Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פותח בקרוב אתר.

האתר הוא מרכז מידע לאנתרופולוגים וכל מי שמתעניין בתחום.

הרעיון הוא להביא את העולם האקדמי של מדעי החברה קצת יותר קרוב לעם.

יהיו שם מאמרים, מדריכים שונים ליצירת סמינריונים וכתיבה אקדמית, פורום, גלריית תמונות ואפשרות לכל מי שרוצה, לכתוב בנושאים הקשורים לתחום (אם הוא עובר את הרף של האיכות שלנו).

יש כבר כמויות די גדולות של חומר, אז העזרה שאני צריך מכם זה רעיונות בשביל השם של האתר.

את העיצוב יש לי בראש.

זה יהיה עיצוב קלאסי של אנתרופולוגיה, עם קצת מוטיבים אפריקאים (קיטש אבל אפקטיבי) ובכלליות צבעי אדמה בהירים.

רעיונות לשם?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

antropo-info

antropo-center

או משהו בסגנון.

מה שחשוב הוא לבנות אותו נכון עם כל ה-metadata הרלוונטי כדי שהוא יעלה במנועי חיפוש וההשקעה שלך לא תהיה לשווא.

בהצלחה.

פורסם

אחת הבעיות היא ש Anthropology כותבים עם H אחרי הT, אבל רוב האנשים לא יודעים את זה.

זה אומר שיהיו אנשים שלא ימצאו את זה אם יחפשו את זה ככה.

מבחינת תוויות META אין בעיה.

באתר הושקעה כמות מספיקה של כסף כדי שיעלה בתוצאות חיפוש.

פורסם

האתר יהיה בעברית או באנגלית? הכוונה שלי היא אם אתה מכוון לקהל ישראלי או לקהל מכל העולם?

אם לקהל ישראלי אז נראה לי ש: www.toratadam.co.il יכול להתאים. אם אתה רוצה קצת להתחכם אז אולי kofadam.co.il או משהו בסגנון.

פורסם

בינתיים ישראלי.

בשלבים מאוחרים יותר יהיה עוד אתר לכל העולם, עם שם אחר. זה די תלוי בהצלחה של האתר הזה.

ולא, אני לא רוצה שיהיה שם בעברית.

"תורת אדם" נשמע כמו תנועה משיחית כלשהי.

פורסם

אנתרפול

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ENTHER-אופולוגיה!

צריך לשלב משהו שקשור לסקס. מאחר ואני לא מבין גדול כל כך בנושא הנידון (של שמות ומונחים הקשורים לסקס ומתחרזים או חופפים עם אנטרופולוגייה), אולי למישהו יהיה יותר יכולת לעזור.

ננסה בכל זאת:

תנוחת האנטרופולוג? יוסי, ילך טוב עם תמונה בקלוז-אפ של השמ*ק הענקי שלך(אתה יודע שאתה מכור לקארספורום כש: אתה זוכר למי יש שלונג ענק, ואתה גם זוכר מי מחזיק אותו במוסך! LOLלתי פה...)

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...