Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בנושא HU

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, רציתי לבקש ממכם המלצה לHU שיכלול את הדרישות הבאות

• 3 יציאות למגברים (קדמיים, אחוריים, סאב)
  • USB/SD - חובה
  • איכות צליל טובה
  • תצוגה נוחה
  • עד אזור ה 800 ש"ח, פתוח גם ליד שנייה.

מה שבעיקר תפס אותי היה ה CZ500, שיש לו את כל מה שציינתי וגם מעבר. הבעיה היחידה היא התצוגה המיושנת והלא נוח בעליל שהוא מגיע איתה. התרגלתי כבר לממשק של פיוניר שקצת קשה להסתכל על זה ולחזור אחורה.

אבקש ממכם המלצות למכשיר שיתאים לי, אם זה חשוב אני אוהב מאוד לשמוע בווליום גבוהה ככה ש HU איכותי יעשה רק טוב (אפשר להתפשר על התצוגה).

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

פיוניר 7150,5250 אבל אני לא מאמין שתרגיש בהבדל כי יש לך את ה6050 כבר

קלריון כמו שרשמת יכול לעושת את השינוי אבל המראה שלו לא משהו וגם התפעול.

A3

K04 Inside

פורסם

השאלה היא עם ההבדל משמעותי ששווה בישבילו לוותר על התצוגה והנוחות..

האם חוץ מה CZ500 יש עוד מכשירים (אפילו יד שנייה) שיכולים להתאים לדרישות שלי?

פורסם

היו לי 4 מכשירי פיוניר עד לפני שנה, ושדרגתי לאלפיין ואני כל כך מתגעגע לתפעול הנוח שהיה לי בפיוניר. מבחינת סאונד הרגשתי הבדל מאמין שהקלריון עדיף על הפיוניר שלך. החלטה שלך איכות או תפעול נוח :wink:

A3

K04 Inside

פורסם

הלוואי והיה מכשיר בתקציב שפוי שהיה מאפשר להנות משני העולמות, בוריס - מה אתה היית עושה?

פורסם

נמכר.. אני חושב שזה רק עניין של זמן עד שהמנגנון החשמלי נדפק אצלי הוא כבר התחיל להראות סימני עייפות.

ברצינות אני בדילמה רצינית..

• תוכן חדש...