Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיליפ, זה לא שרשור שעוסק בהתנהגות רוכבי האופניים.

ואני עוד מחכה לדוגמאות על ההתנשאות והיוהרה שלי. לרשום מילים סתם זה קל.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
  • תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

chev corsica

בדבר אחד אגב אני כן שותף לדעתך נהיגה ספורטיבית אי אפשר לעשות בבטחה כאשר יש רוכבי אופניים על הכביש וזה כלל שאני מיישם.

מעבר לכך, מה היא נהיגה ספורטיבית לדעתך ?

פורסם

tvr speed 12 תבין שבדיון אתה גם צריך לענות.

אתה לא יכול לשאול, לקבל ממני תשובות, ואז להגיב במשפט כמו "תמשיך לדפוק את הראש בקיר" ולהמשיך לשאלה הבאה.

נהיגה ספורטיבית - נהיגה כאשר המטרה היא או נסיעה במהירות האפשרית המירבית בקטע נתון או

נהיגה עם החלקות מתוכננות ונשלטות (דריפט וכד).

בכל מקרה זה נהיגה על מגבלות האחיזה של הרכב. אם אתה לא נוהג על המגבלות, אז אתה לא מנצל את כל היכולות ולכן אתה יותר איטי ממה שיכלת להיות.

היה נהג שאמר על איירטון סנה שהיתה לו את היכולת לדעת איפה האחיזה נגמרת. זה גם פן חשוב מאוד עבור הנהג.

כמובן יש את מה שמסביב לאקט הנהיגה עצמו והוא תנאי הכרחי - בטיחות.

תקינות בלמים, אורות (אם צריך. בד"כ זה סתם תוספת משקל), צמיגים וכד'.

אזורי עצירה

מרשלים

עכשיו אתה מבין למה מה שmadriver עושה זה השתוללות?

הוא מגיע למגבלות על כביש ציבורי.

הוא בעצמו קורא לזה "אימון". אתה מבין? הוא מתאמן בכביש ציבורי.

אולי פספסת אבל אם תכנס למשתמש שלו ביוטיוב תראה אותו נוהג במסלולים סגורים. יש לו את האפשרות הזו. הוא פשוט בוחר, ביחד עם עוד אנשים כאן, לסכן את כולנו בשביל ההרגשה הטובה שלו.

ולא יעזור בית דין אני לא מקבל את זה שאין מסלולים בארץ כתירוץ ולכן הוא נאלץ לנהוג בכביש ציבורי.

אם מישהו מהמנהלים/אחראים קורא כאן - אני אשמח להתייחסות בנוגע להודעות של or171 שעליהן דיווחתי.

vw-golf כתב:

פורסם
הכוונה הייתה לסרטונים של madriver ביוטיוב של נהיגה בכבישים ציבוריים בארץ. שניים מהם אתה יכול לראות בשרשור הנוכחי.

למקרה שפספסת את מה שכתבתי גם לפאלו וגם לפותח השרשור (ובעצם לכל מי שקורא)-אני אוהב נהיגה והייתי שמח לראות מקום לתת בגז.

כשזה קורה בידי נהג ילדותי בכביש ציבורי וליד רוכבי אופניים - זה מפחיד. אתה גם יכול ללמוד מתגובות חבריו על האטימות, יהירות, חוסר תרבות דיון בסיסית, עילגות ואנוכיות המתבטאת בסיכון עוברי אורח עבור הנאה וסיפוק עצמי.

עכשיו, ברור לך?

קורסיקה היקר, זה שהדעה שלך היא אחת ושל אחרים מנוגדת לא אומר שהם אטומים. פשוט הדעות שלנו שונות. מי קבע שדווקא אתה הוא הצודק?

מבחינתי נהיגה ספורטיבית לא חייבת להיות מהירה מאוד ועל המגבלות. אני בהחלט נהנה גם כשאני נוסע מעט מהר יותר מהממוצע אבל מקפיד לתרגל תוך כדי את קווי הפניה שלי,נק' בלימה, טכניקת כניסה לסיבוב וכו'. אני ממש לא מתקרב למגבלות הרכב שלי וזה לא נאמר ביהירות. מגבלות הרכב שלי עדיין גדולות עלי כנהג,אני לא מספיק מיומן לנצל אותן ואני מודע לזה. לכן אני מתרגל בכבישים מהנים, לא כאילו אני במירוץ אלא עם הרבה "מרווח ביטחון" ולדעתי אין בזה כל פסול. נכון נהיגה ספורטיבית אמיתית,שבה אני אתקרב הרבה יותר למגבלות שלי כנהג, תיהיה ב"ה בשנה הבאה בנורבוגרינג :-P .

