Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר אני נכנס פניות ארוכות (משהו כמו יציאה מכביש מהיר) עם גז קבוע והגה קבוע , האוטו נוסע כמה שניות בצורה רגילה ופתאום נזרק הצידה ומאבד אחיזה...ללא שום סימנים מקדימים. התופעה חוזרת גם במהירויות נמוכות יחסית (60-70) כאשר אני יודע בוודאות שפעם האוטו עבר אותם פניות ללא שום מאמץ ב-100. בפניות קצרות (גם חדות) אין שום בעיה. מצב הצמיגים ולחץ אויר תקינים. בולמים תקינים..... מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

לא...זה סיבובים שאני עובר בהם כמה פעמים ביום (מחלף חדרה ומחלף זיכרון בכביש החוף)....האוטו עובר אותם בשלום רק ב 50-60 קמ"ש

פורסם

אולי יש על הכביש קצת שמן, או שמקדם החיכוך שלו יורד מאיזושהי סיבה אחרת מקטע מסויים.

פורסם

ממש תעלומת משולש ברמודה.

תנסה להסביר את הבעיה טוב יותר (עם קצת יותר פירוט וכו'...), ולחשוב בעצמך בהיגיון מהי הבעיה, כך תוכל לכוון אותנו אל הבעיה.

בקיצור תעזור לנו לעזור לך, מכיוון שאיבוד אחיזה פתאומי אינו משחק!

:nono:

פורסם

אז ככה...

אחרי בדיקה נוספת הלילה הגעתי למסקנה ש

1 רכב מאבד אחיזה רק בפניות ימינה

2 הרכב פתאום נוטה שמאלה וקדימה ומתחיל להחליק....כאילו מסובבים הגה חזק מדי בפניה. למעשה ההגה מתנהג רגיל.

3 בדקתי לחץ אויר לפני נסיעה. בדקתי גם שבנסיעה ישר הרכב לא נמשך ימינה/שמאלה.

מה לעשות? מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

אם הבעיה באמת חמורה ומסוכנת - קח אותו למוסך לבדיקה מקיפה. רוב הסיכויים שיש בעייה מסוימת באחד ממכלולי ההנעה בצד שמאל - בולם לא תקין, ציריה דפוקה וכן הלאה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

2002...110K

מצב הרכב : רכב סיור של חברת אבטחה :?

הבעיה שפתרון יחיד שיש לחברה הוא "אל תסע מהר"....אף אחד לא רוצה לשקיע ברכב כל עוד הוא נוסע.

• תוכן חדש...