Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה באיתור רכב!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו שכבר כתבתי בשרשור של הבחור עם הפורד טורינו שהייתה בעבר של אביו ושלאחר ככמה עשורים הוא קנה אותה בחזרה בכדיי לשפץ אותה ולהחזיר לעצמו כמה זכרונות נעימים החלטתי לחפש בשעה טובה כמובן שבעזרתכם את הפורד רנצ'רו (הגרסה הפורדית לשברולט אל קמינו) שהייתה שייכת לאבי ז"ל עד לראשית שנות השמונים, ושלא יוצאת לי מהראש ! הפורד הנ"ל נמכרה לבחור מבת-ים ומאז שמעתי כל מיני שמועות על קיומה אבל לא באמת הצלחתי לאתר אותה. תמונות אני לא בדיוק מוצא אבל האוטו חרוט לי בזיכרון מאז היותי ילד, ולפי הזכרונות אני זוכר שהאוטו היהי בצבא חום (אולי אפילו חום בהיר) והקבינה הייתה מורחבת ואם אני לא תועה היה לה חלון אובלי מאחוריי החלונות של הדלתות (חלונות צד אחוריים) . אשמח מאוד כמובן לקבל כל מידע או קצה חוט לגביי הרכב הנ"ל כי כמו שכבר כתבתי נשארו לי רק הזכרונות מאבי :cry: ואם הרכב יאותר אז נחייה את הזכרונות ונסגור את המעגל:lol:

פורסם

ליפניי כחצי שנה היה שרשור שראו בו רנצ'ארו במגרש גורטאות הרכב היה חלוד ולא ניראה בר שיקום למיטב זיכרוני היה בצבע חום.

יש כאן שועלי פורום שבטח יזכרו ויצליחו להעלות תמונות.

אני לא מכיר ראנצ'ארו "ישראלית" נוסעת, ביבוא אישי הגיעו איזה 2 רכבים מדהימים.

פורסם

F**K, זה לא נשמע מעודד. אבל גם זה משהו! למרות שעדיין לא חסרה לי אופטימיות! וגם אם חס-וחלילה היא זרוקה באיזה מגרש ובהנחה שהיא עדיין שם אז גם בזה אני יכול להסתפק! אבל כמובן שאני מעדיף יותר את הגישה האופטימית :?

פורסם

במפגש נשר ביום 9.9.2011 היתה פורד רנצרו מיובאת שהיתה למכירה.

לא יודע מדוע אבל התמונות לא עלו היום. תוכל לראות את תמונות בשירשור של מפגש נשר מיום 9.9.2011 .

השם של המוכר עופר והטלפון שלו 054-423-4611

גם אני התפשרתי וויתרתי על "האוטו של אבא שלי" וקניתי משהו דומה. ההנאה לא פחותה מנסיעה ברכב שממש היה של אבא שלי.

שלמה דן גדרון

פורסם

והמפגש הנ"ל כולל התמונות של הרנ'צ'רו נמצא ביו-טיוב ,וכן זה האוטו מהזכרונות+- , אבל כמו שכבר כתבת הרכב הנ"ל יובא לארץ ולא בילה פה את כל חייו!

פורסם

וואו... תענוגות! איזה שרשור מדהים! המון תודה! אבל באמת שאני חייב למצוא תמונות כי אני לא באמת יכול לדעת אם זה הרכב המדובר או רכב אחר. לדעתי זה לא אבל עכשיו אני יותר חדור מוטיווציה מתמיד למצוא את הרכב:-o:shock:8):-P:-D:wink:

פורסם

לחבר שלי מזכרון יעקב יש ראנצרו GT500.

מדובר ברכב מקורי שנמצא בארץ מאז ייצורו אבל לא מדובר ברכב שלך מאחר והרכב עדיין יד ראשונה.:shock:

בשיחה שהייתה לנו בזמנו, הוא טען שיש רק 2 כאלה ותיקות בארץ (שלך כנראה השניה).

אני יודע שהמידע שלי לא עוזר לך בכלום, הוא רק עוזר לך לשלול מראש כל מיני כיוונים ישזרקו לך על הראנצרו מזכרון.

דרך אגב, גם שלך הייתי GT500? כי הראנצרו מהמגרש גרוטאות שבשרשור הנ"ל היא גם כזאת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תודה על המידע:wink:, אבל הראנצ'רו עדיין לא שלי! היא הייתה בעבר הרחוק של אבי ז"ל ואני מאוד אשמח אם היא תשוב להיות שלי! ואני עדיין לא סגור על הדגם המדוייק אבל מחר, או יותר נכון היום אני הולך לחרוש את אלבומיי התמונות הישנים במטרה למצוא לפחות תמונה אחת כמובן שבתקווה שיהיה בה גם את מספר הרישוי או לפחות איז'שהו קצה חוט. נכון לעכשיו מצאתי תמונות עם הקונטסה 2000 שהייתה לו, עם האלפה רומאו סוד קופה שנת 82 ,תמונות של המוטוגוצי קליפורניה 1000 שנת 84 שהוא שיפץ בזמנו למצב תצוגה ועם ההונדה שדאוו VT1100 מודל 94 שבזכות חבר מצאתי לפניי שבוע! אבל מכיוון שיש לי שריטה דיי רצינית עם אמריקאיות אז נכון לעכשיו אני מאוד רוצה למצוא את הבהמה הזאת ולהחזיר עטרה ליושנה!

פורסם

אתה זוכר מה היה נפח המנוע?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זיו הבטחתי ואני יקיים! היום תקבל תמיקום המדויק של ההונדה! חוץ מזה שווה בדיקה יש לבעלים של אניגמא אופנועים ראנצ'רו אני לא זוכר אם חום או כחול אבל אותנטי ולא משופץ...

מחפש את כל החלקים לקפריס כולל סוויטצ' סלון וחלקי פח... 0528567439-שי, או במייל [email protected].

• תוכן חדש...