Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא שחור ולבן אבל יש המון אזור אפור והוא האזור העיקרי.

אני אנסה להסביר את זה ככה:

אני בן 34 וקצת

כשהתחלתי לנהוג הייתי בן 19, יצאתי מהצבא בן 21 וחיפשתי לקנות רכב - השנה היתה 1999

בכמה אתה חושב שהייתי אז מסוגל לקנות רכב אוטומטי במחיר שפוי? - אני מדבר אתך על חייל משוחרר בתקציב של עד 30K אם הייתי בוחר להתפרע.

בדיוק - התשובה באותן שנים היתה כמעט כלום או אולי בעצם כלום!

קניתי פיאסטה 89 ידנית ב15K שקלים ואמרתי תודה - בלי מזגן, בלי חלונות חשמל, בלי הגה כוח בלי כלום! - 4 גלגלים, מנוע, גוף חימום ונוצות של אינדיאני!

היום - אתה יכול ב15K לקנות רכב אוטומטי מעל שנות ה2000 עם כל השכלולים הסטנדרטיים שקיימים ברכב ואפילו, אפילו - לקבל תצרוכת דלק שפויה - למען האמת - אתה אפילו תמצא אחד עם ספויילר, סאן רוף וג'אנט מגנזיום.

אם היום אני רוצה לתת לאשתי רכב קצת יותר מודרני מהקורולה 96 שאנחנו מחזיקים באהבה רבה - כל מה שאני צריך זה לעשות קפיצה למגרש עם מוניטין טוב (ויש כאלו) לבחור איזו ריו או גטס או אקסנט, להוסיף משהו כמו 15K עד 20K על ההחלפה ושלום שלום לעבר השמש השוקעת.

לא צריך להתעסק עם ידיים פרטיות ויש היצע בשפע

זה עונה על השאלה?

קל מאוד היום לקנות רכב כי יש היצע בשפע.

קשה מאוד היום למכור רכב - כי יש היצע בשפע.

כשלא יהיה היצע בשפע - המשפטים יתהפכו.

אתה רוצה סתם דוגמאות? הנה:

שלוש שנים אחורה אם היו אומרים לך רכב חדש ב60 אלף שקלים - היית מאמין? -> לא.

מתי בדיוק התחילו להופיע בפורום הודעות כמו - מחפש רכב לאשתי ב7K שקלים?

או סטודנט מחפש רכב ב2K עד 3K שקלים ואתה אפילו יודע שזה בהחלט מציאותי שתמצא רכבים כאלו.

לאחרונה ראיתי הודעה שמישהו שוקל אם כדאי בכלל לקנות יאריס מתחילת שנות ה2000 ב45K כשהוא יכול לקנות רכב חדש ב63K - כאילו, איזה עוד דוגמאות אתה צריך?

בדיוק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

lanosforce -

המגרשים מציעים הצעות מגוכחות על הרכבים שמגיעים אליהם.

אם המחירון של הטויוטה שלך הוא 10 תקבל עליה אולי 5 שזה 50% פחות וגם תשלם להם מחיר מלא על הרכב שלהם.

שבמציאות תוכל להוריד הרבה יותר אם תמכור את הרכב שלך בפרטי ב-5 ותבוא אליו עם מזומן.

אם אני היום הולך למגרש טרייד-אין לרכוש רכב - נקודת הפתיחה במו"מ היא 25-30% מתחת למחירון במקרה הטוב.

פורסם

שלום לכולם.

אכן שרשור מעניין,ומשקף את המצב היום.

השוק מת אבל בכל זאת יש נקודות אור.

מי שמחזיק רכב שמור ומטופל מקבל אפילו מחירון.

פרסמתי ביד 2 מודעה למכירת מאזדה לאנטיס.עמדתי יחד עם עוד 4700 מודעות למכירת לאנטיס !

אלו היו לאנטיסים מכל השנים.ביקשתי 1000 מעל המחירון.אחרי 24 שעות הגיע אדם,

ראה את הרכב שלם מחירון ולקח את הרכב(25K)

ובכל זאת למה? כי האוטו 1800 מודל 99 עם סאן רוף בצבע שחור(נדיר מאוד) ,שכל מי שהיה רואה אותו היה חושב

שהצבע חדש(והוא לא היה ).האוטו חנה בחניה מקורה נשטף פעם בשבוע על ידי והיה "ללא שריטה" .

הוא גם היה עם ק"מ סביר 185K וטופל רק בשמן MOS2 -לכן נסע כמו חדש.

מה המסקנה? רכב שמור ימכר גם במצב שוק קשה ובתחרות מול מגרשי הליסינג.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם
שלום לכולם.

ראה את הרכב שלם מחירון ולקח את הרכב(25K)

ובכל זאת למה? כי האוטו 1800 מודל 99 עם סאן רוף בצבע שחור(נדיר מאוד) ,שכל מי שהיה רואה אותו היה חושב

שהצבע חדש(והוא לא היה ).האוטו חנה בחניה מקורה נשטף פעם בשבוע על ידי והיה "ללא שריטה" .

הוא גם היה עם ק"מ סביר 185K וטופל רק בשמן MOS2 -לכן נסע כמו חדש.

ג.

זה רק בגלל שהרכב עולה 25K. זה תחום שבו אנשים עוד משלמים במזומן, וידוע שהרכבים במגרשים במחירים אלה, דפוקים יותר משניצל. בגלל זה קיבלת מחירון.

אם היית לך מאזדה 3 שנת 2004, במחיר של 50K, שמורה כמו בובה - יכלת להתחנן עד מחר, אבל לא היית מקבל אפילו טלפון אחד - כי פשוט במחירים כאלה כבר יותר שווה לגשת ולקנות רכב חדיש יותר מאחת מחברות הליסינג.

• תוכן חדש...