Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום

 

בקרוב אזמין כנראה את הרכב הנ"ל (מנוע 1.2).

ראיתי בסוכנות כי הרכב אינו מגיע עם רדיו דיסק מקורי.

זה מתאים לי מאד כיוון שגם היום יש לי מערכת טובה שאני מתעתד להתקין ברכב החדש.

מישהו יודע איזה רדיו דיסק מתקין היבואן ואיזה רמקולים (אלא אם אלו מגיעים עם הרכב?).

(בסוכנות עצמה הרכב היה ללא רדיו דיסק).

 

תודה מראש

רונן

פורסם

במקרה שלי שדרגתי לקנווד עם USB ובלוטות... מגיע עם רמקולים קדמיים בדלתות וטוויטרים בדש... מערכת נחמדה מאוד סה"כ.

פורסם

אם לא אצליח לקבל תשובה אני אנסה.

בדר"כ סוכני המכירות אינם יודעים מידע שכזה.

חשבתי שמי שקנה את הרכב יוכל לדעת.

פורסם

רדיו דיסק של קנווד עם כניסת AUX ורמקולים בדלתות כולל טוויטרים בדש. זה מה שמקבלים מהיבואן! אני אישית שדרגתי את המכשיר אצל סוכן המכירות.

פורסם
דגם?

איזה רמקולים?

 

 

תודה

 

זה כבר באמת לא זכור לי. ממה שהבנתי רמקולים של JBL אבל לא פתחתי את הכיסוי כדי להתבונן. מכשיר בסיסי של קנווד. לא תקבל שם מערכת מטורפת.

×
×
  • תוכן חדש...