Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם יש לי את הסאב של מורל אולטימו SC

הוא ברשותי רק 3 חודשים, ההתנגדות שלו היא 2 אום והגברתי אותו על 800W

עכשיו אתמול ברגע אחד הוא הפסיק לעבוד וכשפתחתי אותו זה היה ניראה ככה :

picture143v.jpg

picture142ob.jpg

picture144u.jpg

אפשרי לתקן את זה?

HU-AVH3300 | Front-morel dotech ovation | tw-Mt22 | Amp1-solid audio F45 | sub-Morel Ultimo | Amp2-Hifonics HFi1500D

Zoom Zoom

פורסם

וואוו !!!!

מה זה ?

זה לא מעבודה רגילה

זה אשקרה סאב שעבר התעללות

בן כמה האלמנט היה כשקנית אותו ? (ללא שום קשר לאם הוא היה חדש או לא) כי זה נראה כאילו החומר של הספיידר מאוד יבש

והקרע הזה בחוט של הטרמינל ממש לא נראה כמשהו שיכול לקרות בגלל עומס של עבודה או אפילו מגבר לא תקין

אין ספק שאתה צריך לחזור מהר למתקין שמכר לך אותו (בהנחה שקנית מוצר תקין והנזק לא נעשה אצלך)

דרור

פורסם

גם אני בדעה שהסאב עבר התעללות.

אלה לא קרעים מיובש, הם נמצאים בדיוק מתחת למובילים. אם אלו היו קרעים מיובש אז הם היו מופיעים במקומות נוספים.

אני משער שהסאב בר תיקון, אבל הוא יהיה יקר מאוד. אני בספק שאחריות תכסה את זה.

אתה יכול לגשת חזרה לחנות או ישירות למורל. שירות טוב מובטח, אבל כמו שאמרתי להערכתי הוא לא יהיה זול.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

דרוש recone לדרייבר הזה, ועם סליל 5 אינצ׳ (אם אני לא טועה) תוכל להשיג רק אצל מורל. תבדוק אצלם כמה יעלה בניה חדשה על הסאב הזה. יכול להיות שכבר לא יהיה שווה מבחינה כספית לתקן אותו. אם אתה מעוניין, אני יכול לבדוק לך אם אפשר להשיג סליל שיתאים לו, עם חלקים חדשים לגמריי מארה״ב.

דיוויד

פורסם

הסאב לא עבר שום התעללות, הוא אצלי רק 3 חודש ( יובש? ) והיה מחובר למגבר hifonics HFI1500D אשר מוציא ב 2 אום 1000W

הסאב הוא 2 אום עם הספק של 800W RMS ו 2000W MAX והמגבר היה מכוון לחצי מכיוון שהבאס היה לי דומיננטי,

אז אני לא מבין איך אפשר להתעלל בו כשהוא מכוון להספקים כאלו???

HU-AVH3300 | Front-morel dotech ovation | tw-Mt22 | Amp1-solid audio F45 | sub-Morel Ultimo | Amp2-Hifonics HFi1500D

Zoom Zoom

פורסם

כמו שאמרתי מה שרואים בתמונות שהעלית לא קשור להספקים

וזאת משום שהכבל שמגיע לטרמינל נראה כאילו הוא נחתך ולא כאילו הוא הותך

לפחות בתמונה זה נראה כך

כאילו שיצאו ספייקים או ניצוצות של מתח מהכבל לספיידר

לי בכל זאת זה נראה כאילו הספיידר יבש מהתיישנות

בכל אופן לאחר שלושה חודשים ובמידה שאתה בטוח שאף אחד לא הזיק לסאב ואו נגע ושיחק עם הבפנוכו שלו אז מומלץ לגשת למי שמכר לך אותו

בהצלחה

דרור

פורסם

לך מהר למי שמכר לך אותו במידה וקנית חדש ותדרוש את הכסף שלך חזרה!!! או תיקון על חשבון הבית...

