעיה שלך אתה צריך לשים ככה, תשים ככה.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

אני מתקין לבד . ישנו פורום לועזי מאוד רציני לכל משקשור למערכות סאונד ברכב , העניין הוא שזה לא היה שירשור אלא הוראות התקנה .

למה אני שואל כאן ? כי אין לי שם USER ואני רוצה לקרוא דעות אחרות .

נתוני הקבל : 2F BOSE .עגב רשום שם שלכל 1000W צריך 1F קבל. שאלה נוספת : האם נתונים הלו מתייחסים ל וואט נקי(RMS) או כללי?

פורסם

מבחינה חשמלית המצב המתואר בתמונה הוא מצב אמר הקבל "תומך" רק במונובלוק.

אם היית שם את הקבל לפני המפצל היית מקבל תמיכה ל2 המגברים יחדיו ולפי דעתי זה המצב הנורמלי, אבל שוב פעם אני לא מכיר את המערכת שלך ולא יודע מה הבעיה ככה שאם שאלת בפורום אחר ופירטת על הבעיה וזה מה שאמרו לך לעשות אז תשאיר ככה.

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

ראשית הייתי מתקין בלי קבל ,מי אמר שאתה צריך בכלל ?

קודם תנסה בלי ואחר כך אם יש צורך בגלל נפילות מתח אז תתקין

בכול אופן הציור שלך כמעט מושלם מה שחסר זה חיבורי המינוס

תחבר את המינוס של הקבל למפצל מינוס של המגברים.

אני הייתי נשאר בהתקנה כמו בציור שלך

ולא מתקין את הכבל לפני מפצל המתח

כך שהכבל יפעל רק על צרכן המתח הראשי וזה המונובלוק שבדרך כלל הוא הגורם לבעיות.

http://carwirefire.com/images/capacitor/power-capacitor-installation.jpg

• תוכן חדש...