Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בתקציב של 75K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מתעניין עבור אמי. יש לה כיום סוזוקי בלנו 98 שמורה בקנאות. היא החליטה שהגיע הזמן לקנות רכב חדש.

התקציב הוא כאמור 75K. הדרישות הם:

1. אוטומט.

2. לא רכבי מיני ( היא לא אוהבת)

3. לפחות שנת 2008.

4. שיהיה מאוד אמין ועדיף כמה שאפשר חסכוני כמובן.

90 אחוז מהנסיעות הם מחולון לתל אביב על בסיס יומי.

פעם בשבוע לערוך קניות בסופר.

ופעם בשבועיים נסיעה לצפון ( לאיזור טבריה) הלוך חזור.

פורסם

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ניסאן טידה מתאימה מאוד לדרישות שלך - אוטומטית, חסכונית, אמינה ומגיעה בשתי תצורות מרכב: 4 ו-5 דלתות.

קורולה היא מכונית נהדרת אבל לדעתי לא מצדיקה את תוספת המחיר לעומת טידה או SX4.

פורסם

ניסאן טידה מתאימה מאוד לדרישות שלך - אוטומטית, חסכונית, אמינה ומגיעה בשתי תצורות מרכב: 4 ו-5 דלתות.

קורולה היא מכונית נהדרת אבל לדעתי לא מצדיקה את תוספת המחיר לעומת טידה או SX4

הקורולה הוא רכב נהדר ששווה כל שקל שאתה מוסיף בעבורו לעומת הטידה וה- SX4. לא סתם היא שומרת על ערכה

שני הרכבים הנ"ל בסיסיים יותר, פחות מעודנים ומאוד "מוזרים" בעיצוב (עניין של טעם). לא סתם הם נמכרים במחירים הרבה יותר זולים מהקורולה (לשם השוואה, כשהן היו חדשות הפער בין הטידה לקורולה היה 1000 ש"ח).

לניסן תוסיף אחזקה יקרה ושירות גרוע- טיפול קטן בניסן עולה 650ש"ח לעומת 400 ש"ח בקורולה.

אני הייתי הולך אך ורק על הקורולה, זאת בתנאי שאמא שלך לא מחפשת רכב "ספורטיבי".

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3088985

בקישור המצורף פוסט שכתבתי.

גם אני כמוך לפני שבועיים וחצי הייתי עם כסף ביד ובלי מכונית-קניתי SX4

מודל 2008 ומאוד מרוצה מהרכישה.

על יתרונות הSX4 ולמה אני מרוצה כאמור בקישור המצורף.

בהצלחה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

שלום רב

שמי אריה ואני מנהל השרות בקרסו

בהמשך להמלצה על ניסאן טידה הייתי רוצה להתייחס לתגובתו של doras

ראשית , השרות שלנו מצויין ונחשב לאחד הטובים בארץ. אני אומר זאת על סמך סקרים בלתי תלויים שנערכים באופן תדיר. אני יכול להתחייב לכך שתקבל שירות כזה כל אימת שתזדקק לו.

רוב הסיכויים שתזדקק לשרותי מרכז שרות לטיפולים שגרתיים בלבד היות וניסאן טידה הינו רכב אמין מאד.

בעניין הטיפולים קח בחשבון שטידה עושה טיפול כל 30,000 או שנה לעומת 15,000 בלבד ( כמדומני ) שעושה הקורולה.

בנוסף , ראה מה כתב לך קרסו טרייד אין בדבר שנת אחריות ותוספות אחרות.

אני סבור שלשימוש שאתה מבקש , הניסאן טידה הוא הרכב המתאים ביותר.

בברכה ,

פורסם

קודם כל תודה כל התגובות הענייניות.

עכשיו לענייננו, אמא שלי לא מחפשת כלל רכב "ספורטיבי", אך מראה הרכב הוא עניין חשוב בשבילה. והניסן והסוזוקי הם לא מלכות היופי בלשון המעטה ( כמובן שזה עניין של טעם אישי).

היא מאוד מתעניינת בסיויק 4 דלתות הצורה החדשה שנמכרת מ2008.

מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא של עלויות אחזקה טיפולים ביטוח ודלק? אני קצת חיפשתי פה בפורום ואין בשום ת'רד שמצאתי דיבור על המספרים עצמם.

נ.ב

לשאלת אחד הכותבים מלמעלה היא מעדיפה מרכב סדאן ולא הצ'בק.

תודה מראש,

אורי.

פורסם

סיוויק חדשה רכב מציין - מרווח, איכותי וחזק, אבל גם די חיסכוני .

