Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו ידנית 1.4 2011 89000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המערכת היא מתוצרת קנווד ושווה כ3500 ש"ח בערך.

זהו מבצע חודש אוגוסט ומחר היום האחרון.

אחר כך המחיר נשאר בעינו, רק ללא המערכת.

כדאי? לא בטוח. הסקודה שדומה מאוד נמכרה ב-20 אלף שקל פחות.

פורסם

האיבזה עם אותו מנוע ויותר איבזור נמכרת במחיר נמוך יותר, האם הסמל מקדימה שווה כל כך הרבה?

אגב פביה עם 1.2 TSI שהוא עדיף על ה-1.4 המיושן מכל הבחינות נמכרת ב-86 אלף שקלים.

בהצלחה.

פורסם

קבל עצה חשובה,

שחרר את הסיאט כי אחרי שתקנה לא תצליח למכור יד 2 מוצפת איביזות !!! לא ייאמן מה שהולך שם ואף אחד לא מצליח למכור

פורסם

וזאת סיבה לוותר על רכב טוב?

הרבה מהמכוניות עכשיו קשה למכור עקב ליסינג והמבצעים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לבחור שהגיב אם זו סיבה לוותר על הרכב , אם הרבה אנשים רוצים למכור סימן שיש משהו פה .

ואל תגיד לי שהיו ליסינגים במחירים טובים כי לכל החברות יש הצעות טובות.

תשאל חבר טוב שלא רכושני לדברים שלו בנוגע לאיביזה במבצע ואז תראה מה שהוא יגיד על הרכב.

יש לי שני אנשים מהעבודה שמאוד מאוכזבים מהרכב במקומך הייתי בודק את הפאביה אם נשאר במלאי כי זה זול ואחלה רכב.

אין ספק שהפולו הכי יפה והכי אמינה אבל עם הבדל כזה במחיר הייתי הולך על הפאביה ותיקח בחשבון שהמערכת שנותנים בפולו משדרגת את חווית הנהיגה בצורה פנומנלית.

פורסם

לי יש פולו 1.4 כבר כמעט חצי שנה וכל פעם שאני נכנס לאוטו אני מתרגש מחדש.

אני פשוט מאוהב ברכב ברמות על והדבר שאני הכי מצטער שלא קניתי זה המערכת מולטימדיה שנראה לי שאם היה לי את זה הייתי ישן ברכב.

הרכב חזק וסוחב ההילוך שני מאוד מרשים ממליץ בחום רב!!

• תוכן חדש...