Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 430
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה זה 3 דוחות מה שמעקב את השוטר זה המהירות כתיבה שלו .ליד מפעל טבע בכפר סבא ברמזור ליד זול פו .חשבתי שפתחו חנייה ציבורית .פשוט מכונה להדפסת כסף .למה אני צריך לחטוף דוח ואז ההוכחה צריכה להיות מצידי ולא של השוטר .ואני לא מדבר על המתנדבים שבאים בקבוצות כאילו יוצאים לפאב.עצר אותי מתנדב לפחות בן 65 אומרים לי רשיונות נתתי לו זה שכח שזה אצלו ואומר לי נו מה עם הרשיונות ואני לא מבין מה הוא רוצה מאתנו .תביא לי רישיון אמרתי לו מה אתה צוחק או שזה אמיתי הרשיונות ביד שלך כבר 2 דקות .אישתי מרוב צחוק צחקה לו בלי סוף חשבתי שהוא מרוקן עלי חבילת דוחות .אם מגיע לי דוח תתן לי אותו אבל זה ממש לא מעניין אותי אם המפקד שלו אמר לו תביא כמות דוחות במשמרת .

פורסם

חוץ מזה, אין שום בעיה לעשות דוחות איכותיים.

אני מבטיח לכולם פה שאם היו ניידות סמויות עם אינטרס באמת לאכוף, הן היו יכולות לתת דוח כל משמרת, אפילו לפני שהמנוע מספיק להתחמם.

חסרים אידיוטים שחותכים?

רוכבי קטנוע שמתחילים נסיעה שניה וחצי לפני האור הירוק?

ערסים עם מוזיקה גבוהה מדי?

אנשים שעוברים נתיב בלי לאותת?

אאנשים שמדברים בטלפון בזמן נהיגה?

אפשר לאכוף את כל העבירות האלו בקלות, ולעשות 20 דוחות טובים במשמרת, במקום 10 שהם לא מוצדקים.

פורסם

השוטר מקבל משכורת בכדי לאכוף כמו שאמרו, הוא נותן לנו שירות, אז הוא צריך להתנהג בהתאם ולהיות אדיב (במיוחד לאלו שמשלמים לו), הנהג לעומתו, לא חייב כלום כי לא משלמים לו על זה (במיוחד כשמאשימים אותו בעבירות שלא ביצע ומעכבים אותו), זה לא אומר שהוא צריך להיות מגעיל, אבל ברוך הבא לישראל, נחמדות זה מצרך נדיר.

פשוט שכולם יהיו נחמדים ואדיבים, יהיה טוב יותר לכולנו.

איך אמרת? ישראלי במיטבו?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קלעת בול, עכשיו רק תשפר מעט את יכולות הבנת הנקרא שלך ותראה שבסוף המשפט אמרתי שזה לא אומר שהוא צריך להיות מגעיל.

זה שהוא מגעיל - ברוך הבא לישראל.

כבר חתמתי...

פורסם

פשוט מגעילה הסלחנות של הישראלים כלפי התנהגות מגעילה.

לוקחים התנהגות של בהמות ונותנים לה לגיטימציה.

חבל שאין התייחסות בחוק להתנהגות מזלזלת ופיצויים בהתאם.

חבל שבלי צעקות אי אפשר להזיז פה כלום.

הדהים אותי שהייתי עם חבר באוטו ועיכבו אותנו, והוא התחיל לצעוק על השוטר עד שעזבו אותו בשקט.

הייתי בשוק שהוא בכלל מעז לעשות את זה.

מדהים אותי שאני הולך לכל משרד ממשלתי או משרד שנותן שירותים והפקידה אדישה ולפעמים עם מסטיק בפה ולא עושים לה כלום.

יש קלות בלתי נסבלת להתנהגות בהמתית, ולמישהו שמגיע ממדינה שבה יש תודעת שירות, זה ממש מרתיח ומעליב.

