Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שים לב מה כתבתי ידידי,

אני גם מדבר על פן בטיחותי, הרכב אמנם לא יעוף מהכביש בנהיגה מנהלתית על כביש רטוב, אבל האחיזה (באותה נסיעה מנהלתית) נפגעת משמעותית ביחס לאותה נסיעה על כביש יבש.

אני יודע שאת הצמיגים הבאים שלי פה אני בפירוש הולך להתאים לעונה כי גם בחורף אני אוהב ללחוץ את הרכב מעט, רוצה לעשות את זה עם תחושת בטחון ולא לפחד בכל שניה לאבד אחיזה.

ושוב, בכביש יבש יש לרכב אחיזה פנטסטית ולא שומעים שום רעש או מקבלים רמיזה לאיבוד אחיזה קרב גם בפניות מאוד חדות עם המון גז בהילוך שני, אבל בחורף המצב שונה לגמרי, מספיקה לחיצה מעט חזקה על דוושת הכיף כדי לעצבן את בקרת האחיזה\משיכה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לפי דעתי עדיף להישאר עם הסוג המקורי - פירלי pzero rosso צמיג מצוין עם אורך חיים סביר+

YOKO S DRIVE גם מעולים, מישלין פיילוט ספורט אבל קצת יקרים.

אפרופו במרתון המכירות שהיה הזמנתי לאון קופרה לבנה, בעזרת השם עוד כמה ימים אני מקבל אותה8) איזה פרפרים:twisted:

כנראה שהקופרה תגיע עם הפירלי רוסו במידה הנ"ל או ברידג'סטון e050

מישהו יודע במקרה מה רוחב (J ) הג'אנט המקורי?

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

כשאתה אומר להישאר עם המקורי אתה מתכוון לקונטי או לפירלי? כי הקופרות הראשונות הגיעו ען הקונטי והחדשות מגיעות עם פירלי. מרוב דגמים קשה להחליט :)

יש את המישלין ps2, ברידג'סטון re050, ופירלי רוסו.

לפי מה שהבנתי הפירלי הכי יקרים והמישלין והברידגסון באותו מחיר בערך.

אני נוטה יותר לכיוון המישלין אבל קצת מפחד שבחורף הם לא יעשו את העבודה.

השבוע אני יעשה בירורים לגבי שלושת הצמיגים האלו. (כדי לשקול גם את הקונטי?)

• תוכן חדש...