זה נראה רע מאוד

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

הסאב הוא 2 אום עם הספק של 800W RMS ו 2000W MAX והמגבר היה מכוון לחצי מכיוון שהבאס היה לי דומיננטי,

אז אני לא מבין איך אפשר להתעלל בו כשהוא מכוון להספקים כאלו???

רוצה שאני אראה לך איך רדיו דיסק שורף רמקול? הרבה יותר פשוט ממה שנדמה לך.

אני מהמר שהסאב עבר מהלך גדול מדי, או שהוא ניגן תדרים נמוכים מאוד בעוצמה גבוהה או שפשוט העמסת עליו הרבה מעבר למה שהוא מסוגל לספוג, והגיע הזמן שאנשים יפסיקו להתייחס למספרים שרשומים על מגברים ורמקולים כאילו זה תורה מסיני.

האם הוא היה בתיבה פתוחה?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תיבה סגורה

subsonic filter על 20HZ

נחתך ב 50HZ

נ.ב

התקשרתי לניפון השירות לקוחות שלהם מצטער לומר אבל בשפה הכי יפה - חרא.

לא מתיחסים ולא מוכנים ליראות תמונות של מה שקרה לו, לתת פירוט מה כולל האחריות וכו'

התקשרתי למורל והם הפנו אותי לניפון לאחר התווכחויות וכו' שלחתי להם תמונות והם אמרו שהם יהיה איתי בקשר, אני לא מבין למה אחרי 3 חודשים אני צריך להשקיע עוד הוצעה כספית על משהו שצריך להחזיק לפחות שנה בלי שום נזק במידה ועובדים עם המוצר נכון.

לצורך העניין במצב שלי, מי צריך לקחת על זה אחריות?

ניפון? מורל? או שבכלל אני???

Zoom Zoom

פורסם

כצעד ראשוני הייתי חוזר לחנות. אולי לא יבעטו אותך מכל המדרגות.

אם הם יתנערו נסה ללכת למורל ולראות אם אולי מדובר בתקלה מוכרת, פאק בייצור או בסדרה.

תיקון של סאב כזה אומר החלפת הספיידר, הסליל, ממברנה וסראונד כיחידה אחת, מה שנקרא Recone. אם זה באחריות הכל יהיה בסדר, אם לא המחיר יהיה כמה מאות שקלים.

איתמר.

פורסם

כמה דברים:

1. זה סאב מאוד איכותי, שיכול לספוג התעללות מאיזה הייפונאיכס בשקט ובבטחה. אז זה לא מאוברדרייב של האלמנט.

2. דרור החוט הקטן הזה נקרא טינסל Tinsel, סתם לידע כללי. :-D

3.ריקון לסאב הזה יכול להגיע בשקט לחצי משוויו של הסאב.

4. יכול להיות שבעל החנות עשה עלייך קומבינה, והתקין לך סאב משומש דפוק, בחשיבה שאתה בחיים לא תדע. אבל הנה אתה יודע.

לך תתעמת איתו. ותדרוש ממנו הסברים.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

הבנתי תודה וינקס,

נ.ב הסאב נקנה חדש!

Zoom Zoom

פורסם

עוד פעם, איך אתה יודע שהוא חדש? אתה הכנסת אותו לתיבה והתקנת אותו באוטו?

אתה הוצאת אותו מהאריזה? אתה הבאת למתקין את הסאב?

ואתה יודע מה?! גם אם אתה הבאת לו את הסאב, גם אם אתה הוצאת אותו מהאריזה כשקנית אותו, אתה לא יכול לדעת מה עשו לך שם מתחת לאף.

אני שואל ואומר את כל זה, כי כן! יש אנשים מניאקים בעולם ויכול להיות שבחוסר מזל ואולי צירוף מקרים ממש ממש לא נעים, אתה נפלת קורבן נוח לאותו בנאדם שהחליט לדפוק אותך.

תתפלא! זה קורה! ברוך הבא לישראל 2011... :-(

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• תוכן חדש...