Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תיקון קטן, הגיל הממוצע של מכונית בישראל הוא 6 שנים על פי הלישכה המרכזית לסטטיסטיקה.

לא ירדת לסוף דעתי.

יש הבדל בין אורך חיים מירבי לגיל ממוצע.

סביר להניח שאף אדם נורמאלי לא יגרוט מכונית משנת 2005.:-P

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נמרוד, אני דווקא רוצה דייהטסו כזאת, הייתי מעדיף 88- אבל לא נשארו כבר... בגלל התכנית הגריטה הארורה הזו- לא יכול להרשות לעצימי, כי מה לעשות- איני יכול להרשות לעצמי ליקנות רכבים ב-3 אלף כל הזמן- בניגוד לכמה מאות שקלים שהם באמת היו שווים ללא גריטה! :cry:

ולמה שלא תרכוש לך שרייד מהצורה הישנה עד 87? הרבה יותר יפה לדעתי! וכמובן יותר נדירה, ולא בעיה עדיין להשיג כזאת שמורה ללא טסט כמה חודשים בגרושים!

ואגב לאחות של שכנה של שלי יש שרייד 88, יד 1, אוטומט ושמורה מאוד!!(רק צריכה כמה תקוני צבע קטנים) לפני כשנה שאלתי את השכנה אם היא מעוניית למכור, היא אמרה שבנתיים לא, אבל עקב גילה המתקדם אני מתאר לעצמי שלא תיהיה לה בררה והיא תצטרך למכור בקרוב!

השכנה אומרת הצבע הוא מקורי!

לפי דעתי הרכב שלה בהחלט שווה 3000 ש"ח! וברור שזה עדיף מלקנות כזאת גרוטאה ב500 שקל ולהשקיע בה מכניקה,פנים, פחחות וכו'

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
אם כבר דהיטסו לך על אלה שמלפני 84 אלה עם המנוע הנהדר של השלוש צילנדר....

להם יהיה ערך - רן

1982_Daihatsu_Charade.jpg

לך תמצא היום אחת כזאת!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...