Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

 

שבוע שעבר לקחתי רנו מגאן שנת 2008 עם כמעט 62 אלף ק"מ לבדיקה בקומפיוטסט.

מצ"ב הדוח של הבדיקה.

רציתי לקבל חוות דעת לגבי המנוע, גיר והמצב הכללי ?

רשום שהספק המנוע 87.3 כ"ס והוא נמוך בהרבה מנתוני היצן. השאלה מה הסיבה ? האם המנוע נשחק או עקב רצועת טיימינג, ותיאום מערכת הצתה ?

מה מצב הגיר ?

 

תודה.

1.pdf

2.pdf

3.pdf

פורסם

לי המצב של האוטו נראה לא טוב. לא הייתי קונה גם בהנחה גדולה.

הירידה בהספק חדה מידי לתקופה של 3-4 שנים. ועם החלפת שמשה,דלת,תא מטען - האוטו חטף משהו. ואל ליטוף.

תברר מהם חלקי המרכב שהוחלפו. ולמה צמיג אחד בעייתי.

יש לך בהיצע הרבה מכוניות כאלו שיש סיכוי שיהיו במצב טוב יותר. אל תתרשם ממחיר מופחת - כי ההוצאות יגיעו בטווח קצר.

תאתר בפורום נציגי חברות ליסינג ובקש מהם הצעות.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

המצב עד כדי כך לא טוב ?

הריי לא מדובר בפגיעה בשילדה. סה"כ החליפו שמשה קידמית ודלת תא מטען.

לגבי הספק המנוע, מדובר בירידה של 20 אחוז. לפי קריאה פה בפורום עולה שזה הגיוני כי במכונים לא מבצעים את הבדיקה בתנאי מעבדה, יש הפסדים וגם מה שמודדים את ההספק בגלגלים ולא במנוע עצמו. כך שאני מבין שזה הגיוני לאחר 4 שנים, אלא אם כן אני לא מבין משהו ???

בנוסף, לפי הבדיקה יש צורך להחליף רצועת תיזמון (זה הזמן - לאחר 4 שנים) ולבצע תיאום של מערכת הדלק וההצתה. אני מניח שלאחר התיקון של הדברים האלו ההספק ישתפר.

מה דעתכם ?

פורסם

תראה, המצב הוגדר על ידי "לא טוב" ולא "קטסטרופה".

אם אתה מחפש חיזוקים לרכישת הרכב הספציפי הזה - אז תתעלם מהתגובה שלי.

אני קונה רכב עם 3 שנים ומחכה שיהיה במצב טוב פלוס, יסע שנה ללא צרכים מיוחדים. אולי מחפש יותר זמן - אבל מוצא.

אז "בסך הכל" החליפו שמשה, זה מילא. למה היה צורך - שאלת? ואת מכסה תא המטען החליפו כי המאבטח בקניון טרק אותו בכוח? והדלת? חוררה מנעלי העקב של הגברת שהתאכזבה מהדייט? וסימני המילוי?

יש לך מושג כמה עולה החלפת טיימינג ומשאבת מים? במוסך מורשה תעבר את 3000 ש"ח. (אגב, עושים אותה כל 5 שנים או 120,000 ק"מ. לפעמים כל 90). ותשאל מה זה בדיוק התיאום שהומלץ.

ו-2 צמיגים, מינימום. לי נדמה שזה רק חלק מהסיפור.

על ירידת ההספק תבדק בחיפוש בפורום ואולי כדאי לשאול במוסך שמכיר את הרכב, מורשה יבואן או לא מורשה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אני בעצמי רכשתי בעבר מגאן 2008 בת 3 מליסינג... נתוני המנוע היו טובים מאוד למרות חלוף ה-3 שנים.

נתון של 87 כ"ס לרכב הזה לאחר 3 שנים נראה ממש לא טוב.

הייתי עובר למגאן הבאה. לא חסר כאלה ובמחירים אטרקטיביים.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

אל תתקרב לרכב,

לא חסרים מגאנים עם שנתון זהה ומד אוץ נמוך מהמועמדת שלך לרכישה.

תמתין בסלנות עד שיגיע משהו טוב

 

בהצלחה

Golf 2008 MK5

×
×
  • תוכן חדש...