Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים-סיטרואן C3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,שמי רפאל בן 23 מאשדוד.

יש לי סיטרואן C3 08 יד ראשונה , עברה 51 אלף ק"מ ואני מוכרח לציין שאני לא עושה שטויות עם הרכב.

לאחרונה שמתי לב שכאשר אני נוסע וחולף על פני קיר אני שומע צלילי מתכתי מהגלגל הקדמי בצד של הנהג.

לאחר התבוננות מקרוב שמתי לב עד כמה גרוע מצב הצמיגים(צמיגי מגנזיום מקוריים).

קיימים סדקים רציניים בגלגל ורואים דרכם את חוטי המתכת הפנימיים.

w22ayz5mntmu.jpg

0tjy3zalhgey.jpg

g4gouyxwjezg.jpg

zgzdytmqwwly.jpg

wlzdjztzimyn.jpg

ישנם סדקים בכל הגלגלים אך מצבו של הקדמי ליד הנהג הוא הגרוע ביותר.

פניתי לסוכנות של סיטרואן שממנה קניתי את הרכב, והם אמרו לי בוא תכניס את הרב למוסך

ואז יקבעו ממה נגרם הנזק ונראה מה עושים הלאה,במילים אחרות רוצים להגיד לי שאני אשם במצבם של הצמיגים .

אני פונה אליכם לייעוץ?מה אני עושה במצב כזה,נגמרה האחריות אבל מצד שני לא הגיוני שהצמיגים ישחקו בצורה כזאת אחרי 3 שנים ו51 אלף ק"מ

פורסם

שלום,

במזג אויר בארציינו 3 שנים זה מקסימום שהצמיגים יכולים להחזיק בלי להתייבש.

אם מחנים את הרכב בשמש זה קורה יותר מהר.

אני לא מבין, איך עד עכשיו המשכת לנסוע במצב כזה מבלי לשים לב למצב הצמיגים?!

זהו מין חוסר אחריות מצדך.

לדעתי, אין לך מה לבוא בטענות ליבואן - תחליף את כל 4 לצמיגים חדשים מחברה ידועה ותיסע איתם 3 שנים נוספות (אולי פחות).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לרוב לא אני נוסע עליו,לכן לא שמתי לב.

במידה ואני מתכנן למכור את הרב בעוד שנה ,האם יש טעם לקנות צמיגי מישלין כמו המקוריים או שזה לא משנה איזה יצרן העיקר שהיו טריים?

והאם יש חומרים מומלצים שיאטו את שחיקת הצמיג?

(אני מחנה בשמש)

פורסם

נראה לי שבשביל הסיטרואן שלך תוכל למצוא צמיגים לא פחות טובים במחירים לא רעים בכלל(רק לא סינים)

תנסה בפורטל יש לו מחירים טובים וצמיגים טובים.

פורסם

הצמיגאי במקום העבודה שלי מטפל בהרבה רכבים עם צמיג מישלן מקורי (על C4).

הוא טוען שאיכותם של הצמיגים "לא מה שהייתה פעם" והם מתייבשים בקצב מהיר.

אחרי 3 שנים, הצמיגים שלך נראים במצב גרוע (הסדק בדופן בתמונה 3 נראה לי בעייתי).

בדרך כלל מקובל שתוקף האחריות לפגם ייצור היא 4 שנים.

אם ייקבע שיש כאן פגם ייצור , יבואן הרכב יפנה ליבואן הצמיגים אשר אמור לשאת בעלות ההחלפה.

אם ייקבע שזה בלאי הנובע משימוש, עלות ההחלפה תחול עליך.

בכל מקרה, רצוי כבר להחליף את כל ארבעת הצמיגים.

לא חייבים להחליף לצמיגי מישלין. ה- C3 שלי נועל kleber ומאד מרוצה.

