Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאחר שהנוטבוק של אשתי תקוע בשירות של אייסר (טלדור) בלי אור בקצה המנהרה, אני הולך לקנות נטבוק שישמש כפתרון זמני (וישמור על חיי הנישואין שלי).

מכיוון שהנטבוקים דומים עד זהים זה לזה (N450) אני רוצה לבחור נטבוק לפי טיב השירות.

אז אייסר ופקרד בל הם לא אופציה. הבעייה שכל מי שאני מחפש עליו ברשת, אני מוצא סיפורי זוועה (אגב, דומים להפליא לשלי) - ח.י. של LG, מעבדת ServePro של אסוס/לנובו/MSI וכו'.

האם יש יבואן שנותן שירות סביר? אני מוכן לשלם כמה לירות יותר.

:turn-l:
פורסם

IBM ז"ל (לנובו כיום) התפרסמה בעבר בזכות השירות שלה שהיה איכותי בהרבה משל המתחרים.

עם זאת, אני מניח שרמת המחירים והזמינות של הנטבוקים מכתיבה קהל לקוחות שונה ויחס בהתאם.

אני בספק אם תמצא משהו איכותי בימינו. השוק השתנה, היום לפטופ יש לכל אחד ולא רק לאנשי עסקים

ושאר אינטליגנטים. כנראה שהיבואנים לא בדיוק יוצאים מגדרם בשביל להעניק ללקוחות האלה שירות ברמה.

אשמח לגלות שאני טועה.

פורסם

מה בדיוק הסיפור מאחורי הנטבוק שלך?

ניידים של SAMSUNG עברו לשירות של IBM אז זה יכול להיות טוב יותר ממה שאתה רגיל, ניידי DELL גם באחריות מעבדה צד שלישי בארץ.

מה שכן, במחירים של היום ניתן לקנות N570 10" ב1500 שקל אז זה יכול להיות פתרון טוב זמני/קבוע.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מה בדיוק הסיפור מאחורי הנטבוק שלך?

נוטבוק בתיקון באחריות. בהתחלה זוהה מסך לא תקין. אז התחרטו, והחליטו שלוח אם לא תקין. 10 ימים להזמנת לוח האם מחו"ל. לוח האם הגיע (כך נטען) לא תקין. 10 ימים נוספים ללוח אם נוסף. הפעם נטען שכרטיס המסך לא תקין. עוד 10 ימים לחכות. הבעייה שהמחזור של 10 ימים לחלק, יומיים המתנה לטכנאי, והזמנת חלק נוסף נראה אין סופי.

ניידים של SAMSUNG עברו לשירות של IBM אז זה יכול להיות טוב יותר ממה שאתה רגיל, ניידי DELL גם באחריות מעבדה צד שלישי בארץ.

אתה מתכוון ללנובו? סרב פרו נותנים שירות לנובו, אסוס, ג'יגבייט ועוד. מה שקראתי באינטרנט נשמע מאוד דומה לסיפור שלי: החברה לא מחזיקה מלאי חלקים וממתינים שבועות לתיקון.

מה שכן, במחירים של היום ניתן לקנות N570 10" ב1500 שקל אז זה יכול להיות פתרון טוב זמני/קבוע.

לא בגלל גודל המסך, וגם אני מקווה שהנוטבוק יחזור מתישהו מתוקן

יש את הנטבוקים של HP (סדרת MINI

והשירות?

מישהו מכיר את השירות של סמסונג?

פורסם
מישהו מכיר את השירות של סמסונג?

לא, אבל ראיתי שהזכירו פה את המחשבים של HP, ואת השירות שלהם לצערי כולם מכירים.

זאת החברה היחידה שלקוחותיה המאוכזבים אשכרה פתחו אתר יעודי שהתעדכן באופן שוטף.

