Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

אני זקוק להמלצה על רכב ספורטיבי, חובה שיהיה ידני (כלומר עם דוושת מצמד, כל ה"טרוניקים" למיניהם זה לא בשבילי).

שיהיה מהיר, כיפי לנהיגה, היגוי טוב, שלדה טובה, כל החבילה.

חשובה לי האמינות אבל לא ברמה היסטרית. אני מוכן להתפשר אם מדובר ברכב מיוחד.

לגבי השנה, אני מעדיף רכב שלא יהיה ישן יותר מ-2005-6.

הנעה אחורית זה פלוס אבל לא חובה.

התמקדתי בינתיים בשני רכבים, ואשמח לשמוע את דעתכם.

הראשון הוא Alfa 156. ראיתי מספר רכבים, הבעיה היא שהבעלים שבהם נתקלתי מזניחים מאוד את הרכבים, מתדלקים בדלק לא מתאים, יש קורוזיה בגג ובעיות מפה עד הודעה חדשה, לכן החלטתי לוותר על הצרה הזאת, למרות שהרכב מאוד קוסם לי על הנייר ומבחינת המראה.

אחרי שירדתי מהאלפא, חשבתי בכיוון של Seat Ibiza 2007-8, יש לא מעט ידניות בשוק, מעניינות אותי גרסת ה-FR והקופרה, עם 150 כ"ס ו-180 כ"ס בהתאמה (אאז"נ). מה דעתכם על הרכב? הוא עונה על הקריטריונים שלי?

התקציב הוא כאמור 70K, יש אפשרות לחריגה קטנה, אבל אני מעדיף שלא, ואם יש משהו טוב בסביבות ה-50K זה בכלל עדיף.

תודה וחג שמח לכולם.

פורסם

קליאו ספורט דור 2, אתה מתפשר בשנתון אבל תקבל כזאת מנה של כיף מהרכב הזה כמו שלא תקבל בשום רכב אחר!

בנסיעה עירונית להבדיל אלף הבדלות מכל רכב אחר הרגל לא יורדת מהגז כי לא צריך, הגה סופר מדויק הרכב מאובזר בצורה שלא מביישת אף בימר או אאודי חדשה והמחירים בתקופה האחרונה מגרדים את ה50K

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תוכן חדש...