פורסם

לבאר כמה נקודות שצוינו כאן: צמיג רדיאלי עם רשת פלדה כמו שמקובל היום, לרוב אינו סובל משחיקה מרובה במדרס. בדרך כלל, צמיגים אלו יתייבשו עקב חשיפה לשמש ולאוויר (בלי קשר לכמות הנסועה!) או עקב נסיעה מרובה, הרבה לפני שהם יישחקו. שים לב, במצב זה הצמיג עדיין "שמיש." כלומר, הוא לא יתפרק באמצע נסיעה. אבל, היכולת שלו לספק אחיזה ולסייע לך לעצור בזריזות במקרה של בלימה פתאומית - ירודה מאוד, וזה מסוכן! הירידה הזאת בביצועי הצמיג חלה בגיל של שלוש עד ארבע שנות שימוש (ולכך ניתן להוסיף עד בערך שנה באחסון) או בין 50 ל-80 אלף קילומטרים, ומעט לפני כן בצמיגי דו"ג ומאוחר יותר בצמיגי רכב כבד. ממוצע של שלוש שנים או 70 אלף (המוקדם מביניהם) הוא סביר עבור רוב הצמיגים, ועדיף עוד קודם לכן.

חשוב להחליף את הצמיגים ברביעיות ולא בזוגות. אני מדגיש שלא חובה שאלו יהיו ארבעה צמיגים זהים (אם כי זה כמובן רצוי), העיקר שההבדלים באיכות של הזוג הקדמי והזוג האחורי - יהיו זניחים. במצב שלך בפירוש יש להחליף את הרביעיה כולה. מעבר לכך, כל צמיג שמתאים לרכב (קוד מהירות ועומס, מידה, סיווג), חדש (פחות מגיל שנה) ושייך לחברה טובה - יעשה את העבודה.

חניה בצל מאוד עוזרת להארכת חיי הצמיג לכיוון ארבעה שנים, וגם שומרת טוב יותר על ביצועי הצמיג גם לקראת סוף תקופת השימוש. ישנם חומרים שמאפשרים להפחית את השפעת הזיקון (Aging) על הדופן החיצונית של הצמיג, שגמישותה חשובה מאוד, אבל לא על המדרס והדופן הפנימית. שווה לשטוף את הצמיג במעט מים פעם בכמה שבועות (מים פועלים על צמיג כמו חומר סיכה) ומדי פעם להשתמש בחומרים ייעודיים לצמיגים מבוססי סיליקון (חברת STP מייצרת כאלו, למשל) של חברה מוכרת, ולמרוח את דפנות הצמיג. אני ממליץ לעשות זאת באותה הזדמנות שבה עושים סבב גלגלים (אותו יש לבצע פעם ב-10 אלפים לכל היותר), וכך ניתן למשוח את שתי הדפנות.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

כמו שזה נראה מהתמונות אכן רצוי להחליף צמיגים

אני לא יודע אם הייתי מנסה להשתמש באחריות כזו או אחרת אחרי שלוש שנים בחום של מדינת ישראל

נראה לי סביר שצמיג יראה כך גם אם מדובר במישלין.

מישהו פה רשם שצמיגאי שהוא מכיר טוען שהצמיגים של היום הם לא כמו שהיו פעם.

אני חושב (ותקנו אותי אם אני טועה) שמישלין עם השנים הכניסו כל מיני חומרים ודברים שהופכים את הצמיג לכזה

שעשוי מחומרים איכותיים יותר נניח כאלה שלא מתחממים ויוצרים וכך חוסכים באנרגיה של הרכב וכנראה שההתקדמות הטכנולוגית וכל הפיטצ'רים שהכניסו לצמיגים הפכו את הצמיגים למעט פחות עמידים.

בכל אופן מהניסיון האישי שלי, אין כמו מישלין! היו לי כל מיני סוגי צמיגים על האוטו שגרמו לי חלקם להרגיש שכל עצירה שאני עושה אני מחליק. אם היו טיפה מים ממטרות שעובדות בבוקר על הכביש, הייתי יכול ממש לאבד שליטה ברכב גם אם נסעתי לאט (אני לא אחד שעושה שטויות בכביש). מאז ששמתי ארבעה צמיגי מישלין השליטה באוטו השתפרה משמעותית!

