Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אסטרה 2005 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש זמן רב רכב עם צורה קצרה, אוטומט בתקציב של עד 30K.

אני מחפש כבר כמעט חודש שלם רכב מהמאפיינים שציינתי.

והאופל הזאת פשוט כבשה את ליבי. המראה חיצוני והפנימי. האיכות הגרמנית. האבזור המרשים והמיוחד לרכב משנתון כזה.

אבל יש אבל גדול שמרתיע אותי. איך יכול להיות שרכב כזה איכותי משנתון כזה גבוה יוערך על פי מחירון לוי יצחק רק ב31 אלף?

איפהן הפאנצ' כאן ?

והאם באמת יש להיות מורתע מעלויות האחזקה שלו, שכן הרכב נחשב לאמין ובעל שנתון גבוה עם בלאי נמוך.

פורסם

בזמנו ביררתי על הרכב בשביל חבר.

רכב טוב, שבגלל יבואן קלוקל, היה לא פופולרי בכלל ולכן השוק שלו ברמה די זוועתית, ככה שאתה קונה בזול וגם מוכר בזול.

סה"כ רכב משפחתי די רגיל, בטיחותי מאוד ,בעל יחודיות מסויימת יחסית לשוק הרכב הישראלי, וזהו בערך.

וכן, הגרסא האוטומטית הרגילה(מנועי 1800) עדיפה על הרובוטית(מנועי 1600)

• תוכן חדש...