Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל חשוב לי להבהיר הייתי אצל מיליון מוסכים ועשיתי כל מה שצריך וכל מה שאמרו לי ועדיין אין פתרון .

מי שימצא לי פתרון לתקלה הנ"ל אני ישלח לו 100 שקלים ישר לחשבון הבנק שלו .

דגם : וולבו 850 לא טורבו נפח 2000 שנת 96 .

תאור התקלה :

הרכב במצב מעולה נסע 130K קילומטר הכל במצב חדש וללא תאונות .

כשאני נוסע ביום רגיל (לא חם 20 -25 מעלות) וללא עליות האוטו נוסע מעולה וללא שום בעיה בכלל

הבעיה היא בעליות ובנסיעה ממושכת .

לדוגמא : ביום לא חם כ"כ (השנה אוגוסט היה סבבה) ביום שהיה בערך 28 מעלות בחוץ נסעתי עם האוטו מת"א לירושליים

הגעתי לירושליים והכל היה בסדר ירדתי לכביש בגין (חצי דקה מהכניסה לעיר) והאוטו כבה.

אני יסביר איך האוטו כבה ... פשוט דוושת הגז מגיבה רע ותוך חצי דקה האוטו כבה והיא אפשר להדליק אותו יותר למשך בערך 15 דקות (ובינתיים לא ניסיתי להדליק מנוע) שאז האוטו נדלק שוב ונוסע כ 5 דקות ונתקע שוב . רק אחרי שמשאירים אותו מכובה הרבה זמן (כמה שעות) הוא חוזר לפעולה רגילה .

חשוב לי להבהיר שבחורף האוטו נוסע כמו מטורף פשוט חייה רעה ,הבעיה שאני מדבר עליה היא אך ורק בקיץ ובימים חמים.

עם הטמפרטורה בחוץ היא מתחת ל20 מעלות אני יכול לנסוע עם האוטו לתאילנד ולא יעצר לי.

כמה מוסכים אמרו לי לבדוק כמה דברים והנה רשימה שאני זוכר ...

1. MFA - חיישן מד כמות אוויר הוחלף !

2. היה בדיקה מקיפה למשאבת דלק ויצאה תקינה לגמרי ומעולה .

3. הרכב אחרי טיפול של כל צינורות הדלק וטיפול 10K מקיף .

אני במצב של יאוש ... אוהב את האוטו לא רוצה למכור אבל התקלה הזאת מעמידה לי את האוטו.

אני לא צוחק עם אף אחד בקשר לתשלום על הפתרון פשוט אין לי ברירה.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוולוו טורבו?

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

האם כשפותחים מכסה טנק דלק לאחר נסיעה שומעים רעש חזק של אוויר שנכנס ?

האם ניסית להניע עם מכסה טנק דלק פתוח ?

פורסם
הוולוו טורבו?

לא נפח מנוע 2000

האם כשפותחים מכסה טנק דלק לאחר נסיעה שומעים רעש חזק של אוויר שנכנס ?

האם ניסית להניע עם מכסה טנק דלק פתוח ?

ערכתי : עד כמה שאני זוכר כן יש לחץ כל שהוא מן פססס כזה של שתי שניות תוך כדי סיבוב המכסה .

פורסם

מתוך נסיון שהיה לי קצת עם וולו S80 טורבו של חבר, המוסך היחידי שפתר לי בעיה ש5 מוסכים כולל הראשי לא הצריך לגלות הוא המוסך של וולוו והונדה בכפר של בוסמת טבעון, המנהל שם כבר יותר מ20 שנה מתעסק עם וולוו ואין מחלה או תקלה שהוא לא מכיר בוולוו וכל דגם ודגם.

ממליץ לך עם לא תצליח לפתור את הבעיה לגשת שלם.

פורסם

אני מהמר על חוטים חשופים כלשהם שנוגעים בהארקת הרכב בימים חמים-הם יכולים להגיע ממשאבת הדלק/קודנית/מתג ההתנעה. כאשר חם ברכב מספיק שהמתכת תתפשט במילימטר כדי ליצור קצר. בצע בדיקה אצל חשמלאי רכב להארקה של הרכב ולזליגת זרם. ייתכן שיש גם לכלוך כלשהו על מגעים שגורם למגע לא תקין.