יהירות? חוסר תרבות דיון ואנוכיות? האמת היא שלטעמי הדיון הזה דווקא לא התדרדר והאנשים פה משתדלים לשמור אותו כדיון ולא כהתנגחות.

ולדובדבן שבקצפת מבחינתי, עילגות. אז יכול להיות שאתה ממש גאון הדור ואיש ספר מלומד,יודע להתנסח בצורה מושלמת וקיבלת 100 בבגרות בלשון והבעה, לי זה נשמע כאילו סתם מתנשא ומתחבא מאחורי היכולות התחביריות הפנמנליות שלך.

ולמה זה כל כך חורא לי אתה שואל? כי אני עצמי דיסלקט,ועולה מברה"מ ואתה בכלל לא מכיר אותי כדי לדעת מה הרקע שלי. אז אתה מזלזל בי כי אני לא מתנסח יפה כמוך? זאת עילגות! זה חוסר תרבות! לא חסרים אנשים שהם מבריקים בתחומם - מהנדסים/רופאים/מדענים שלא קיבלו את מתת ההבעה שאתה קיבלת, אז גם הם עילגים? לא נראה לי.

בכל אופן יכול להיות שפשוט לא הבנתי אותך נכון ואתה תאיר את עיני. כמו כן כוונתי היא באמת לא להתנגח איתך, פשוט הכעיסה אותי האמירה הזו.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

delta עברית זה לא שפת האם שלי ואני גם לא מתנסח ממש כמו שצריך. אפילו קילתי על זה התראות פעם.

עילגות היתה מכוונת לאור171 ולmadriver. היא לא היתה מכוונת אליך ואני מתנצל אם נפגעת!

שוב: אין כאן דיון על מהי נהיגה ספורטיבית. אין כאן דעות מנוגדות.

יש כאן נהג שמסכן את משתמשי הדרך האחרים ובטוח שהוא עצמו נושא את הדגל של הנהיגה הבטוחה והמודעת.

אין כאן גם דיון של ממש מפני שהתגובות שקיבלתי בתחילת השרשור היו לא קשורות במיוחד למה שאני כותב. לכך התכוונתי כשכתבתי אטומים.

צורת הנהיגה שלך כפי שאתה מעיד היא טובה לדעתי, ואם היא באמת משקפת את המציאות אז אין ביננו שום מחלוקת.

vw-golf כתב:

פורסם
אחלה מצלמה חיים,רק מיקום שונה פעם הבאה.

תמשיך לעלות סירטונים ולנהוג בכיף שלך!

ואל תתיחס לאלה שנכנסים בך פה.

1++

שברולט קורסיקה או איך שלא קוראים לך, אני אולי לא כותב ברמה שעומדת בסטנדרטים שלך, אבל אני חושב שאתה הבן אדם הכי חופר שאי פעם רשם פה. תשחרר כבר בן אדם, תמשיך לנהוג איך שאתה נוהג איפה שאתה נוהג ותן לאחרים להנות ולנהוג איך שבא להם.

אם אתה מרגיש שנעשו פה עבירות, אתה מוזמן לכתוב על הקיר של אור ירוק - שם יתנו לך לייקים לתגובות. אבל בחייאת בן אדם, כמה אתה יכול לטחון את הנושא הזה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
נכון נהיגה ספורטיבית אמיתית,שבה אני אתקרב הרבה יותר למגבלות שלי כנהג, תיהיה ב"ה בשנה הבאה בנורבוגרינג :-P .

דווקא שם לא כדאי לך להתקרב למגבלות, מכיוון שאם אתה תגיע אליהן שם, זה כנראה יהיה במהירות הרבה יותר גבוהה, והמסלול הזה הוא הרבה דברים, אבל בטוח הוא ממש לא.

בכל מקרה, אתם מדברים פה הרבה על מגבלות, נהיגה על מגבלות זה משהו שרק נהגים מאוד מאוד מיומנים ומקצועיים יודעים לעשות, מעבר לעובדה שצריך ביצים של שור כדי לעשות זאת באמת, צריך יכולת שליטה מוחלטת ברכב, בכל מהירות ובכך תנאי דרך.

אם נשווה לכדורסל, זה לדעת בכל מצב איפה אתה נמצא על המגרש, מה לעשות עם הכדור ואיך לזרוק לסל, סוג של דירק נוביצקי :)

אני מכיר בערך שלושה אנשים שיודעים לעשות זאת באמת, כל מי שעשה איתם קורס יודע שנסיעה איתם זו חוויה אחרת, לא מהעולם הזה. כל השער שטוענים כך, מבלבלים את השכל :) כולל אני... אבל הפסקתי לטעון זאת כבר מזמן... :wink:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אלון, אל תדאג האמת שגם שם אני לא מתכוון להפריז. אני יכול להגיד שאני אפילו די חושש (השתתפות עצמית לרכבים שמשכירים שם במסלול קצת כבדה עלי :wink: ). זה היה יותר לצורך המחשה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אני אגיב ואעשה את זה פעם אחרונה בשביל שאולי אז תבין:

1.ההתנסחות שלי בפורום היא החלטה שלי ובאותו הרגע החלטתי שאתה בכלל לא שווה התייחסות רצינית.