לצורך העניין, נסעתי בחורף עם גשם זלעפות וניקוז דיי גרוע של המים בכביש, (כביש 44 רמלה-יפו) הגעתי במהירות יחסית גבוהה, בערך שמונים קמ"ש, לרמזור שפתאום החל להבהב לפני ההתחלפות לאדום והייתה מצלמה באותו רמזור, כמובן שרציתי לעצור, גם לא יכולתי לקחת סיכון שהמצלמה תצלם אותי וגם כי מן הסתם שלא רציתי לעבור בטעות באדום. לחצתי חזק מדי על הברקס, כל הכביש היה רטוב לכן האוטו בקושי הגיב לברקס והמשיך להחליק קדימה כמעט באותה מהירות. כשהבנתי שאין מנוס אלא להמשיך ליסוע ושאני לא אצליח לעצור עד לרמזור, החלטתי להחזיר את הרגל לדוושת הגז ולהמשיך ליסוע, האוטו בהחלטיות המשיך ליסוע בלי תזוזה מיותרת לצדדים, בלי איבוד שליטה, נטו החלקה קדימה עם הכיוון של ההגה. יכול להיות שהגעתי מעט מהר מדי לרמזור בהתחשב בעובדה שהכביש היה רטוב כל כך, זה נכון, אבל הצמיגים הטובים של מישלין עזרו לי לשמור על שליטה על האוטו גם כשאני הנהג עשיתי טעות.

שורה תחתונה לדעתי אל תתפשר תקנה צמיגים של מישלין וכשתמכור את האוטו בעוד שנה תבהיר לאותו אדם שאתה מוכר לו את האוטו כמה חשוב לא להתפשר בנוגע לצמיגים ושהשקעת הרבה מאוד כסף על הצמיגים וכך אולי הוא יוותר על שלב המיקוח :)

מקווה שעזרתי!

פורסם

מישהו פה רשם שצמיגאי שהוא מכיר טוען שהצמיגים של היום הם לא כמו שהיו פעם. אני חושב (ותקנו אותי אם אני טועה) שמישלין עם השנים הכניסו כל מיני חומרים ודברים שהופכים את הצמיג לכזה שעשוי מחומרים איכותיים יותר נניח כאלה שלא מתחממים ויוצרים וכך חוסכים באנרגיה של הרכב וכנראה שההתקדמות הטכנולוגית וכל הפיטצ'רים שהכניסו לצמיגים הפכו את הצמיגים למעט פחות עמידים.

יש בזה משהו. עקרונית, צמיג בעל תרכובת גומי רכה יותר במדרס (מקדם שחיקה\דירוג תרכובת -- Treadwear) ייאחז יותר, ולרוב גם יהיה קל יותר, אבל גם יישחק מהר יותר וגם יאבד את תכונותיו מהר יותר בחשיפה לשמש ואוויר. הצמיגים של היום רכים ואוחזים יותר, ולכן נוטים להתייבש מעט מהר יותר מצמיגים "של פעם" ודווקא צמיגים "ירוקים" נוטים להיות גם בעלי אורך חיים גדול יותר. מעבר לכך, צמיג רדיאלי בעל רשת פלדה הוא בעל מדרס שטוח שלא מתעוות הרבה, אפילו בתנאים של תת-לחץ קל או עומסים, ולכן קיימת שחיקה פחות משמעותית בתעלות המדרס, ויותר התייבשות.

בכל אופן מהניסיון האישי שלי, אין כמו מישלין! היו לי כל מיני סוגי צמיגים על האוטו שגרמו לי חלקם להרגיש שכל עצירה שאני עושה אני מחליק. אם היו טיפה מים ממטרות שעובדות בבוקר על הכביש, הייתי יכול ממש לאבד שליטה ברכב גם אם נסעתי לאט (אני לא אחד שעושה שטויות בכביש). מאז ששמתי ארבעה צמיגי מישלין השליטה באוטו השתפרה משמעותית!

אם זה קורה, אז צריך לבדוק האם הצמיגים איכותיים, מה גילם ומצבם והאם הם מנופחים כראוי, ובאותה הזדמנות לבדוק את מערכות ההיגוי והמתלים ואת כיוון הגלגלים. צמיג איכותי כשלעצמו - לא שווה הרבה בלי שאר הנתונים הללו. כל צמיג סביר אמור לספק אחיזה שלא תגרום להחלקות ורעשים בנהיגה נורמלית, גם בגשם, אם כי כל צמיג יחליק גם במהירות נמוכה יחסית בתנאים חלקים במיוחד (עקב נוכחות של זרזי החלקה כמו בוץ או שמן).

