Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מחר אני אמור לסגור עסקה עם קרסו לגבי רנו מגאן 2008 דגם EX.

הרכב מיד ראשונה פרטי,עם 20000 ק'מ בלבד ונראה מצויין.

קרסו מציעים אותו עם כל ההטבות,3 שנות אחריות,ביטוח חינם,וכל ההטבות האחרות,במחיר מחירון 67000 ש'ח.

האם כדאי.

אשמח לתשובות מהירות,כיוון שמחר בבוקר אני אמור לסגור איתם.

תודה מראש.

פורסם

20K זאת נסועה מעולה לרכב בן 3 שנים,הרנו אולי לא מציגה אמינות מדהימה,אך יש לך ק"מ נמוך,אחריות ואתה מקבל רכב מרווח ובטיחותי.

כבר כמה פעמים דיברו פה על כך שתיבת ההילוכים לא נעימה במאמץ הייתי נותן דגש על זה,הרי גם ככה תיקח אותה לנסיעת מבחן.

לגב הבדיקה,אני מאמין שהם נתנו לך את הבדיקה שלהם,היו פה כמה אנשים שאמרו שהבדיקות של קרסו מאוד זהות למה שהם עשו באופן פרטי,אני באופן אישי,הייתי משקיע עוד 350 שקל ובודק במכון שאני בחור,מה זה לעומת 67K ?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם אני הייתי לוקח אותה במידה והבדיקה שלי הייתה יוצאת נקייה (יחסית) לשנתון.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

מחיר גבוה בצורה מוגזמת!

אתה כנראה לא התמקחת איתם כלל. אל תקנה במחיר הזה למרות שהרכב נשמע מציאה.

אני עצמי קניתי מהם שבוע שעבר מגאן פרטית ex 2007 עם 54,000 ק"מ.

אני יודע שרכבים ברמה שאתה רוצה לקנות נמכרו בחודש האחרון אצלם בסביבות 57-58k! אל תשלם יותר מ60K על הרכב הזה. לדעתי זו טעות.

פורסם

ומצד שני גם הבדל של 60K ק"מ זה לא מאט.

אל תשכחו אמנם הוא משלם מחירון,קחו ביטוח עד 2500 שקל מתנה,אז במקום 67 יש כבר 64.5?

אתה אומר רכבים כאלה נמכרו ב 57-58? עם כזה ק"מ?

לדעתי עדיף להוסיף את 6K מה 58K שאמרת,ולקבל רכב שגם בשוק הפרטי קשה למצוא כזה ק"מ,ועם 3 שנות אחריות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני יודע על רכב כזה שנמכר ב58k עם 45,000 ק"מ.

במחשבה שניה, אני לא זוכר אם זה היה ex או ביזנס.

אבל עדיין, מי קונה מגאן במחיר מחירון?!

פורסם
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=390803

תראה את השרשור הזה שרץ במקביל. מגאן 2008 מקרסו ב-50K ש"ח. אומנם 80K ק"מ אך פער אדיר במחיר.

,

כאן מדובר על מגאן EX פרטית ושם מדובר ככל הנראה על רכב מליסינג ברמת אבזור אחרת. זה משפיע משמעותית על המחיר.

תודה לכולם על התשובות המועילות.

מחר בבוקר אני שם,אנסה להתמקח קצת,ואם אצליח להוריד מעט אקח את הרכב לבדיקה.

תודה.

היי יוסיסופר,

כמובן שאתה מוזמן להגיע אלינו לסניף ואני מקווה שבסופו של דבר תיהיה מרוצה, תחזור עם חיוך ורכב חדש. אם אני מזהה נכון את שמך אז אלנה מסניף חיפה עזרה לך עד כה. אני מכיר אותה ואני מאמין שהיא תצליח להגיע איתך לעמק השווה.

פורסם

רכשתי אותו,תודה לכל העוזרים.

רכב חדש,יפהפה,מאובזר,נקי,ונוסע מצויין.

רכשתי אותן ב-65000 ש'ח,קבלתי גם ביטוח מקיף מתנה,וואצ'רים לשלושה טיפולים מוזלים,החלפת שני צמיגים חדשים וכיוון פרונט.

