Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלוםם

אני מתלבטת בין מאזדה 3 לאודיA-3 אני בעיקרון רוצה אוטו ספורט קטן ואמין אני הגעתי למסקנה שאני רוצה או מאזדה 3 או אודי a-3

אודי A-3 1.8טורבו שנה 2003 או מאזדה 3 2004 1.6 אני חושש מהאודי בגלל שכולם אומרים לי שההחזקה יקרה וטיפולים וגם שהיא לא ממש אמינה לאומת המאזדה 3 אמינה אבל לא ספורטיבית במיוחד ואני לא מחפש אוטו משפחתי כי אני רק בן 17 ויש לי תקציב של 50000K לקניית רכב מה כדי לקנות ואם הדברים לגבי האודי נכונים

פורסם

תחליט, אתה מתלבטת או חושש (התכוונתי למיניות)

בכל אופן,מאזדה 3?!?! אוטו ספורט?!?!

איך לעזאזל זה נכנס באותה קטגוריה עם A3 1.8 טורבו?!?!

מן הסתם האודי תהיה לך יותר יקרה לאחזקה,איזה שאלות הזויות זה כמו שאני ארשום עכשיו שאני מתלבט בין אודי A4 קבריולט לבין פורש בוקסטר (בכוונה לא רשמתי קררה כי ההשוואה יותר מדי קיצונית).

למה אודי A3 לא אמינה? מי הכניס לך את השטויות האלה לראש?

תטפל ברכב כמו שצריך,תתחזק אותו,תעשה טיפולים בזמן והכל אמור להיות בסדר,כמובן תחפש רכב כמה שיותר שמור ואל תתפשר בבדיקה.

יום טוב.

פורסם

לפני שאתה נכנס לסיפור הזה עשה שיעורי בית.

-האם תוכל בכלל לרכוש ביטוח לרכבים האלה (נהג חדש + נהג צעיר)?

-אם תוכל לרכוש ביטוח לרכבים, מה יהיה מחירו?

-האם תוכל לעמוד בסך כל ההוצאות הקבועות (ביטוחים + טסט + ירידת ערך) כל שנה?

כשתעבור את המשוכה הזו תוכל להמשיך בבחירת הרכב, רכבים כאלה מאוד לא מומלץ להחזיק ללא ביטוח מקיף (מכה לא ממש רצינת מקדימה/אחורה תעלה לך בסכום של 5 ספרות לפחות). אם אתה רוצה אוטו ספורט קטן ואמין אז אף לא אחת מהבחירות שלך מתאימה, המאזדה 3 אינה אוטו ספורט קטן ו A3 בת 8 אינה אמינה (=זולה להחזקה) בהשוואה למאזדה.

כדי לברר טוב יותר עלות החזקה וטיפולים ל A3 פנה ל"מוסך רון" (חבר הפורום) שמתמחה ברכבי VAG.

חוץ מזה, מה תעשה עם הרכב עוד שנה? אין מצב שתוכל לממן את ההוצאות הקבועות ממשכורת צבאית :wink:

עריכה: קראת את השירשור "אודי a3 טורבו ידנית 2002 רכב ספציפי" מהיום?

• תוכן חדש...