Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום פורסם בעיתונים המרכזיים מבצע באותיות קידוש לבנה - A3 חדשה ב-140K, מתוקף עבודתי כחשדן מדופלם עלתה בי התהייה איזה דגם זה של ה-A3, מנוע, רמת גימור, והאם מחליפו אמור להגיע בקרוב ?

שבת שלום.

הבוז לך.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מדובר בדגם הבסיסי בהיצע. A3 עם מנוע 1.2 TSI ותיבת הילוכים אוטומטית DSG 7 באודי זה S-tronic. המחיר המקורי והמופרז ביותר שלה עמד על קצת מעל 170 אלף. תכלס במחיר הזה, סדרה 1 של ב.מ.וו שכיום נמכרת ב-150 אלף שווה הרבה יותר. היא חזקה יותר, מהנה הרבה יותר לנהיגה, אך עם קצת פחות אבזור (אבל אם תלחץ ותספר על ה-A3 תקבל עוד אבזור) וקצת פחות יפה. אישית, הייתי הולך על ה-ב.מ.וו.

לא סתם מציעים את המחיר הזה, מחליפת סדרה 1 תגיע לישראל כבר עד סוף השנה ומחליפת ה-A3 אשר תוצג בתערוכת פרנפקורט הקרובה תגיע בתחילת 2012. שתיהן דרך אגב, לא שונות במיוחד מהדגם היוצא רק כמובן יותר חסכוניות, איכות חומרים טובה יותר וקצת יותר מאובזרות.

פורסם

מה בדיוק המבצע ב1.2 tsi?

הרי אם הסמל מקדימה היה סיאט או סקודה המחיר היה צונח ב 30%.

חוץ מזה למיטב זכרוני ה A3(טורבו 180) שהיתה לי היא מכונית מאוד כבדה.

איך מנוע כזה חי איתה?

בעיני, לא אטרקטיבי בעליל.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

105 כ"ס על מרכב ששוקל כמעט טון וחצי?

נראה לי שהסזוקי אלטו מאיצה יותר טוב ועולה בערך שליש.

פורסם

היא כבדה ב100 קילו מהאחיות שלה לקונצרן, הפולו, איביזה והפאביה ונתוני ההאצה שלה מ0-100 על פי היצרן עומדים על 10.5 שניות שזה בהחלט יכול לספק.

פורסם
היא כבדה ב100 קילו מהאחיות שלה לקונצרן, הפולו, איביזה והפאביה ונתוני ההאצה שלה מ0-100 על פי היצרן עומדים על 10.5 שניות שזה בהחלט יכול לספק.

יכול לספק שאתה קונה פולו , איביזה, פאביה במחיר של סביב ה 100K פלוס מינוס.

לא שאתה משלם 140 ועוד במבצע!!

פורסם

אותו דבר חל גם על הגרסה הפשוטה ביותר של הA4 שנמכרת במחיר שערורייתי של 230,000 ש"ח עם אבזור עלוב ומנוע 1.8 TSI מוחלש שמפיק רק 120 כ"ס מביכים.

פורסם
אותו דבר חל גם על הגרסה הפשוטה ביותר של הA4 שנמכרת במחיר שערורייתי של 230,000 ש"ח עם אבזור עלוב ומנוע 1.8 TSI מוחלש שמפיק רק 120 כ"ס מביכים.

ועל כן כל כך תהיתי מה המבצע פה לעאזאזל?!

אני מהמר שישנה כמות מסויימת של יחידות מ"המבצע" הזה בבונדד שדיי ברור להם שהם לא יצליחו למכור או לחילופין גילן מתקרב לשנה ובקרוב ממילא יאלצו להעבירם למחלקת הטרייד אין של אוטו דיל במחיר תחתונים

פורסם
אתה מתכוון - גולף, לאון ואוקטביה.

לא התכוונתי למרכב התכוונתי למנוע.

גודל המרכב עושה את זה רק יותר גרוע.

פורסם

אתם מגיבים אחד לשני ומחממים אחד את השני זה נשמע לי ממש מוגזם.

האודי הזו מבוססת על הגולף (ולא על פולו). הגולף מסתדר היטב עם מנוע 1.6 עוד יותר חלש ותיבת ה-DSG מוציאה את המקסימום מהמנוע.

המנוע הזה הגיע גם עם ה-A3 עד שהוחלף ב-1.2 שהוא דרך אגב מנוע מוצלח מאד ואם סקודה יטי מסתדרת איתו בקלות אז הוא יוכל להזיז גם את ה-A3.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם
אתם מגיבים אחד לשני ומחממים אחד את השני זה נשמע לי ממש מוגזם.

האודי הזו מבוססת על הגולף (ולא על פולו). הגולף מסתדר היטב עם מנוע 1.6 עוד יותר חלש ותיבת ה-DSG מוציאה את המקסימום מהמנוע.

המנוע הזה הגיע גם עם ה-A3 עד שהוחלף ב-1.2 שהוא דרך אגב מנוע מוצלח מאד ואם סקודה יטי מסתדרת איתו בקלות אז הוא יוכל להזיז גם את ה-A3.

חגי אף אחד לא אמר שלא יזיז את הרכב.

העיניין הוא למצב "מבצע" ב 140 אלף שקל על מנוע TSI ..1.2

זה כמו לתת לארנולד שוונצנגר לאכול מטרנה זה הכל.

• תוכן חדש...