לצורך העניין, נסעתי בחורף עם גשם זלעפות וניקוז דיי גרוע של המים בכביש, (כביש 44 רמלה-יפו) הגעתי במהירות יחסית גבוהה, בערך שמונים קמ"ש, לרמזור שפתאום החל להבהב לפני ההתחלפות לאדום והייתה מצלמה באותו רמזור, כמובן שרציתי לעצור, גם לא יכולתי לקחת סיכון שהמצלמה תצלם אותי וגם כי מן הסתם שלא רציתי לעבור בטעות באדום. לחצתי חזק מדי על הברקס, כל הכביש היה רטוב לכן האוטו בקושי הגיב לברקס והמשיך להחליק קדימה כמעט באותה מהירות. כשהבנתי שאין מנוס אלא להמשיך ליסוע ושאני לא אצליח לעצור עד לרמזור, החלטתי להחזיר את הרגל לדוושת הגז ולהמשיך ליסוע, האוטו בהחלטיות המשיך ליסוע בלי תזוזה מיותרת לצדדים, בלי איבוד שליטה, נטו החלקה קדימה עם הכיוון של ההגה. יכול להיות שהגעתי מעט מהר מדי לרמזור בהתחשב בעובדה שהכביש היה רטוב כל כך, זה נכון, אבל הצמיגים הטובים של מישלין עזרו לי לשמור על שליטה על האוטו גם כשאני הנהג עשיתי טעות.

עצה ידידותית: כאשר אתה מגיע לצומת, תמיד תעריך כמה מהר את מסוגל לעצור בבלימה חזקה, תבדוק מה קורה אחוריך ועל בסיס זה תקבע "נקודת אל חזור" שממנה והלאה את עובר את הצומת גם בכתום ואילו לפניה - אתה עוצר ולא נכנס לצומת. מצב של היסוס כמו שתיארת הוא מסוכן במיוחד ואתה עלול למצוא את עצמך נעצר בתוך הצומת, עובר באדום מלא, או נעצר לנהג שמאחור "מתחת לאף." לדעתי, נהגת מהר מידי בסיטואציה הזאת. עזוב שהכביש רטוב - לצומת לא ניגשים במהירות 80 קמ"ש גם ביום שמש יבש. זוהי גם הוכחה טובה לכך שגם צמיג חדש, איכותי ומנופח בדיוק במידה הנכונה - יחליק די בקלות בתנאים המתאימים. במצב זה, כל צמיג סביר של חברה טובה יתפקד באופן די דומה.

פורסם
יש בזה משהו. עקרונית, צמיג בעל תרכובת גומי רכה יותר במדרס (מקדם שחיקה\דירוג תרכובת -- Treadwear) ייאחז יותר, ולרוב גם יהיה קל יותר, אבל גם יישחק מהר יותר וגם יאבד את תכונותיו מהר יותר בחשיפה לשמש ואוויר. הצמיגים של היום רכים ואוחזים יותר, ולכן נוטים להתייבש מעט מהר יותר מצמיגים "של פעם" ודווקא צמיגים "ירוקים" נוטים להיות גם בעלי אורך חיים גדול יותר. מעבר לכך, צמיג רדיאלי בעל רשת פלדה הוא בעל מדרס שטוח שלא מתעוות הרבה, אפילו בתנאים של תת-לחץ קל או עומסים, ולכן קיימת שחיקה פחות משמעותית בתעלות המדרס, ויותר התייבשות.

אם זה קורה, אז צריך לבדוק האם הצמיגים איכותיים, מה גילם ומצבם והאם הם מנופחים כראוי, ובאותה הזדמנות לבדוק את מערכות ההיגוי והמתלים ואת כיוון הגלגלים. צמיג איכותי כשלעצמו - לא שווה הרבה בלי שאר הנתונים הללו. כל צמיג סביר אמור לספק אחיזה שלא תגרום להחלקות ורעשים בנהיגה נורמלית, גם בגשם, אם כי כל צמיג יחליק גם במהירות נמוכה יחסית בתנאים חלקים במיוחד (עקב נוכחות של זרזי החלקה כמו בוץ או שמן).