סיוויק גם לטעמי מכונית יפה, היא גם שומרת טוב על המחיר (יחסית, כמובן).

אבל בתקציב 75 אלף ש"ח נכנסים רכבים ממודל 2008 עם נתונים פחות טובים (קילומטראז' יחסית גבוה ואחרי ליסינג).

בקשר לעלויות האחזקה - בהשוואה לסוזוקי וניסאן הכל קצת יותר יקר: הטיפולים, ביטוח מקיף, אפילו טסט (בקטנה).

בהחלט מכונית ברמה יותר גבוה, אבל גם יותר יקרה לקניה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שוב שלום.

לגבי הסיוויק-הכל נהדר חוץ ממחירי טיפולים.

אוטו יפה, הייטקי ,מנוע עם סחיבה מעולה ,עיצוב כמו בF16

ובכל זאת -יש לי בעבודה משהי עם סיוויק 2007 (דרך אגב סיוויק 1800

התחילה להיות משווקת בסוף 2006ׂ)

הראתה לי חשבונית טיפול ממוסך מורשה -טיפול 60K ק"מ.

המחיר-2000 ש"ח תבין ותקילין.

מנסיון זה יקר ואפילו יקר מאוד(שמן סינטטי מלא למשל).

וזה הסיפור של הונדה בישראל-יפני איכותי עיצוב יפה ומחירי טיפולים יקרים.

למה אתה חושב כולם קונים מזדה 3?(לשמחתי לא אני)

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

ראשית , השרות שלנו מצויין ונחשב לאחד הטובים בארץ. אני אומר זאת על סמך סקרים בלתי תלויים שנערכים באופן תדיר. אני יכול להתחייב לכך שתקבל שירות כזה כל אימת שתזדקק לו. לא ראיתי את אנשיי קרסו מגבים פה על תלונות של חברי הפורום שנוהגים ברכבים שלהם וגוגל יכול לספק פתרון טוב למה שרשמתי. בנוסף, במדינת הקומבינה שלנו רוב הסקרים לא אמינים ומכורים מראש (לא אומר על שלכם ספציפית) ואם אתה מתעקש על סקרים בזה האחרון יוניון מוטורס זכו במקום הראשון.

רוב הסיכויים שתזדקק לשרותי מרכז שרות לטיפולים שגרתיים בלבד היות וניסאן טידה הינו רכב אמין מאד. מישהו יכול להתחייב שלא יהיו לו תקלות ברכב? אף אחד.

בעניין הטיפולים קח בחשבון שטידה עושה טיפול כל 30,000 או שנה לעומת 15,000 בלבד ( כמדומני ) שעושה הקורולה. שכחת לציין שהמרווח הוא 30000 ק"מ או שנה, המוקדם מביניהם כשהנסיעה הממוצעת בישראל עומדת על כ- 16000 ק"מ, זה אומר שגם הטידה וגם הקורולה יבקרו במוסך באותו הזמן בערך. הדבר היותר חשוב ששכחת להתייחס אליו הוא מחירי הטיפולים של שתיהן- בניסן הם גבוהים משמעותית.

בנוסף , ראה מה כתב לך קרסו טרייד אין בדבר שנת אחריות ותוספות אחרות. תוספת מבורכת, אבל לא כזו שתטה את הכף לטובת הטידה.

אני סבור שלשימוש שאתה מבקש , הניסאן טידה הוא הרכב המתאים ביותר.

הסיוויק הוא רכב מצוין והכי טוב מכל הרכבים היפנים. האמינות טובה מאוד.

שתי "בעיות"- היא לא נכנסת לתקציב שלך, אלא אם כן תתפשר על רכב עם עבר של ליסינג וקילומטראז' גבוה.

האחזקה השוטפת לא זולה- טיפול קטן עולה כ- 650 ש"ח.

פורסם

לפי התגובות שלכם פה אני גם נוטה יותר לכיוון הSX4 וגם לסיויק... הכל תלוי בעד כמה יהיה ניתן למתוח את התקציב.

על הטידה אני כנראה לא אלך כיוון שהעיצוב שלו ממש לא לטעמה של אמי ( וגם לא שלי) והאינטיריור שלו נראה מאוד מיושן.

פורסם

קרסו ספונסר הפורום?מעניין

מנהל השרות של קרסו טוען שהשרות הניתן אצלם הוא טוב?

דוגמא אחת שמצאתי "בשלוף" ויש עוד הרבה מאוד דוגמאות-דוקא בפורום הזה.

תקראו את הקישור המצורף ותחליטו לבד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=311146

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

• תוכן חדש...