Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חבר שיש לו רק רמקולים אחוריים במע'

הוא רוצה לשים טוויטרים.

איך לחבר אותם, ליציאות של הרמקולים הקדמיים או ביחד עם האחוריים?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

לגבי הטוויטרים , אם יש להם קרוס פנימי אין בעייה לחבר אותם במקביל לאחוריים , אבל בשל העובדה שאתה נותן להם את אותה ההגברה שאתה נותן לאחוריין הם יהיו מאוד "צעקניים" ואולי אף ישרפו אם ההגברה חזקה מאוד.

Leon Cupra 2009

פורסם

אתה צריך לשים עליהם קבל שיחתוך את התדרים הנמוכים.

קבל בי-פולארי בערך של 11 מיקרו פארד יעשה לך חיתוך ב3.5KHZ נראה לי שזה יספק. אתה מחבר אותו על הכבל פלוס של הטוויטר. אתה יכול למצוא כאלה או בחנויות אלקטרוניקה (לרוב הם מחזיקות קבלים פולארים אבל מחיבור של שניים אפשר להפוך אותם לבי פולארי) או במעבדות של תיקון רמקולים.

פורסם

כתוב על הקופסא שלהטוויטרים שיש שם כבל 4.7מיקרו פארד.

שאלה לפעם הבאה שאני אתקין טוויטרים ללא קבל.

איך אני מזהה איזה מהכבלים הוא הפלוס של הטוויטר?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

דרך אגב איך אני יודע אם הקבל הוא פולרי או בי פולרי והאם לחבר שני קבלים בהספק שציינת?

לחבר אותם בטור?

AC או DC?

פורסם

אתה לא צריך לבדוק אם הוא בי פולארי או לא, כבר יגידו לך בחנות ממנה אתה קונה אל תדאג אין להם אינטרס לעבוד עלייך בשביל הכמה גרושים שזה עולה.

כן אתה מחבר אותו בתור, על הפלוס של הטוויטר הימני ועל הפלוס של הטוויטר השמאלי. אם הוא בי פולארי אז הוא AC.

פורסם

תודה על העזרה אבל יש לי עוד שאלה קטנה

יש לי כמה קבלים בבית ויש לי אפשרות להביא מהבית ספר שלי איך אני ידע אם הם פולארים או בי פולארים?

כל קבל AC הוא בי פולארי?

פורסם
(לרוב הם מחזיקות קבלים פולארים אבל מחיבור של שניים אפשר להפוך אותם לבי פולארי.

איך בדיוק הפכים שני קבלים פולארים לבי פולארים? ומה יהיה ערך הקבלים הכולל?

Kenwood HU

Kenwood Rear 7*10 80W RMS Speakers

Morel Hybrid 6 Component System

Lightning Audio S2.300 1*340W RMS

Lightning Audio S2.250 2*75W RMS

Lanzar VIBE420 2*150W RMS

Rockford Fosgate 12" Subwoofer

• תוכן חדש...