Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרבה זרקו פה תשובות לאוויר, אבל אני אקל עליך.

כאשר זה קורה תבדוק אם יש ניצוץ ע"י הוצאת חוט מהפלאג ותן סטרטר( צריך שני אנשים לבדיקה).

אם אין ניצוץ, בוא נעבור לשלב הבא.

תבדוק אם מגיע דלק למזרקים ( תפתח את הצינור למסילת המזרקים) ותיתן סטרטר.

אם אין דלק אתה מתקרב לתשובה.

אם אין דלק + אין ניצוץ = אין קריאות של חיישן גלגל תנופה ולכן הרכב לא מניע.( בעיקרון אמורים לבדוק גם פולס מזרק, אבל

לא נראה לי שיש לך נורת לד לצורך הבדיקה)

חיישן גלגל תנופה בדרך כלל אין לו חוקיות והוא משגע את הרכב לסירוגין ללא שום היגיון.

כמו כן, כאשר חיישן גלגל תנופה לא מספק את הנתון למחשב הזרקה, אז המחשב בדרך כלל לא פותח ממסר למשאבת דלק,

הוא לא מספק ניצוץ כיוון שהוא לא יודע באיזה מצב נמצא המנוע ולכן הוא לא יודע לאיזה צילינדר לספק ניצוץ,

והוא גם לא יודע איזה מזרק לפתוח (עוד פעם כי הוא לא יודע באיזה מצב המנוע).

מקווה שעזרתי.

תעדכן בפתרון.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבל שאתה מזלזל ובעצמך "זורק תשובות לאוויר".

אין קשר בין החיישן קראנק בוולוו לבין הממסר של המשאבת דלק. גם אם החיישן לא תקין, יצא דלק מהצינור כניסה לחנוכייה. החיישן יכול להשפיע אך ורק על הפתיחה של המזרקים.

פורסם

למה לשבור את הראש? כנס למורשה ותתחבר למחשב, שיבדקו את כל החישנים קודם כול. אחרי זה תמשיך משם.

היתה לי בעיה דומה ב740 שנת 98. תוך 10 דקות בעזרת מחשב עלו על הבעיה - איזה חישן שניקרא מונה צעדים.

350 ש"ח בכול חנות לאביזרי רכב. בוקסה 10 עם מאריך 3 דקות עבודה ונגמר הסיפור.

פורסם

מהניסיון שלי עם 940 מנוע 2000 עם בעיה ממש דומה, ואחרי שהחלפתי את כל הריליים כוייל וחיישנים למינהם התברר שהמינוס לא מחובר טוב.

בהצלחה..

• תוכן חדש...