Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק 05 VS מאזדה 3 06

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני יודע שהנושא על שתי המכוניות הללו נתחן פה בפורום אבל בכל זאת אשמח לקבל עצות ממביני עיניין ומבעלי הרכבים עצמם.

בקיצור ההתלבטות העיקרית בתקציב 45K היא בין הדגמים הנ"ל כאשר מה שחשוב לי:

1)בטיחות (יש ילד בדרך)

2)אמינות

3)ביטוח זול ככל האפשר

ונראה לי שזהו פחות או יותר, אלא אם יש הבדל משמעותי בצריכת דלק.

תודה

פורסם

בטיחות וביטוח אתה יכול לבדוק בקלות באינטרנט ומול סוכנות ביטוח. מבחינת אמינות שני הרכבים ידועים באמינות גבוהה. שניהם נחשבים רכבים איכותיים (מבחינת אמינות ושרידות) ואפילו טיפה יותר לכוון ההונדה.

פורסם

אני גם נוטה יותר לכיוון ההונדה בגלל הסחירות... הערסים הקטנים של שנת 2018 יאהבו אותה:)

אבל ברצינות יש למישהו מושג לגבי הבטיחות וכמה עולה ביטוח+עמלת רישוי וכמובן מחיר טיפולים אל מול המאזדה?

פורסם

למאזדה 3 במידה ומדובר על דגם הקומפורט בשנתון 2006 יש 6 כריות אויר לעומת 2 בדגמי הסיויק LS או 4 בדגמים המפוארים יותר. אם תתאמץ ותגיע למאזדה 3 ספיריט תקבל גם בקרת יציבות. בתקציבך יכנסו יותר דגמי אקטיב יוצאי ליסינג אבל אני ממליץ לך אפילו לרדת בשנה ולחפש קומפורט.

המאזדה מרגישה רכב מודרני הרבה יותר מההונדה בתוך תא הנוסעים. העיצוב ואיכות החומרים הם ברמה אחת מעל ומרגישים שמדובר ברכב חדש יותר. בנוגע להנאה מנהיגה, הסיויק בדגם הזה סובלת מכיול מתלים רך ורופס שיוצר זויות גלגול חדות מאוד בפניות וסיבובים והנאה מנהיגה קשה מאוד למצוא בה. דווקא המאזדה בדגמי ה-1.6 עם ההגה ההידרואלי עדיפה בהרבה ומציעה אחיזה עדיפה וזויות גלגול מתונות הרבה יותר.

אם זה לא היה ברור עד עכשיו אני חושב שהמאזדה עדיפה ובפער לא קטן.

בהצלחה ושבוע טוב.

פורסם

מסכים עם מה דבריו שלMike808. בשנים האלה של הסיויק הסיויק מרגישה פחות יציבה ומהנה לנהיגה.. גם פחות מודרנית ואיכותית.. עם הסיויק החדשה זה כבר סיפור אחר.. לגבי הסחירות לא יודע אם הסיויק יותר סחירה. אני מכרתי את המאזדה 3 שלי שהיתה מהשכרה דיי מהר ללא בעיה. עם המכירה של הסיויק אין לי נסיון עדיין אבל בגלל המחירים הגבוהים יותר והלא מוצדקים אנשים מעדיפים לקנות רכבים אחרים זולים יותר או באותו מחיר רק שהשנתון יותר גבוה. לא חושב שבטווח המחירים האלה יש למאזדה 3 מתחרות, רכב מוצלח ואמין מאוד.

פורסם

את ההונדה לא תמצא לרוב במגרשי הליסינג אם בכלל לעומת המאזדה מכאן היתרון הברור בסחירות לא ערסים ולא נעליים, אין לי מושג איך הגעתם למסקנות שאת המאזדה יהיה יותר קל למכור.

אכן העיצוב של המאזדה חדשני יותר וכך גם עיצוב תא הנוסעים אבל לי אישית ועוד רבים שדיברתי איתם בנושא כבר לא נסבל לראות את הרכב מרוב שיש כאלו על הכביש וזה עוד מינוס, בעניין האחיזה לא לקחתי את שני הרכבים לנסיעות שדרשו מבחן שכזה אך מנסיעה בשתיהן אין לי מושג על איזה הנאה בנהיגה אתם מדברים, הגיר כלכך מסרס את המנוע שגם ככה עייף ופה יש להונדה יתרון.

אם תוכל לעשות נסיעת מבחן על שני הרכבים תיווכח בעצמך.

ולא אין לי לא הונדה ולא מאזדה לאחי הייתה הונדה כמו הדגם המדובר ואחותי מחזיקה כיום מאזדה 3 1.6 מהשנתון הנ״ל.

פורסם

עדיין קצת מתקשה לקבל החלטה מכיוון שלרוב הרכב יהיה אצל אשתי לנסיעות יומיות של 50 ק"מ חצי עירוני חצי בין עירוני

כנראה שחווית נהיגה היא לא תקבל מ- 2 הרכבים וזו גם לא המטרה, המטרה היא שהיא והילד יסעו ברכב בטיחותי עד כמה שאפשר ושלא תצטרך להכניס אותו כל כמה חודשים למוסך (בגלל זה האופצייה בין 2 הרכבים הנ"ל).

אהה וכמובן אשמח לשמוע מבעלי הרכבים מחירים- לגבי ביטוח ואשרת רכב

תודה

• תוכן חדש...