Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני יכול לומר רק על עצמי - אני לא מסתכל בכלל על רכבים שמפורסמים ללא מחיר. אם אני מחפש ביד2 אז תמיד אני מסנן לפי מחיר מינימום של 111 ש"ח כדי לראות רכבים שיש להם מחיר.

כנ"ל, רק שאני רושם החל מ 101 :-) שקל :):-) בנוסף אני עושה סינון רק עם תמונה ויד

אגב, דוד שלי מכר תוך יומיים אופל קורסה 2004 יד 2 עם 100K ב2K מעל המחירון.

לפי דעתי הכל תלוי במצב הרכב ועד כמה באמת לחוץ לך למכור. יש לי חבר שמפרסם רכב כבר שנתיים ביד שנייה לא לחוץ לו למכור והוא יושב ומחכה לפרייר שיתקשר לקנות.

כריזמה 03 | קורולה 05 | 9-5 02 | TypeR 10

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין ספק שזה אחד הדברים ה"חכמים" ששמעתי.. :shock:

טוב, עכשיו אני לפחות יודע לרשום 111 במחיר המודעה :roll:

טוב שנפתח השירשור הנ"ל, עכשיו אנשים יודעים מה לשפר במודעה בכדי למכור!

ואתם כבר העלתם ספקולציות שהשוק מת :lol:

חבל שאתה עוקץ מבלי להבין.

אפשר באותה מידה לרשום שקל אחד (=1) על מנת שלא יופיעו מודעות ללא מחיר.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
כל אלו שמכרו, זה היה לאחרונה או לפני 3 חודשים?

אני יכול להגיד לך שהשוק פשוט מת!

חברים, מכרים, ידידות - אף אחד לא מצליח למכור את הרכב גם בכמה אלפים טובים מתחת למחירון. פשוט אין טלפונים!

אין סיכוי היום לאדם פרטי להתחרות במגרשים ובסוכנויות.

הסיבה היא מאוד מאוד פשוטה.

מבצעי המימון כל כך אגרסיביים שכמעט כל אחד יכול להרשות לעצמו רכב בן 3 עם 100,000 ק"מ בפחות מ 1000 שקל לחודש.

פורסם
מצד שני, זה לא הגיוני לשלם על רכב בן 6 עם 100K ק"מ יותר מחצי מחיר אחד חדש (תבדוק מחירון מאזדה 3 או קורולה 2006), זה עיוות לדעתי.

עיוות לא עיוות,טויוטה זה טויוטה,נראה אותך מוצא אחת פרטית שנתון 2006-7 במחירון...

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
אני לא מבין למה אתה מופתע,הדרישה לאמריקאיות בשוק היא נמוכה ואמריקאיות גדולות עוד יותר נמוכה.

זה לא קשור לתקופה מסויימת, זה תמיד ככה.

שברולט מאליבו 2005 יד שנייה 90000 אלף קילומטר חדשה פשוט אבא שלי משקיע בה הרבה תמיד נקייה מצוחצחת אף אחד לא באמת רציני ומציעים 30000 ומשהו אלף שקל המחירון 53000 בטרייד אין למינהם נותנים 33000 40000

זה מצב השוק היום, במיוחד לרכבים כאלה.

מה גם, שאם קיבלת בטריידאין הצעה יותר טובה ממה שקיבלת בחוץ אומר שכנראה זה המחיר הכי טוב שתוכל לקבל.

הרוכשים מבחינתם רואים בצד המבקש מחיר לא ריאלי כ"לא רציני". בכל מקרה בטוח שעם המבצעים של היום אז גם כביכול ההורדה שיעשו לך בטרייד מתקזזת פחות או יותר עם מה שאתה מבקש על הרכב. כך שכרגע זו כנראה האופציה הכי טובה מבחינתך למכור את הרכב ולהתקדם למשהו אחר. אלא אם זה לא מפריע לך ומוכן להישאר איתו עוד זמן רב.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

הרוכשים מבחינתם רואים בצד המבקש מחיר לא ריאלי כ"לא רציני".

ובצדק, כי מי שבאמת רוצה למכור מהר ולהיפטר מהרכב נותן מחיר תחרותי בהתאם לשוק, אין מה לעשות...

כריזמה 03 | קורולה 05 | 9-5 02 | TypeR 10

פורסם

כמה דוגמאות מיד 2:

מזדה 3 שנת 2006,נפח 1600 סמ"ק, 649 מודעות.

טויוטה קורולה שנת 2007, 303 מודעות.

פורד פוקוס שנת 2007, 318 מודעות.

דייהטסו סיריון שנת 2008, 530 מודעות.

אז למי שיש אחד מהרכבים האלו (ועוד הרבה דגמים נוספים), מה הסיכוי שיראו דווקא את המודעה שלכם?

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

פיג'ו 206 XS

90 כ"ס, שנת 1999 יד 4 , 157,000 ק"מ, נמכרה לפני חודשיים לאחר כשבוע שהייתה מפורסמת בכ1000 ש"ח מתחת למחירון.

הרכב היה במצב מעולה, שמור ומטופל בקפדנות יתרה ללא צורך בישוק קו.

פורסם
כמה דוגמאות מיד 2:

מזדה 3 שנת 2006,נפח 1600 סמ"ק, 649 מודעות.

טויוטה קורולה שנת 2007, 303 מודעות.

פורד פוקוס שנת 2007, 318 מודעות.

דייהטסו סיריון שנת 2008, 530 מודעות.

אז למי שיש אחד מהרכבים האלו (ועוד הרבה דגמים נוספים), מה הסיכוי שיראו דווקא את המודעה שלכם?

אל תשכח שהרבה פעמים אתה תגלה שאתה רואה את אותו הרכב למכירה מפורסם כמה וכמה פעמים בהודעות שונות, באתרים שונים ובחלק מהאתרים המידע נשאב מאותו המאגר אז ככה שהנתונים שאתה מקבל הם מנופחים מעל ומעבר למה שבאמת קורה במציאות.

ואחרי הכל המציאות היא שלרכוש היום רכב זה קל ולמכור מאוד קשה - וזה תמיד יהיה או ככה או ככה.

או שיהיה לך קשה לקנות אבל קל מאוד למכור או שיהיה לך קל מאוד לקנות אבל קשה מאוד למכור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מאמין שרכב טוב, שהיה בידיים פרטיות מיומו הראשון ובעל נתונים טובים (ק"מ נמוך, ספר טיפולים, ללא תאונות) ימכר מהר מאוד!

כיום השוק מוצף ברכבים גמורים שנרכשו מליסינג/השכרה ובעלי ק"מ גבוה יחסית.

תחפשו קורולה 2007 שמורה, פרטית וללא עבר ליסינג/השכרה, ספר טיפולים מסודר וללא תאונות.

אם תמצאו אחת כזו מכול מאות המודעות, אני דיי בטוח שעד שתרימו טלפון יש סיכוי שהרכב ימכר, וכן, יש סיכוי שמעל מחיר המחירון.

אני אומר זאת מניסיון ולא משמועות.

זה דיי נוח לרכוש היום רכב מליסינג בפריסה לתשלומים ובהנחות גדולות,

זה לא כל כך נוח למכור את הרכב הזה אחר כך, אפילו במחיר ריצפה מאחר ויש היצף של רכבי ליסינג לשעבר.

לעומת זאת הפרטיות השמורות דרושות מאוד, בדיוק בשביל אלו שלא מוכנים לרכוש מליסינג (ללא קשר אם זה מוצדק או לא).

• תוכן חדש...