בנוסף, אני חושד שיש גם חשד לכך שההארקה ברכב לא תקינה בעקבות התקנה כלשהי שבוצעה ברכב לפני כמה שנים (יתכן אפילו התקנת הקודנית בעצמה או אחד מחיישני הניתוק שלה).

עריכה: ייתכן שגם התקנה לקויה או צריכת זרם גדולה מדי של אחד הצרכנים ברכב גורמת להזרקה או לרכיב חשמלי אחר להפסיק לפעול בגלל התרוקנות של המצבר.

פורסם
מתוך נסיון שהיה לי קצת עם וולו S80 טורבו של חבר, המוסך היחידי שפתר לי בעיה ש5 מוסכים כולל הראשי לא הצריך לגלות הוא המוסך של וולוו והונדה בכפר של בוסמת טבעון, המנהל שם כבר יותר מ20 שנה מתעסק עם וולוו ואין מחלה או תקלה שהוא לא מכיר בוולוו וכל דגם ודגם.

ממליץ לך עם לא תצליח לפתור את הבעיה לגשת שלם.

תן לי תשם שלו כי יש שמה כמה מוסכים .

אני מהמר על חוטים חשופים כלשהם שנוגעים בהארקת הרכב בימים חמים-הם יכולים להגיע ממשאבת הדלק/קודנית/מתג ההתנעה. כאשר חם ברכב מספיק שהמתכת תתפשט במילימטר כדי ליצור קצר. בצע בדיקה אצל חשמלאי רכב להארקה של הרכב ולזליגת זרם. ייתכן שיש גם לכלוך כלשהו על מגעים שגורם למגע לא תקין.

בנוסף, אני חושד שיש גם חשד לכך שההארקה ברכב לא תקינה בעקבות התקנה כלשהי שבוצעה ברכב לפני כמה שנים (יתכן אפילו התקנת הקודנית בעצמה או אחד מחיישני הניתוק שלה).

עריכה: ייתכן שגם התקנה לקויה או צריכת זרם גדולה מדי של אחד הצרכנים ברכב גורמת להזרקה או לרכיב חשמלי אחר להפסיק לפעול בגלל התרוקנות של המצבר.

המצבר לא מתרוקן כלל ... עובדה אפשר להתניע אח"כ

מה לגבי החום מנוע? תקין?

תקין ביותר

פורסם

אם יש לך מושג מה אני הולך לכתוב לך עכשיו אז בסדר

אם לא אז קבל יעוץמשלים (קרדיט לי)

ישנה מחט בקרבורטור שמשמשת משקולת לכניסת אוויר

ואם היא נשארת תקועה הרכב נכבה ולאחר זמן ממושך רק נדלק

ניתן לתיקון פשוט עלידי שימון עדין וחזרה למקום

נ.ב. (כל מה שנכתב זה לפי אותה תופעה שקרתה בוולוו244 שנת 87 )

פורסם
אם יש לך מושג מה אני הולך לכתוב לך עכשיו אז בסדר

אם לא אז קבל יעוץמשלים (קרדיט לי)

ישנה מחט בקרבורטור שמשמשת משקולת לכניסת אוויר

ואם היא נשארת תקועה הרכב נכבה ולאחר זמן ממושך רק נדלק

ניתן לתיקון פשוט עלידי שימון עדין וחזרה למקום

נ.ב. (כל מה שנכתב זה לפי אותה תופעה שקרתה בוולוו244 שנת 87 )

יש קרבורטור ברכב הזה ? אני חושב שהרכב יש לו מערכת הזרקה .

יכול להיות מודול הצתה .

נתקלתי במקרים כאלה שרק בחום מסוים הם הפסיקו לתפקד .

כשהאוטו לא מניע , ניסית לבדוק ניצוץ ?

הבעיה היא לא התנעה של הרכב

אחרי שהוא נתקע הוא יניע לי מעולה עם אני אחכה 15 דקות

ועם תוך כדי 15 הדקות הללו אני אנסה להניע הוא פשוט יתן לי צליל הנעה כאילו אין דלק במנוע .

לא כאילו יש דלק ויש בעיית הצתה חוץ מזה כשהרכב נוסע למה שתהיה לו בעיית הצתה ?

• תוכן חדש...