Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

20 עד 24 אלף

CTS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! חבר שמשתתחרר מהצבא מחפש רכב לא חדש. עדיפות לחסכוני, אפשר שיהיה קטן נסיעות יומיומית לעבודה 20 דקות. פעמיים בחודש נסיעה ארוכה של שעתיים ואחת כל סופש חצי שעה. המליצו לו על פורד פוקוס מחד ורובר מאידך. דעתכם? אם צריך עוד פרטים תשאלו. עזרתכם חשובה ותודה מראש

[=

פורסם

לבחור צעיר אפשר גם סופר מיני,למשל פונטו ספייס,פיגו 206,גטס,עדיפות לגיר ידני.הרכבים יותר חסכונים מהפוקוס שהיא משפחתית וגם יהיו יותר חדשים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פוקוס לא חסכונית בדלק ורובר לא חסכונית בתחזוקה.

אני הייתי חושב לכיוון הקוראניות (יונדאי ,קיה ) בנוסף גם להנות משנתון יותר גבוה.

Gn'f'R

פורסם

גטס אמרו ששותה דלק ביחס לגודל. פיגו אמרו להתרחק מהצרפתיות. הצעות נוספות סיאט איביזה פולו ומיצובישי לנסר.

[=

פורסם

אתה צריך קודם להחליט איזה קטגוריה אתה מחפש או משפחתי או סופר מיני,ידני אוטומט?

הגטס בגירסה אוטומטית לא חסכונית כול כך,בידני זה פחות ניקר.

הפיגו 206 דווקא לא רעה,יש שאומרים שיש לה כמה תקלות חשמל אך זה לא רכב של מוסך שני וחמישי. יש פה כמה בעלי 206 שיעדו על כך.

איביזה ופולו יותר יקרות לאחזקה אך עם מרגישים איכותים יותר.

לא מכיר את הלנסר לכן לא יכול לתת לך חוות דעת,אני רק זוכר שעשו עליה מבחן כשהיא הייתה חדשה וזה היה אוטו די בינוני.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום שוב!

קודם כל תפנית קלה - התקציב עלה ל28K (:

הלכתי עם החבר לראות איביזה 2001, גיר ידני, כחולה, 1.6... היא נסעה ממש טוב, הבחור רוצה עליה 23K.

קודם כל מבחינה חיצונית היא יפה, אבל אם מסתכלים לעומק כל הגג שלה מקולף (למה לעזאזל?) וחסר לה סמל. מה שיותר מחשיד,

שהבחור קנה אותה לפניי חודשיים, והוא מוכר כי הוא טס סה"כ לחודשיים לתאילנד. התירוץ שלו - הוא ספונטני ויש להם עוד 2 מכוניות בבית. אוליי.

בנסוף הלכנו למגרש וראינו שברולט אופטרה, אבל עם הרבה תיקוני צבע ואפילו אני הצלחתי לזהות את זה ליפניי שהמוכר דיבר איתי.

עדיף לדלג? תאונות בטוח היו לו. הוא מתחייב על שאסי,גיר,מנוע בבדיקה.

עכשיו התקציב קצת יותר גדול. אוטמט או ידני - לא חשוב. מנוע - 1.6 - 1.8. עדיפות לעלות בשנתון כמה שיותר.

עצות? ותגובתכם למקרים.

בנוסף אשמח לשמוע חוו"דים על שברולט אופטרה 2004, איביזה 2001, פוקוס 2003. כי אלה המועמדות כרגע בתקציב.

תודה מראש!8)

[=

פורסם

עזוב את האופטה גם מגרש,גם מכות..

הפוקוס טובה,יש אותה למישהו שמשרת אותי,רכב אמין.

לגבי האיביזה איזה יד היא?

פורסם

כביכול שניה, החבר יהיה השלישית. אבל היא היא שניה רק חודשיים כפי שציינתי, היא אצל הבחור ההוא חודשיים בלבד

[=

פורסם

תמוה שבנאדם מוכר רכב אחריי חודשיים, יכול להיות שהוא באמת טס אבל זה צריך להחשיד שאחריי פרק זמן קצר רכב נמכר.

בכל מקרה - בתקציב הזה הייתי הולך על משהו זול לאחזקה, בטיחותי, אמין, שיהיה קל למצוא איתו מקום חניה, צריכת דלק סבירה...

פיאט פונטו ספייס עם מנוע 80 כ"ס תעשה את העבודה, יונדאי גטס 1.4 (לא 1.35, רמת גימור GLI/GLX/GLS, לא GLF!) או 1.6 ידניות גם טובות, פז'ו 206 אם תמצא אחת שמורה ומטופלת במצב טוב תהנה ממנה מאוד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יכול להיות שבאמת לא חשב נכון הבחור עם האיביזה אחרי הקניה הבין שזאת לא קניה נכונה,יד נמוכה סך הכול,אם היא מצאה חן בעיניך תעשה לה בדיקה.

קילופים זה לא מחזה נדיר בארץ,השמש בארץ לא עושה טוב לצבע במיוחד מטלי,חסר סמל? שטויות.

כמה עבר הרכב?

פורסם

האיביזה עברה 140.

תודה לכולם אגב, הלכנו לכיוון אחר של 206 כמו שבאמת הציעו פה.

דווקא 206 משנת 2003 מבקשים עליה בממוצע 25 K, ניתן למצוא הרבה אקזמפלרים טובים, עם קמ"ש סביר יד נמוכה וכו'.

אנחנו הולכים לבדוק 2 206, אחת עם 96 אלף קילומטר, יד ראשונה, בחורה, מבקשת 25.5.

והשניה עם 114 אלף קילומטר, יד שניה, בחורה, מבקשת 24.

מה דעתכם על הרכב? ובכמה אני אמור לרכוש אותו בערך? נמכר מתחת למחירון?

שנתון 2003, בעיות מיוחדות? משהו שנאי צריך לשים לב בבדיקה?

שתיהן ללא תאונות וכ'ו.. נסיעות קצרות.

[=

פורסם

הפיגו רכב טוב ונוח,עם זה גיר ידני אז בכלל מצוין,מצאת רכבים עם נתונים יבשים טובים,לגבי מחיר,תבדוק מחירון לוי יצחק,ולפי זה תדע,תסתכל שיקלול יד+ק"מ,אם בכלל זה רלוונטי לרכב 2003 במחירון,ודברים רצינים שיתגלו בבדיקה בדרך כלל מורידים או 50/50.

פורסם

האם הוא נמכר מתחת למחירון? והאם יש לו מחלות כלשהן? אמרו לי שיש קצת בעיות חשמל במכונית הזו

[=

פורסם

אם לרכב יד נמוכה וק"מ נמוך,שמור ובדיקה טובה,אפשר לתת מחירון.

אני זוכר שקראתי על כמה בעיות חשמל,אך לא זוכר בדיוק,תריץ חיפוש דובר על הרכב המון בפורום.

• תוכן חדש...