"ברוך הבא לישראל" זה משפט מעליב ומראה שמקבלים את הגישה המגעילה הזאת.

פורסם
קלעת בול, עכשיו רק תשפר מעט את יכולות הבנת הנקרא שלך ותראה שבסוף המשפט אמרתי שזה לא אומר שהוא צריך להיות מגעיל.

זה שהוא מגעיל - ברוך הבא לישראל.

מצטער - לא הצלחתי לשפר את היכולת הדפוקה שלי בהבנת הנקרא.

קראתי את ההודעה שלך שוב ושוב - אותה התוצאה:

אתה חושב, שלשוטר אסור להיות לא אדיב,במיוחד אליך, כי אתה משלם לו.

ולך מותר להיות מגעיל, כי לא משלמים לך בשביל אדיבות, ואתה בישראל.

אבל להיות מגעיל - זה לא חובה..

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יש לי לומר שני דברים על זה:

1. שים לב שהשוטר שעצר אותך עמד באדום לבן וכן, נגד כיוון התנועה ברחוב חד סיטרי (תקן אותי אם אני טועה)

רק הפרמטרים האלו יכולים לפסול את הדוח גם אם לא עצרת בעצור. ולמען הסר ספק, הצילום אכן מוכיח שעצרת עצירה מלאה.

אפשר לטעון שעצרת אחרי הקו, אבל על פי ההקלטה הטענה שלו הייתה שלא עצרת ולכן אין לו שום סיכוי.

וזה מוביל אותי לדבר השני והחשוב יותר-

2. אל תפחדו ללכת עם שוטרים לבית המשפט. אני כבר ניצחתי שוטר תנועה בבית המשפט ובשנה הבאה אני לוקח אחד אחר למשפט וגם אותו אנצח.

שוטרים הם לא אלים. ולצערנו 50% מהדוחות שהם רושמים הם דוחות שמגיעים ממקום של לעשות כסף וגרוע מכך, ממקום של אגו ועליונות פקטיבית של אנשים קטנים עם כח גדול ביד.

לפני כמה שנים נסעתי בכביש ראשי ושוטר נכנס ממסלול השתלבות ימני כשהוא רצה לחתוך אותי במקום להמתין ולהכנס כחוק.

משלא נתתי לו להכנס הוא עקף אותי מאחור, עבר לשמאלי וסימן לי לעצור.

הורדתי את החגורה בכדי לדבר איתו ושאלתי אותו מה הבעיה אז הוא אמר לי בלי בושה שאני לא חגור. אמרתי לו בדיוק מה אני חושב עליו ועד כמה הוא מבייש את המדים שלו ושאנחנו ניפגש בבית המשפט.

נפגשנו כעבור שנה בבית המשפט כשהוא בשחצנותו כמעט לא זוכר דבר בעוד שאצלי זה היה טרי כמו אתמול.

תשאלו אותי ואז נתנו לי אפשרות לתשאל את השוטר. העליתי את כל העובדות האפשריות, כולל סוג הרכב שאני נוהג בו (בעל קורה כפולה חיצונית המקשה את הראות למיקום החגורה) כולל העובדה שהיה יום גשום ושלבשתי מעיל שחור וכולל העבירות שהוא ביצע.

דיברתי ברהיטות והייתי בטוח בצידקתי מילה כנגד מילה. גרמתי לאיש לגמגם והשופטת זיכתה אותי כשאדון שוטר בורח עם הזנב בין הרגליים.

לפני חודשיים קרה לי מקרה דומה כשנסעתי בנתיב הימני כי שמעתי רעש מהגיר ורציתי לעצור בצד. כשעצרתי הרעשים נפסקו, המשכתי בנסיעה ושוב הם חזרו, לכן נשארתי בימני. שני שוטרים על אופנוע עצרו אותי. הסברתי להם את הסיבה, הרי ראיתי אותם, מה אנהג בכוונה בצד ימין כשאני רואה אותם ולא אנסה אפילו לעבור שמאלה? אבל הם בשחצונתם, לא עניין אותם דבר פרט לדוח. אחד מהם בכלל דיבר אלי כאילו מינימום מלך העולם ירד מהשמיים לתת לי דוח.