עצה ידידותית: כאשר אתה מגיע לצומת, תמיד תעריך כמה מהר את מסוגל לעצור בבלימה חזקה, תבדוק מה קורה אחוריך ועל בסיס זה תקבע "נקודת אל חזור" שממנה והלאה את עובר את הצומת גם בכתום ואילו לפניה - אתה עוצר ולא נכנס לצומת. מצב של היסוס כמו שתיארת הוא מסוכן במיוחד ואתה עלול למצוא את עצמך נעצר בתוך הצומת, עובר באדום מלא, או נעצר לנהג שמאחור "מתחת לאף." לדעתי, נהגת מהר מידי בסיטואציה הזאת. עזוב שהכביש רטוב - לצומת לא ניגשים במהירות 80 קמ"ש גם ביום שמש יבש. זוהי גם הוכחה טובה לכך שגם צמיג חדש, איכותי ומנופח בדיוק במידה הנכונה - יחליק די בקלות בתנאים המתאימים. במצב זה, כל צמיג סביר של חברה טובה יתפקד באופן די דומה.

לגבי הציטוט השני שלך כשאמרתי שהיה לי ניסיון עם כל מיני צמיגים בין היתר הניסיון היה גם עם צמיגים חדשים לצורך העניין החלפתי צמיגי דנלופ שהיו לי sp sport 490 אתה בטח מכיר הם נמכרים דיי הרבה בארץ. כשנסעתי איתם מיד אחרי ששמו לי אותם הרגשתי יותר גרוע מהקודמים שהיו לי לפניהם שהיו בדיוק אותם צמיגי דנלופ רק ישנים יותר במאה קמ"ש הרגשתי שהשליטה באוטו כל כך לא טובה שאם אני מזיז את ההגה ממש טיפה ימינה וממש טיפה מהר מדי כל האוטו מתהפך לי, חזרתי לאותו צמיגאי והוא במקרה היה מוכן לקחת אותם בחזרה.

בנוגע למקרה שהיה לי, אני מודע לטעויות שאני יכול לעשות בכביש ותמיד לומד להשתפר ולהמנע ממקרים כמו זה. אני נוהג בסך הכל קרוב לארבע שנים ושנה וחצי נהגתי המון בצבא על רכבים פרטיים בדיוק כמו שלי. אומנם יחסית לארבע שנים יש לי המון שעות כביש אבל אני יוצא מנקודת הנחה שתמיד יש לי מה ללמוד ותמיד אני יכול לשפר ולייעל את הדרך שבה אני נוהג, נכנס למצבים מסויימים, ויוצא מאחרים. בכל מקרה תודה על הביקורת :)

אני רוצה רק להוסיף שבנוגע לסיטואציה שנכנסתי אליה בכביש רטוב המטרה העיקרית שלי הייתה לתאר שאומנם הצמיגים החליקו כי כן כמו שציינת אין מה לעשות וגם הצמיג הטוב בעולם יחליק במצבים מסויימים אבל לא איבדתי שליטה באוטו וכאשר רציתי להמשיך ליסוע הוא נתן לי את האפשרות. אני כמעט בטוח שעם כל צמיג אחר יכול להיות שזה היה נגמר אחרת לגמרי אם למשל כל האוטו היה מחליק נוטה לצדדים זורק ישבן מאבד שליטה לחלוטין.

פורסם

קודם כל תזכור שצמיג חדש מגיע עם שכבת סיליקון חלקה שיורדת רק לאחר כמה מאות קילומטרים, ובכלל הצמיג עובר תהליכים שונים בכמה אלפי הקילומטרים הראשונים שלו, שלרוב מונעים ממנו לתת לך את מלוא הביצועים. כל זה נכון שבעתיים לצמיגים בעלי מאפיינים ספורטיביים, שתלויים יותר בתנאים חיצוניים ובטמפרטורת עבודה ולכן יתפקדו פחות טוב מצמיג רגיל - בתנאי יומיום.

