Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעלים די מאושר של אלפא ג׳ולייטה בת 3 חודשים.

למי שלא מכיר את המערכת מדובר במערכת מובנית בתוך מסיכה של הדש בורד כשלמעשה היא דאבל דין מוסתרת חלקית.

הסאונד מספק אותי פחות או יותר אבל מציק לי שאני יכול לנגן דיסקים בלבד כי אין כניסה לUSB או aux.

הרעיון שהיה לי מתחלק לשניים:

1. מציאת פתרון לחיבור aux

2. התקנת מחשב שיחובר למסך חיצוני בדש בורד והסאונד יחובר לaux. המחשב ישמש בעיקר למוזיקה

את סעיף 1 אני מנסה לפתור באמצעות גילקאר עם מתאם מקורי, אם למישהו יש רעיון אחר אני אשמח לשמוע.

לסעיף 2 חשבתי להשתמש במחשב סלון קטן שאפשר לקנות מוכן ולחבר אותו למסך מגע 7 או 8״ רצוי hd.

בהנחה שאני קונה מחשב מוכן, האם אפשר לחבר אותו למתח בצורה כזו שתדליק ותכבה אותו בהתאם לסוויץ? אם לא, האם אפשר לשנות את הספק כח לכזה שיודע לעשות את זה?

יש המלצות על מסך רלוונטי?

בגדול אני אשמח לשמוע הערות/הארות והמלצות

תודה

גלעד 

פורסם

בוקר אור .

על מחשב ברכב דיברו המון, אני לא חושב שזה מה שאתהרוצה כפתרון, בעיקרון היישום של המכשיר ברכב הוא ארוך מורכב ודורש המון זמן פנוי .

לפי דעתי פשוט תלך על האופציה הראשונה או שתרכיב יחידה חדשה בעלת אופציות קבועות.

בברכה

יעקב.

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אתה תזדקק למסך מגע 7 אינטש - תתעניין בחברה בשם LILIPUT

אתה תצטרך להחליף את ספק הכוח של המחשב שלך לספק מסוג MTX-M2 או MTX-M4 - כן, הוא ידליק ויכבה (או יעביר להייברנט) את המחשב עם הסוויץ או בעזרת כפתור ON OFF שתשים באמצע.

תיקח בחשבון מיקרו מקלדת אלחוטית ואת כל הכבילה שתיאלץ להעביר בתוך הרכב.

אבל - היתה כאן בניה מדהימה שעשו לג'ולייטה כמו שלך ובה התקינו מערכת מולטימדיה דאבל דין במקום המערכת הקיימת ע"י בניה מחדש של הפאנל של המערכת.

אם אתה רוצה קישורים או המלצות לבניה ולבעל המקצוע שעשה אותה - דבר איתי בהודעה פרטית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יעקב - למה אתה אומר שההתקנה כלכך מסובכת?

מבףחינת כבילה מה שצריך זה:

1. כבל מתח

2. כבל וידאו

3. כבל אודיו

4. כבל usb עם שקע חיצוני בדש בורד

המסך יותקן חיצונית על פלאח משופצר של דיבורית עם חיזוק למניעת רעידות, המחשב עצמו יקובע בתא המטען או מתחת לכסא הנוסע. בינתיים אני לא מסבך את העניינים עם מגבר חיצוני וכרטיס קול.  

פורסם

המסך יותקן חיצונית על פלאח משופצר של דיבורית עם חיזוק למניעת רעידות,

אני חושב שיש פתרונות הרבה יותר יצירתיים ומעניינים לרכב הזה. אני חושב שפלחים ושאר נעיצות מסוג זה שייכים לנחלת העבר. יש לך תא כל כך יפה באמצע הדשבורד לא חבל לא להשתמש בו?

• תוכן חדש...