Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמקולים מתוצרת ROCKFORD?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

מה דעתכם על רמקולים

Rockford Fosgate Punch P1653 Speaker 3-way

האם למישהו יש ניסיון איתם?

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

ברמקולים קואקסיאלים כמה שיותר פשוט יותר טוב, מבחינת כמות הטוויטרים בפנים.

זאת אומרת 2 WAY עדיפים, כי סך הכל החתיכות אלומיניום שהם סתם זורקים שם לא באמת עושות משהוא חוץ מרעש באוזניים.

פורסם

קניתי את P1653 ואני מרוצה מאוד! ARTSOUND, למה הכוונה עדינים? נשרפים מהר בעומס?

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם
אהלן חברים,

מה דעתכם על רמקולים

Rockford Fosgate Punch P1653 Speaker 3-way

האם למישהו יש ניסיון איתם?

רמקול בסדר גמור מתאים להגברה עם מגברים עדינים כמוV12 וכאלה לא יותר מזה

פורסם

לאחר מחקר:

יש לי אותם ברכב מאחורה.

הרמקולים טובים ואיכותיים , האלמנט ה"קטן" הוא לא סתאם חתיכת מתכת שצועקת (שלא כמו ברמקולים בררה) אלה אלמנט בפני עצמו, יחידה עם מגנט מכובד.

ואני השוואתי לפני הקניה עם רמקולים אחרים עד 500 שקל, מבחינת נתונים יבשים ושמיעה.

בכל אופן, אם אין לך מגבר, זה אחלה רמקול.ובהתקנה "נכונה" ומקובעת, עם איטום בבגאג אתה יכול להוציא ממנו תוצאות חבל"ז.

אם אתה מתכוון לשים מגבר, עדיף להשקיע ברמקול יותר יקר עם יותר RMS.

תהנה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

איטום בבגאג ל 6X9 מה? אתה צוחק? קמה יעלה איטום בגאג אפילו שיכבה אחת... פי 3 מעלות הרמקול הזה אכי חשוב! למה בכלל לעשות את זה? צה זה יתן?

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• תוכן חדש...