חשוב לזכור שצמיגים אינם נבדלים זה מזה רק באחיזה, אלא גם בהיזון החוזר ובחדות, ואלו הדברים שמן הסתם הרימו את תרומתם למצב שאליו נקלעת: צמיג טוב מאבד את האחיזה באופן הדרגתי ומורגש שמאפשר לנהג להגיב במהירות למצב, אבל מצד שני צריך להגיב בחדות כך שתגובות הנהג יעזרו לו לחלץ את הרכב מן ההחלקה בזמן - אלו פשרות שמגולמות בכל צמיג והאמת שדווקא הצמיגים האוחזים יותר נוטים להיזון חוזר נמוך יותר, לאבדן אחיזה חד יותר ולקהות בתגובת הרכב. אגב, במידה וארבעת הצמיגים היו זהים ולא שחוקים - לא היה נגרמת החלקה לצדדים ולא משנה באיזה צמיג בדיוק מדובר. ההבדל, כמו שאמרתי, הוא ברגש ובחדות.

פורסם
לגבי הציטוט השני שלך כשאמרתי שהיה לי ניסיון עם כל מיני צמיגים בין היתר הניסיון היה גם עם צמיגים חדשים לצורך העניין החלפתי צמיגי דנלופ שהיו לי sp sport 490 אתה בטח מכיר הם נמכרים דיי הרבה בארץ. כשנסעתי איתם מיד אחרי ששמו לי אותם הרגשתי יותר גרוע מהקודמים שהיו לי לפניהם שהיו בדיוק אותם צמיגי דנלופ רק ישנים יותר במאה קמ"ש הרגשתי שהשליטה באוטו כל כך לא טובה שאם אני מזיז את ההגה ממש טיפה ימינה וממש טיפה מהר מדי כל האוטו מתהפך לי, חזרתי לאותו צמיגאי והוא במקרה היה מוכן לקחת אותם בחזרה.

הדגם הזה, SP490, פשוט לא מוצלח, ולא משנה שהוא נמכר הרבה.

הרבה פנצ'ריות מנסות למכור את הדגם הזה.

האחיזה שלו גרועה, הוא רועש.

על סמך ניסיון עם כמה סטים עם הדגם הזה אי אפשר לקבוע ש " אין כמו מישלין".

נכון שצמיגי מישלין טובים, אבל המחירים יקרים מדי.

בכל זאת, כפי שאתה רואה, הם לא מחזיקים יותר מ 3 שנים, ואל משנה כמות הנסיעות.

לכן אני לא רואה סיבה לשלם יותר על המותג הזה. כל צמיג מחברה ידועה יתאים לרכב באותה המידה כמו מישלין אנרג'י סייבר.

לפותח השרשור,

תחפש בפנצ'ריות באיזור שלך 4 צמיגים של KLEBER, PIRELLI, YOKOHAMA, GOODYEAR,

טריים ככל הניתן (תבדוק תאריכי ייצור על הצמיגים, שלא יהיו יותר מלפני חצי שנה, על כל הצמיגים.

שים לב שהצמיגים החדשים יהיו בעלי קוד עומס ומהירות לפחות זהים לצמיגים המקוריים, זה חשוב מאוד למבחן רישוי שנתי.

את הצמיגים הנוכחים חובה להחליף, וכמה שיותר מהר.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לפותח השרשור,

תחפש בפנצ'ריות באיזור שלך 4 צמיגים של KLEBER, PIRELLI, YOKOHAMA, GOODYEAR,

טריים ככל הניתן (תבדוק תאריכי ייצור על הצמיגים, שלא יהיו יותר מלפני חצי שנה, על כל הצמיגים.

שים לב שהצמיגים החדשים יהיו בעלי קוד עומס ומהירות לפחות זהים לצמיגים המקוריים, זה חשוב מאוד למבחן רישוי שנתי.

את הצמיגים הנוכחים חובה להחליף, וכמה שיותר מהר.

תודה על הטיפ,אני הולך מחר לחפש הצעות מחיר.

פורסם

אתה מוזמן לרשום כאן גם דגמים ומחירים שתמצא במלאי.

יש עוד חברות ודגמים שיכולים להתאים ויציעו לך .

יש מצב שימליצו לך על חברה שבחיים לא שמעת עליה - אל תמהר, תיקח את שם הדגם ותרשום כאן.

גם מידות הצמיגים שלך אתה יכול לפרסם.

ישנו אתר שבו תוכל לראות את הדגמים ומחירים (לקבלת מושג ראשוני):

תזין את המידות של הצמיגים, רכב פרטי ואיזור :

http://tires4u.co.il/

• תוכן חדש...