Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה שלא ירצה לחלוק?

גם אם התקלות יופיעו, יש אחריות היבואן.

אז מה ההחלטה הגורלית כאן או מחדל בקניית מגאן שצריך להתבייש להודות בהחלטה לא נכונה?

להפך, אם יופיעו תקלות, אני מאמין שהבחור ירצה לחלוק על אופן הטיפול של היבואן במסגרת האחריות,

ואם יש בעיות, נראה זאת בפורום המשפטי (עד עכשיו לא ראינו תלונות בעניין האחריות של קרסו).

די, תפסיקו להגזים ולצייר שחורות! אני לא קונה את הפחדות האלה אחרי 9 רכבי רנו במשפחה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
סליחה שאני האיש הרע וקצת משבית שמחות...אבל:

"תחושה של אמינות?" אתה באמת משוכנע שניתן לקבוע מהי דרגת אמינות של רכב לאחר שישה שבועות? מה שאתה עושה כאן הוא בסך הכל מנסה לשכנע אותנו ובעיקר את עצמך, שקניתי רכב אמין ובמילים אחרות, להצדיק את הרכישה - הרי בטוח אתה כמו רבים אחרים, מודע לתדמית הבעייתית של רנו בכל הקשור לאמינות... אבל את הסוגיה הזו ניתן יהיה לדעת רק במהלך החודשים הקרובים. ואז, לא בטוח שתרצה לחלוק עימנו, הרי מרבית האנשים לא אוהבים להודות שטעו או שחוו מחדלים או החלטות לא נכונות.

למרות האמור, תתחדש ומקווה שתמשיך ליהנות מהמכונית!

משבית שמחות?,לא ולא,מכבד את דעתם של כולם,גם את של אלו שהזהירו אותי או המליצו לי על הרכישה.

תחושה של אמינות ?,כן ,כשנוסעים ברכב יש את התחושה (אוסיף ואומר תחושה די מושכלת) של הרכב שאתה נוהג בו,ובהחלט מרגישים את ההתנהגות שלו ואת ההסתגלות שלו לתנאי דרך,הנסיעה חלקה,אחיזתו בכביש,הרכב מגיב יפה-אם כי במסגרת המגבלות שהצבתי לעצמי לא "לקרוע" אותו.

ולמה לנסות לשכנע את עצמי להצדקת הרכישה?,יש מאחורי עשרות שנים של רכבים שהיו בבעלותי,והרי בחרתי בעצמי את הרכב,ולא כי הרופא אמר לי.ואם היתה טעות מצידי אני רק יוכל ללמוד ממנה,ולכן לא רואה בושה להודות בה במידה ותהיה.

המודעות להבעיות אמינות התגלו לי רק כאן בפורום,וזאת הסיבה שבחנתי את הרכישה בשבע עיניים,וסך הכל החוות דעת ממקור ראשון היו די חיוביות לגבי שנתון 2008 ואילך.מה עוד שגם התיעצתי עם אי אלו בעלי מגאן.

למה לא לחלוק את החוויות ?,גם אם הן שליליות,אני בהחלט אעשה זאת במידה ויהיו כאלו.

תודה על האיחולים,נכון לעכשיו אני נהנה (באמת).

• תוכן חדש...