בנוסף, החלטת החברה מהימים האחרונים להפריד ולמכור את כל פעילות חטיבת המחשוב שלה

סביר להניח שתכניס קצת אי-ודאות נוספת למערך השירות, לכן הייתי ממליץ להימנע מהם כרגע

באופן גורף (אלא אם כן יש הנחות משמעותיות, נגיד 40% ומעלה).

פורסם

לי יש נסיון טוב עם Asus - יש לי נטבוק מתוצרת זו למעלה משנתיים שנמצא לא מעט על הגב של הילדים ועד כה לא נזקק לשירות. מעדיף לא לבחון את טיב השירות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טיב הנוטבוקים הוא לא פקטור, לצערי.

אני מכיר את הנושא מבפנים, ויודע אצל איזה ODM מיוצרים הנטבוקים. אסוס אכן חביב עלי, אבל לכל נטבוק סיכוי סביר שיזדקק לשירות בשנתו הראשונה.

אפרופו המשפט האחרון: מתוך שעמום שלפתי את הנוטבוק הישן שיש לי - קומפאק 100 (מעבד AMD K6 475 מג"ה)משנת 1999 אאל"ט. מלבד כונן CD שלא פועל, וסוללה שלא נטענת, הוא חי וקיים. איך פעם ידעו לעשות מוצרים אמינים, והיום יודעים רק לעשות מוצרים זולים?

פורסם

היה לי נסיון חיובי עם דל.

לגבי לנובו - ה"בעיה" היא שלמרות שכבר כמה שנים יש לי ניידים של לנובו, הם מסרבים להזדקק לשירות כלשהו, אז אין לי נסיון אישי. אבל מנסיון של חברים, מעבדות IBM ישראל בגבעת שמואל הם נותני השירות (לפחות לת'ינקפדים שאני מתעסק איתם) והשירות שלהם טוב.

לא שמעתי על "סרב פרו"

פורסם

אכן השירות בגבעת שמואל טוב ויש חלקים במלאי ל-thinkpads ואפילו מחירים לחלקים באינטרנט בשקלים (למרות שמחירי החלקים לא זולים כלל וכלל).

בשבוע שעבר הייתי במקום והתרשמתי לטובה.

Veni Vidi Vici

פורסם

אני נוטה כעת לכיוון סמסונג NF110 או NC110 - שירות מעבדות IBM. נראה לי ששווה לשלם עוד 200 ש"ח (20%~) ולקבל שירות טוב (ובדרך לקבל זכרון DDR3 מהיר יותר ו- BT).

פורסם

את שורות אלה אני מקליד על גבי הסמסונג החדש. רשמים אחר 100 ק"מ: ככה ככה.

ביצועים סבירים בקושי (רב) - פחות ממה שיש לי בדסקטופ עם פנטיום 4 שני ג'יגה וחלונות XP.

את המסך אפשר לפתוח רק עד 90 מעלות - מעבר לזה התצוגה נעלמת (אני חושד שזו תקלה במכשיר שלי) בכל מקרה, מכאנית אפשר להזיז את המסך מעלות בודדות מעבר ל-90. מה שאומר שכשהמחשב מונח על הרגליים, אפשר להקליד או לראות את המסך, לא שניהם.

אני מתלבט לגבי שדרוג זכרון לשני ג'יגה. מכיוון שיש חריץ זכרון יחיד, שדרוג הוא החלפת הכרטיס של הג'יגה באחר של 2.

מישהו שדרג זכרון של נטבוק ויכול להעיד על התועלת?

גם חלונות 7 סטרטר די מעצבן. להתחבר לרשת הביתית אי אפשר - רק להתחבר לרשת שנוצרה על ידי חלונות 7 פרימיום (אצלי זה עדיין דור האקס-פי וויסטה).

יתרונות: משקל קליל, לא מתחמם (מאוורר לא נדלק אפילו פעם אחת), ואחרי שעתיים וחצי עבודה, נותרה עוד 75% סוללה ו5 וחצי שעות. מרשים.

יוחזר האייסר לאלתר!

• תוכן חדש...