Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הברקת ג'אנטים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לחברי הפורום

ברשתי ג'אנטים של LENSO הם בעלי 2 צבעיים אפור באמצע והחישוק מסביב הוא בצבע כסף, מסביב לחישוק זה שבצבע כסף יש המון שריטות וליכלוך שלא יורד ניסיתי בכל מיני דרכים להוריד את הליכלוך אבל הוא לא יורד ישנה דרך כל שהי להוריד את הליכלוך או להבריק את החישוק כי זה ממש הורס את היופי אני אעלה תמונות של הג'אנט ברגע שאיהיה בבית.

תודה.

פורסם

ג'אנט שרוט צריך לעבור צביעה מחדש. זו חתיכת עבודה לעשות בבית.

לגבי להבריק את הג'אנט, ישנם חומרים יעודיים שלדעתי שווה לשקול להזמין מחו"ל כי בארץ אין חומר טוב מניסיוני (turtle wax זה זבל), אלא אם כן מישהו מוכן לתקן אותי עם הניסיון שלו.

פורסם

SONAX WHEEL מנקה טוב את הגאנט בלי עבודה

יש להשיג באוטודיפו

תעשה חיפוש בפורום לגבי המוצר

קשה באימונים קל בים

פורסם

כן ראיתי את SONAX WHEEL כרגע בEBAY השאלה שלי אם שווה להזמין זה 20$ לא יודע כמה זה עולה בארץ וחיכיתי שמישהו ירשום על זה משהו תודה רבה לכל העונים

פורסם
ג'אנט שרוט צריך לעבור צביעה מחדש. זו חתיכת עבודה לעשות בבית.

לגבי להבריק את הג'אנט, ישנם חומרים יעודיים שלדעתי שווה לשקול להזמין מחו"ל כי בארץ אין חומר טוב מניסיוני (turtle wax זה זבל), אלא אם כן מישהו מוכן לתקן אותי עם הניסיון שלו.

מילים כדרבנות !!!

לידיעתך, חומר מקצועי לניקוי ג'אנטים, ולאחר מכן: חומר להגנה ציפוי והברקה מקצועי לג'אנטים - ניתן להשיג כיום בקלות בארץ.

בלי אי-ביי, בלי כמה זה עם משלוח ובלי משלוח! :-D

• תוכן חדש...