והיחס היה מצויין.

לא רציתי להתחזר יתר על המידה,ולכן לא התווכחתי על המחיר יתר על המידה.

תודה לכולם,ובפרט לארן.

פורסם

תתחדש,תן קצת בתמונות :-)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם.

לאחר כשישה שבועות שימוש במגאן-שהחלטתי לרכוש אותה גם בזכות המלצותכם,אני רוצה לכתוב התרשמות ביניים.

נוחות.

כמי שכל חייו נהג ברכבי ליסינג יפניים (מיצובישי מאזדה 3 וניסן מיקרא של אישתי)הופתעתי לטובה והנוחות המרווח,וההרגשה שלא נוסעים עם עגלה.

בטיחות.

הרכב יציב,מגיב יפה מאוד בסיבובים ובבלימות חרום,יש הרגשה מאוד נעימה של בטיחות (אולי בגלל הכבדות משהו של הרכב),ממש תחושה טובה.

אמינות.

הרכב אומנם אצלי רק שישה שבועות,ורכשתי אותו בקילומטרז' מגוחך (20300),והוא שנת 2008,אבל התחושה היא שהרכב אמין,נוסע חלק,אני כמובן לא "קורע" אותו ונוסע רגוע,לא נוסע מהר,ולכן צריכת הדלק אצלי היא כ-1-ל 12.5 ק'מ בנסיעה עירונית ובן עירונית גם יחד.

כיוון שהרכב קצת כבד,אני מרגיש עצלנות מסויימת מצידו במצבים מסויימים,דבר שלא מפריע לי כלל,כיוון שבדרך כלל אני נוהג רגוע.

יש שתי בעיות שטרם מצאתי זמן לטפל בהם.

1.בדלת השמאלית קדמית יש את המתגים מפעילי השמשות שמידי פעם אני חש שם בהתחממות מסויימת,ואחר כך זה נעלם וחוזר שוב.

2.משום מה ברווס (הגיר אוטומט)הרכב מתדרדר מעט עד שהגיר תופס (אני חונה ברוורס ובמעט שיפוע).

כמובן שאשמח לרעיונות לשיפור.

בכל מקרה מדובר ברכב אמין שכיף ונהוג בו.

פורסם

תתחדש ותהנה !

ההתחממות במתגי השליטה בדלת הנהג מוכרת, היה פה שרשור לפני חודש-חודשיים, ולא היו מסקנות או הצעות.

שרות קרסו לא טרח להשיב להודעה פרטית בנושא כדי שבררו וישכילו אותנו מנסיונם בנושא.

לא ברור למה ההתחממות רק במתג אחד, כי לכל המתגים שם יש תאורה שקצת מחממת.

לגבי הרברס - האם הכוונה שהרכב מחליק קדימה או ממש מתנדנד?

לגבי ההחלקה קדימה, אם השיפוע חד יחסית השתמש בו זמנית (ברגל שמאל וימין) בשתי הדוושות, כמו שתעשה בנסיעה קדימה בזינוק בעליה תלולה. להילוך אין מספיק כוח כדי להזיז את הרכב וגם להתמודד עם זוית השיפוע.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

סליחה שאני האיש הרע וקצת משבית שמחות...אבל:

"תחושה של אמינות?" אתה באמת משוכנע שניתן לקבוע מהי דרגת אמינות של רכב לאחר שישה שבועות? מה שאתה עושה כאן הוא בסך הכל מנסה לשכנע אותנו ובעיקר את עצמך, שקניתי רכב אמין ובמילים אחרות, להצדיק את הרכישה - הרי בטוח אתה כמו רבים אחרים, מודע לתדמית הבעייתית של רנו בכל הקשור לאמינות... אבל את הסוגיה הזו ניתן יהיה לדעת רק במהלך החודשים הקרובים. ואז, לא בטוח שתרצה לחלוק עימנו, הרי מרבית האנשים לא אוהבים להודות שטעו או שחוו מחדלים או החלטות לא נכונות.

למרות האמור, תתחדש ומקווה שתמשיך ליהנות מהמכונית!

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...