Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שאני רוצה לקנות מאיביי מדחס יש לי כמה שאלות

1.האם יש איזה חיבורים שונים בין מדחס שמוכרים בארץ לבין אחד שמוכרים יד שנייה מחו"ל?

2.אני מעוניין לרכוש אחד מחו"ל והרכב שיש לי הוא פיאט מולטיפלה והוא לא נפוץ כ"כ,ברצוני לרכוש מדחס מאיביי ואני צריך לדעת אם יש עוד מכוניות שהמדחס שלהם הוא כמו של המולטיפלה(ז"א שאני יכול לחבר אותם למולטיפלה) כדי שאני יחפש.

תודה מראש!

פורסם

קח רק בחשבון שמדחס זה דבר כבד ומשלוח לארץ עלול לעלות לך הון תועפות. בעיקר אם זה מגיע מאנגליה או ממדינות האיחוד האירופי הם מזמברים אותך בעלויות השילוח מעל 2 ק"ג. הם פשוט לא הגיוניים בעליל שם. ייצא לך לשלוח 2 קופסאות של 1.5 ק"ג מאשר קופסה אחד של 3 ק"ג. לך תבין את ההיגיון שלהם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

הייתה לי התלבטות דומה, לפני חודשיים, "הלך"המדחס בדובלו (זהה למולטיפלה).

מדחס חדש, לא ניתן להשיג ניסיתי אצל כולם, בסוף שיפצתי את שלי ויצא מצוין

פורסם

לא ממליץ על רכישה של כזה מוצר מחו"ל מהסיבה של עלויות משלוח, מכס, אוליי ירצו אישורים מיוחדים בגלל שזה חלק לרכב, אין אחריות, ואתה לא תמיד בטוח שהמוצר מתאים ב100%.

פורסם

ברגע שנכנס גרגיר אבק לתוך המדחס אז הוא גמור.

לא הייתי ממליץ לך לקנות משומש בכלל.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...