Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לכל המעוניינים חבר שלי יבואן של מצלמות הזמין כרגע מלאי של 50 מצלמות כאלו וגם כן עם כרטיס זיכרון של 2 GB הבחור טוען שהמחיר כרגע עומד על 350 ש"ח למצלמה,המשלוח הראשון בדרך עם DHL ואמור להגיע שבוע הבא.כמובן שהמחיר יכול לרדת עוד תלוי בכמות המזמינים העתידית.

ברגע שהבחור יקבל את החבילה ה- 50 מצלמות ראשונות יעמדו למכירה,אני אעדכן אותכם בהמשך בפרטי יצירת קשר עם הבחור ברגע שהחבילה תיהיה פה.

לידיעתכם!

שתי שאלות על המצלמה:

1. איזה כרטיס זיכרון זה? miniSD, microSD, SD וכו
  2. למה באתר של GUY רשום זוית צילום של 120 מעלות, ובתמונה שלך פה זה 140 מעלות?? מה נכון
  3. בתמונה שלך רשום שיש רק עותק אחד מכל האביזרים, לא לכל המלצמות ביחד

• תגובות 426
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

guyam1, גם אני נרשמתי. לא שמתי לב בכלל שאתה נותן גם 2GB זיכרון. כבר דאגתי לי מראש ל- 16 :)

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
שתי שאלות על המצלמה:

1. איזה כרטיס זיכרון זה? miniSD, microSD, SD וכו
  2. למה באתר של GUY רשום זוית צילום של 120 מעלות, ובתמונה שלך פה זה 140 מעלות?? מה נכון
  3. בתמונה שלך רשום שיש רק עותק אחד מכל האביזרים, לא לכל המלצמות ביחד

1.כרטיס SD

2.המפרט שאתה רואה זה המפרט ישירות מהיצרן בכבודו ובעצמו,קשה לי להאמין שיש ליצרן טעות אבל אני יכול לברר זאת מחר.

3.מה הכוונה עותק אחד? כל מצלמה מגיעה עם האביזרים שרשומים במפרט.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
1.כרטיס SD

2.המפרט שאתה רואה זה המפרט ישירות מהיצרן בכבודו ובעצמו,קשה לי להאמין שיש ליצרן טעות אבל אני יכול לברר זאת מחר.

סבבה, GUY אתה רוצה להסביר למה אצלך רשום זוית של 120 מעלות וליצרן 140? ומה נכון? אם זה אותו דגם, לא יכול להיות תשובות שונות!

פורסם
סבבה, GUY אתה רוצה להסביר למה אצלך רשום זוית של 120 מעלות וליצרן 140? ומה נכון? אם זה אותו דגם, לא יכול להיות תשובות שונות!

לדעתי זה לא אותו דגם.

שים לב בתמונה שחיבור המצלמה לחצובה שונה בשתי המצלמות. מה שאומר שאלו שתי מצלמות שונות.

מה שלא מצויין במפרט בתמונה של SLAVA זה אם יש יציאת HDMI.? מצויין רק שזה מקליט באיכות HDMI.

אני אישית אקנה מגיא.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
לדעתי זה לא אותו דגם.

שים לב בתמונה שחיבור המצלמה לחצובה שונה בשתי המצלמות. מה שאומר שאלו שתי מצלמות שונות.

מה שלא מצויין במפרט בתמונה של SLAVA זה אם יש יציאת HDMI.? מצויין רק שזה מקליט באיכות HDMI.

אני אישית אקנה מגיא.

עודד.

אם אין תגובה עד תשע וחצי, גם אני אקח מגיא.

ואגב - גיא תחליף את החברה האידיוטית שעושה לך את החנות, למשל בהרשמה מוקדמת אפשר לראות אימייל רק 18 תווים ראשונים - טעות של מתחילים, או עיגול פינות בבדיקות... לא יודע מה איתך, אני שונא כזה יחס אישית :)

פורסם

שלום לכל חברי הפורום!

