Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי רדיאטור לא מורכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

ברשותי רדיאטור אשר מורכב ברכב לא שלי

אני רוצה לפרקו ולהרכיבו ברכב שלי

שאלתי: איך מנקים את הרדיאטור ?

מלבד הזרמת מים נקיים מצינור גינה, יש דרך לנקותו טרם ההרכבה?

תודה

שברולט קפריס 350, 88

פסח

פורסם

הניקוי הטוב ביותר והנכון ביותר הוא לפרק את שתי האמבטיות ,

(היכן שמתחברים הצינורות מים)

כך שאתה נשאר רק עם רשת הרדיאטור.

יש לבצע ניקוי ע"י הכנסת חוטר (כמו בניקוי רובים) לכל מעבר ומעבר.

יש לדאוג שלא לפצוע את המעברים מבפנים.

לניקוי כזה דרוש ידע על מנת לפרק את האמבטיות (תלוי גם איך האמבטיות סגורות על הרשת, הלחמה -הדבקה וכו')

הניקוי הרגיל שניתן לבצע בניקוי ביתי הוא הכנסת צינור גינה (לא בלחץ גבוה!!!)

כמו כן לנקת את רשת הרדיאטור החיצונית ע"י הזרמת מים לכיוונו.

ירון מאיר

פורסם

בעבר, היה מקובל לנקות רדיאטור, מבלי לפתוח אותו, עם חומצת מלח, כזו שקונים במכולת השכונתית.. החומר מסוכן למגע, אך מנקה היטב את הרדיאטור מבפנים. החסרון בשיטה הזו, שהוא "מנקה" גם חורים קטנים, אשר היו סתומים באבנית/חלודה/חול ולכן לא דלף נוזל קירור ואחרי השטיפה, עלולה להתחיל נזילה.

איני ממליץ לך לנקות לבד. המלצתי היא לתת את הרדיאטור לבעל מקצוע אמין, שיפתח את שני הדודים, יעביר חוטר, יסגור ויבדוק אותו בלחץ. כך תהיה בטוח שההחלפה שעשית תהיה שווה.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תוכן חדש...