2.אתה לא מכיר אותי ולא מכיר את חיים-אל תייחס לאף אחד מאיתנו תארים שאתה חושב שמגיע לנו.

3.אני בן 23 רק אוטוטו 4 ואני יכול לומר לך באמונה שלמה שיש לי לא רק ידע אלה ניסיון ופרקטיקה הרבה יותר נרחבים משלך גם בנהיגה גם ברכבים וגם בדרך ארץ.

4.אני יותר מאשמח לומר לך שהלוואי ובאמת שהלוואי שכל המדינה שלנו הייתה מחזיקה בלב שלי כי אז מצבנו היה כל כך טוב.

5.אני לא נכנס בכלל לדיון של מי היה קודם למי רוכבי אופניים או רכבים מהסיבה הנורא פשוטה שזה ידוע שבאותו הכביש משעות מסויימות הוא שייך לרכבים/אופנועים/רוכבי אופניים,התחלנו את הנהיגה שלנו בשעות שלנו ובמקטע האחרון שראינו את האופניים זה היה הסוף והלכנו לאכול,אם רק כל הנהגים היו אדיבים מתחשבים ודואגים כמונו הרבה יותר אנשים היו מוציאים רישיון ולא מפחדים.

6.אנא ממך תשתדל שלא לייחס לי תכונות אופי שאינם שייכות לי כי הוריי עבדו מאוד קשה עד שנפטרו בשביל להקנות לי ערכים ותכונות לתפארת ואין זו זכותך לבוא לבטל את מעש ידם בגלל שאתה מניח/חושב/יודע שאני א' ב' ג' .

7.אין מה לתת לך תשובות מעמיקות כי השאלות שאתה שואל הן לא שאלות מעמיקות ואם לא שמת לב אתה אחד נגד אלפים פה התשובה כתובה לך על הקיר.

8.סע בדרכים בטוחות ישרות ואיטיות כל עוד אתה לא פוגש אותי בהם

בברכה אור .

פורסם
בכל מקרה גם אם היו שם מאה רוכבי אופניים הייתי אומר שיסע איך שהוא רוצה, הכביש שם בשבילו לא בשביל רוכבי האופניים.

לפי איזה חוק של איזו מדינה?

לרוכבי אופניים יש אותה זכות להשתעשע בכביש כמו נהג רכב ממונע.

למקרה שפספסת את מה שכתבתי גם לפאלו וגם לפותח השרשור (ובעצם לכל מי שקורא)-אני אוהב נהיגה

קוראים לך שברולט קורסיקה. כל קשר בינך ובין נהיגה מקרי.

הפורום תומך בחובבי נהיגה. לא טוב לך - לך.

נ.ב. האחריות שלי בפורום מצומצמת לאכיפת הכללים בלבד. מעבר לזה דעתי היא כדעתו של אחרון הכותבים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

סרטון נוסף עוד מימי נחשונים ז"ל:mm_cry::bigcry:

רק חבל שאז עוד לא עברתי את הקורסים ופחות הייתי מודע לאיך לנהוג[רואים הרבה קוים לא נכונים ועוד דברים

מאז עברו המון קורסים,חוויות וניסיון בנהיגה.

המון תודה לאודי מישראמוטור על הצילום

http://www.youtube.com/watch?v=O-Z0DmeA6Mc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם
5.אני לא נכנס בכלל לדיון של מי היה קודם למי רוכבי אופניים או רכבים מהסיבה הנורא פשוטה שזה ידוע שבאותו הכביש משעות מסויימות הוא שייך לרכבים/אופנועים/רוכבי אופניים,התחלנו את הנהיגה שלנו בשעות שלנו ובמקטע האחרון שראינו .

קוראים לך שברולט קורסיקה. כל קשר בינך ובין נהיגה מקרי.

הפורום תומך בחובבי נהיגה. לא טוב לך - לך.

נ.ב. האחריות שלי בפורום מצומצמת לאכיפת הכללים בלבד. מעבר לזה דעתי היא כדעתו של אחרון הכותבים.

אכן פאלו אתה בהחלט תומך בחובבי נהיגה. זה כנראה לא המקום המתאים בשבילי.

vw-golf כתב:

פורסם

כנראה.

יש מספיק שרשורים אחרים שיותר מתאימים לאג'נדה שלך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...