שכל אחד יקנה היכן שהכי טוב לו ונוח לו לקנות.בכל זאת זה שוק חופשי ותמיד טוב כשיש תחרות בשוק ואנחנו הצרכנים רק מרוויחים מזה,אני חס וחלילה לא בא פה לפגוע בפרנסה של אף אחד ולי בטוח אין שום רווח מזה פשוט רוצה לעשות טובה לחבר טוב וטובה לחברי הפורום! לפי דעתי אלו שתי מצלמות דומות בתכונותיהן ואני אפילו אנחש שהן מגיעות מאותו היצרן שבסין.

אם נבקש מגיא שיביא תמונה יותר ברורה של המצלמה אני חושב שגם שם לא נראה יציאת HDMI אמיתית כמו שיש בטלוויזיות אלא יציאת USB-HDMI,גיא תקן אותי אם אני טועה בקשר לזה.

ממה שידוע לי שבמצלמה שפירסמתי יש יציאת TVOUT באיזו צורה היא מגיעה לא ידוע לי ואת זה אני אגלה ברגע שהבחור יקבל את המצלמות.

**עריכה**

בכל מקרה על מנת למנוע לעצמי בלבולי שכל מיותרים(כמו שפתגם ישן אומר: אל תעשה טוב שלא יהיה לך רע) תשכחו מכל מה שרשמתי ותקנו מגיא,אני כבר אמצא מי יקנה את המצלמות.

בהצלחה לכולם!

תודה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
שלום לכל חברי הפורום!

שכל אחד יקנה היכן שהכי טוב לו ונוח לו לקנות.בכל זאת זה שוק חופשי ותמיד טוב כשיש תחרות בשוק ואנחנו הצרכנים רק מרוויחים מזה,אני חס וחלילה לא בא פה לפגוע בפרנסה של אף אחד ולי בטוח אין שום רווח מזה פשוט רוצה לעשות טובה לחבר טוב וטובה לחברי הפורום! לפי דעתי אלו שתי מצלמות דומות בתכונותיהן ואני אפילו אנחש שהן מגיעות מאותו היצרן שבסין.

אם נבקש מגיא שיביא תמונה יותר ברורה של המצלמה אני חושב שגם שם לא נראה יציאת HDMI אמיתית כמו שיש בטלוויזיות אלא יציאת USB-HDMI,גיא תקן אותי אם אני טועה בקשר לזה.

ממה שידוע לי שבמצלמה שפירסמתי יש יציאת TVOUT באיזו צורה היא מגיעה לא ידוע לי ואת זה אני אגלה ברגע שהבחור יקבל את המצלמות.

**עריכה**

בכל מקרה על מנת למנוע לעצמי בלבולי שכל מיותרים(כמו שפתגם ישן אומר: אל תעשה טוב שלא יהיה לך רע) תשכחו מכל מה שרשמתי ותקנו מגיא,אני כבר אמצא מי יקנה את המצלמות.

בהצלחה לכולם!

תודה.

מצ"ב תמונה של החיבור HDMI בספונטניות של הרגע האחרון:

מצטער על האיכות:

IMG_0002[1].JPG

IMG_0003[1].JPG

פורסם

למה המצלמה הזאת מתחברת? על מה היא נתפשת באוטו? כל תחילת נסיעה צריך להפעיל אותה או שאפשר לחבר אותה לאוטו כמו טייפ?

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם
סופי 2GB . מי שיבחר להרחיב המצלמה תומכת עד 64GB

אוקיי. זה קצת יקר.

ציפיתי לכרטיס יותר גדול מההודעות הקודמות שלך (2G בארץ=25 שח)

שיהיה בהצלחה

פורסם

יום טוב שיהיה לך ואל תחשוב כל הזמן שלילי..(:

אני אף פעם לא חושב שלילי, פשוט בהצהרת כוונות שלך דיברת על נפח גדול יותר, אבל זה לא מה שישבור אותי.

נרשמתי.

פורסם
1.כרטיס SD

במפרט שלך רשום שתומך עד 32GB

אז זה לא יכול להיות אותו דבר

פורסם

גיא יש לי כמה שאלות.

1 כמה שוקל הסרטון של השתי דקות?

2 המצלמה עובדת על ידי חיישן תנועה, זאת אומרת השימוש שלי בעיקר שהאוטו לא מונע?

3 כאשר האוטו לא מונע ואני בכלל לא באוטו כמה זמן הסוללה יכולה לצלם?

תודה.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...