וגם את החבר'ה האלו אפגוש בבית המשפט.

אני לא מפחד מהם, יש לי יכלת ורבאלית טובה משלהם והצדק לצידי. כמה שיותר אנשים ינהגו כמונו, כך אולי משהו יתחיל לזוז לפחות בגישה המזלזלת של שוטרי התנועה.

הטיעון הכי טוב הוא שיום עבודה שווה יותר מדוח, אבל על העיקרון אני לא מוכן לוותר.

שיהיה לך בהצלחה!

פורסם

אל תחכה למשפט - שלח את ההקלטה לחדשות ערוץ 22, הם מתים על הדברים האלה... הדקה שהם יציגו את זה במהדורה המרכזית תיצור לך הרבה נחת עד למשפט ועל הדרך גם שאר שוטרי ישראל "יראו וירעו"

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

בוקר טוב אני קם עכשיו פותח את הפייס עם כוס קפה. מגלגל למטה את הדף ורואה סרטון של דניס.

דניס אתם בטוח זוכרים הוא התחיל בישראל את הקטע של מצלמות הרכב.

אז הנה הסרטון המדובר-

ואתמול שוב דניס עוצר בעצור ושוב עוצרים אותו.

"הכאוס במשטרת ישראל ממשיך, הפעם אותו המקרה שכבר קרה.

אני נעצר בתמרור עצור עצירה מוחלטת,ניגש אליי שוטר בטענה כי לא עצרתי בעצור.

- למה לא עצרת בעצור?

-עצרתי

- לא רק שלא עצרת, גם לא התכוונת לעצור!!!

- לא נכון,עצרתי עצירה מוחלטת

- אני והשוטר השני ראינו כי לא התכוונת בכלל עצור, תן לי את הרישיונות

לאחר מס שניות השוטר השני אומר משהו לשוטר שעצר אותי , השוטר ניגש אליי

- מה, צילמת הכול?

- כן, אני אומר בתגובה

- תראה לי את צילום הוידיאו, אם אכן נראה שם כי כן עצרת בתמרור עצור, לא תקבל קנס

-לאחר שהרצתי את הוידיאו לאותו הרגע בו אני עוצר עצירה מוחלטת, השוטר מחזיר לי את הרישיונות.

השאלה הנשאלת היא, מה היה קורה אילו לא הייתי מצלם את נסעתי??? הכיצד הייתי מוכיח את חפותי ואת צדקתי כי כן עצרתי???"

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

בדיוק ראיתי את זה ורצתי לפורום, הקדמת אותי.

זה פעם שנייה שאותו אדם נתפס וזה רק מחזק את הצורך במצלמה כזו ברכב!

זה נהייה כלי הכרחי לאור ההפקרות שהולכת בארץ, לדעתי ב"מארב" כזה של המשטרה -על המשטרה להציב מצלמה שתהווה הוכחה ברורה וחד משמעית לעבירה.

בכל מקרה גם אם זה ייקח 5 שנים -יום יבוא והמצלמה תכסה את העלות שלה.

הלכתי לאיביי.

פורסם

יש תמונה של הבחור עצמו?

אולי השוטרים מתעללים בו בגלל איך שהוא נראה?

(אין מה לעשות, בני אדם שופטים על פי מראה ולפי מה שאני יודע, שוטרים הם בני אדם...)

פורסם

תסתכל בסרטון רואים את הפנים שלו.

עדיין זה לא סיבה לתת לו קנס על משהו שאותו שוטר לא בטוח בעבירה ב100 אחוז.

פשוט בושה למשטרת ישראל.

אפרופו,זה צולם בבת-ים.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
למה הסרט ערוך?

ערוך בצורה גרועה,

מאוד בולט לעין.

מוזר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...